Кокер спаньол
Публикувано: 20 October 2007 - 07:38 PM
Публикувано: 21 October 2007 - 11:47 AM
Публикувано: 22 October 2007 - 12:14 PM
БижУ, добре дошли! Да ти е жива и здрава малката! Желая ви само хубави моменти заедно! :wub:
Днес при нас е много лошо времето, вали дъжд, духа вятър... Обаче за разходките няма значение, макар че всъщност излязохме за 5 минути... ;) ... и се прибрахме като мокри мишки! ;D Айра е много смешна, когато е мокра, гледа толкова жално... ;D Хич не й се излизаше в дъжда, ама няма как.
Мокри целувки на всички кокери от мен и Айричка!

Публикувано: 22 October 2007 - 12:22 PM
Пак да се похвалим CAC, CACIB, BOB i RBOG, бяха наши!!!
Докато ние с батко му Айк седях ме на топло, Зорро-пътешественик мръзна на изложба, нали бяха тръгнали по сняг. Добре, че там се размина с валежи и студен ветрец изсушил тревата, че щях ме да заприличаме на мокри кокошки! ;D
Ето и малко снимки от изложбата:

Публикувано: 22 October 2007 - 02:15 PM
Публикувано: 22 October 2007 - 02:28 PM
Публикувано: 22 October 2007 - 02:39 PM
sezgi, не чакайте да влезете в час, за да сложите снимки. Направо слагайте. И добре дошли.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 22 October 2007 - 04:12 PM
Публикувано: 22 October 2007 - 05:57 PM
Днес купих на Харди страхотен дъждобран, а и поръчах един суитчър за по-нататък. Жълт дъждобран с качулка и ръкавки на предните лапички. Много е готино, ако не друго поне гръбчето му да пази. Днес бяхме и на реваксинация.
Реших да се отблагодаря някак си на лекарите, които му излекуваха крачето и купих едни бонбонки Мерси, а към тях за изненада една рисунка правена от Харди. Рисунката: с водни боички му намацах лапите и правих щампа върху бял лист по-плътен и така се получи една картина от 4 лапички - жълто, зелено, синьо и червено (във формата на лапа). Текстът: "Благодаря, че ми поправихте крачето. Сега отново мога да рисувам. Ваш пациент Харди." :wub:
ДОкато бяхме на ваксинацията тайничко ги сложих на бюрото там в кабинета и бързо се изнесох преди да ме заподозрат. Радвам се, че там бяха всички и 2-те сестри и двамата лекари, които работиха усърдно и просто това исках да е жест на благодарност от името на Харди. Преди да се усетят аз си тръгнах.
Ама как валеше из ведро. И случайно си викам: "Я да мина през кварталния зоомагазин да купя нещо на кучо." И таммм дъждобранчетаааа. Размер М му стана добре. Сега чакам с нетърпение вечерната разходка
и фурорът, който ще създадем с този извънземен жълт костюм. Неприятното е, че като застудее времето винаги ще понакуцва малко. Днес и това попитах - така ще да е вече. Купувам му тези работи не от суета, колкото от желание да го предпазя. Ето сега съм поръчала и суитчър - все пак зима иде.

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 22 October 2007 - 06:36 PM
Браво на момчето Hardy, че е добре, и поздрави на грижовната стопанка с гооолямо въображение! Браво, страхотен подарък сте измислили на грижовните лекари!
Да ви кажа, че и нашите разходка са много кратки, заради тоя дъжд, толкова мокри се прибират, въпреки и дрешки с които са облечени. :( Чакам да завали сняг, хубав, пухкав, само да не е мокър, ще почакаме де, какво да се прави.
Публикувано: 22 October 2007 - 09:27 PM
Цитат

Толкова е хубав, исках да му се порадвам на спокойствие, но Дюдя го видя и си е завряла муцуната в екрана. Опитва се да го души ;D :P
Поздравяваме ви с представянето :->) и ви пожелаваме още много успехи!
Харди, много оригинална идея за изказване на благодарност. Много й се израдвахме с Нарка. :wub:Искаме снимки с дъждобран. Моля! :blink:
Може би изпускаме малко новите членове на клуба, добре дошли на всички! :wub:
Сега като прочетох как се държат вашите кокери в дъжда, ами да, и ние сме така. Вече извадихме сушоара, че малкото диване не може да изсъхне и трепери като цигане.
Ей сега сложих няколка снимки от последния хубав уикенд. Някой каза "есенно море", страхотно е, без тълпите по плажа и тичаме на воля. По една солена муцуна на всички от Нара. :P
Публикувано: 22 October 2007 - 10:33 PM
Публикувано: 23 October 2007 - 07:21 AM
Добре дошли на всички, надяваме се, че ще се чувствате добре в нашата малка кокерска компания!
Ама, Харди е страше-е-е-е-н, кой не му би завидял за този дъждобран :P
Какви бяха първите реакции из квартала :yahoo:, или пък по-скоро :o ?
Леле, представям си как сте били атракцията на квартала. А някои хора си мислят, че така се гаврим с животните (както и много мои приятели), като ги обличаме с разни дрешки. Пък, то..., и на милите същества им е студено. Казвали са ми: "Виж каква козина има, ти яке ще и слагаш. Нали затова е създадена с такава козина.". Ха, браво бе, то и ние сме създадени с определен тип "козина", ама зимата не се разкарваме по нея :huh: .
Много целувки на всички кокери и техните питомци :wub:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +