Кокер спаньол
Публикувано: 29 October 2007 - 04:06 PM
Публикувано: 29 October 2007 - 04:29 PM
Представям си я, помъкнала голямата маратонка (сигурно е колкото нея) и тича с равени уши :yahoo:! И Рудо ги правеше тия номера като по-малък. Едва съм се сдържала да не се разцвиля от смях, щото нали трябва да се възпитаваме с "не" ;D!
Публикувано: 29 October 2007 - 08:25 PM
:wub:
Рудо ми е слабост на мен,такъв изрисуван досущ като моята любима!Бе послушно си изглежда момчето какво само се оплакваш от него,я как позира със стола в уста :OK:
Публикувано: 30 October 2007 - 09:32 AM
Най-накрая разузнах как става качването на снимки в галерията, така че можете да я погледнете преспокойно :) Снимките са малко размазани ама това е положението :) хич не сме кротички.
Киара наистина изглежда супер дребничка и е голям сладур, а за Рудо просто нямам думи наистина красиво куче, по-скоро наистина от тук присъстващите има много красиви кокери и големи сладурковци... :)
Публикувано: 30 October 2007 - 10:52 AM
Малеее какво да кажа истинско Бижу :) Много сте сладички.. кога ли и Киара ще порасне толкова :) всички сте толкова хубави.. или да кажа СМЕ толкова хубави. Ама нали сме кокери няма какви да сме :) :wub: Още си въздишаме и по Рудо.. прекрасен е :)
Алиса ние ще пропуснем разходката понеже първо не сме минали на всички ваксини и второ ни е много много далече, НО! чакаме снимки ;) :wub:
Публикувано: 30 October 2007 - 08:27 PM
Публикувано: 30 October 2007 - 11:19 PM
http://www.dcforum.i...2749&highlight=
Публикувано: 31 October 2007 - 02:12 PM
Публикувано: 31 October 2007 - 08:01 PM
Публикувано: 31 October 2007 - 10:32 PM
Публикувано: 01 November 2007 - 08:39 AM
Най-накрая си взехме новата кола. Това не ви вълнува пряко, но... Варненци да знаят, че вече ще сме на линия за разходките в морската в 15:00 (или 15:30, нали?). violeta.di, знае къде живеем и просто тези няколко седмици, нямаше как да се придвижваме освен с автобус, а там Памела не я пускат :(
Толкова ни е мъчно за разходката,... :'(
Публикувано: 01 November 2007 - 09:10 AM
Ехх, защо при нас няма други кокери, да си направим една весела разходка и ние... :'( Всъщност в нашия блок има едно кокерче, ама го извеждат само зад блока на разходка. :- Познаваме и една кокерка, обаче тя живее в къща и... Нямаме си кокерска компания, но за сметка на това си имаме приятели от други породи! ;)
Целувки на всички и специално за Памела!!! :wub: :wub: :wub:

Публикувано: 01 November 2007 - 09:29 AM
Ira, да жената праща по Еконт, бързо ги доставят, разбери се, дай мерки, адреса, а после ще чакам и снимки! А дрехите са от шушляк, писах в темата за зимни дрехи, виж. Това май най удобния плат се оказа.
Blinki, как е Айричка, отдавна не си писала за нея.
Памела, не се притеснявай, мама ще прости! ;) :wub:
Публикувано: 01 November 2007 - 09:30 AM
Вени, а пък ние си нямаме никого :'(! Самотни разходки си правим, а ако се засечем с друго куче, стопаните му все бързат и само се одушваме и облизваме ;D. Целувки на Айричка :wub: :wub: :wub:!
Публикувано: 01 November 2007 - 10:19 AM
Айричка е вече много по-добре. Живна, като й кажех "Хайде навънка!" преди, тя само ме поглеждаше с половин око: "Трябва ли наистина да излизам?" Хич не й се мърдаше, а на разходките се влачеше на 50м след мен... :( Апетитът й се връща с пълна сила, яде за 3-4 кучета на ден! Не можем да й смогнем! ;D Тя опустошава пълна купа с ядене за отрицателно време! Вече не изглежда толкова слаба, то с толкова ядене... ^_^ Обадихме се на лекарките да ги питаме кога ше трябва пак да я оставяме, за да сменят лекарството. Те като чуха как се възстановява и казаха да я заведем пак, само да й вземат кръв и ако резултатите са добри, може и да не се налага пак да я оставяме. :) Даже започваме по малко с тренировките, тя докато беше болна нямаше сила да се завърти... :( Ще се оправим, де! ;)
Целувки на всички и още веднъж честит рожден ден на Памела!