Кокер спаньол
Публикувано: 12 November 2007 - 06:34 PM
Привет на всички новодошлите!!!
Инспектор Дюдю, браво на вас! Много добре стана дрешката. От зад до опашка обаче няма ластик, че спластява козинката, ама като сте подстригани по късо, става! От шушляк или хастар козината не се наелектризира, не знам каква е вашата материя, пробвай, само така ще разбереш. Аз доста платове пробвах, докато не се спрях, трябва да е по хлъзгава от вътре, че иначе заплита козина. Иначе свикват много бързо с гащеризона, много важно обаче, да не ограничава движение на кучето, да не е впито по тяло, да не протрива кожа. Ако няма такава опасност и дрешка е ушита както трябва, кучето няма да забелязва че е с нея. Пиши дали сте разходили тази дрешка, чакам и снимки на Нара облечена. :blink:
Айричка е страхотна на снега!
Публикувано: 12 November 2007 - 10:18 PM
Хе, Айра! :blink: Страшна снегоходка е! :palec:
Рея и Сара, мързеланки хитри! Нарка и нея понякога я домързява, но само ако много й се спи сутрин. Обикновено като се заприготвяме за излизане започва бясно тичане из антрето, грабене на обувки, чехли, каишки, скачане, страшно гърлено ръмжене РРРРРРР, изобщо настава такава суматоха, сякаш са нахлули глутница обезумели зверове. После по коридора и по стълбите се скача към всички съседи, радостно се мятат опашки - Вижте ме, отивам на разходка! :yahoo:
Гащеризона не знам дали ще го обикне, със сигурност предпочита да е нуди. Но не протестира много. ;)
Материята е промазка, но не съвсем тънка, доста сполучлива. Вече видях и къде са ми кусурите в кройката. Добре е, че не са съществени.
Ето няколко снимки за демонстрация ;D

Публикувано: 13 November 2007 - 09:08 AM
Тази сутрин сме направили мнооого дълга разходка, времето е страхотно, заледено и сухо :yahoo: та не сме мокри до уши! Иначе мечтаем за голям сняг, дълбок и пухкав, какъв кеф настава, не искат да се прибират! Когато пък е дъждовно, не обичат разходки хич, че кой обича? А за сутрешното ставане и ние сме проблемни, от легълца трябва да ги вадя за разходка. ;D
Публикувано: 13 November 2007 - 02:09 PM
От давна не сме Ви писали с Рики,понеже все нямам време.Как сте всички правите ли белички на вашите стопани а? :blink: Рики е пораснал,надебелял и малко поумнял.Вече не пишка по кравата,малко по коридора когато е сам и няма кои да го изведе,но това не е толкова страшно.Праштаме Ви многооооооооо целувки. :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Прикачени файлове
-
DSC00333.JPG (46.45K)
Брой сваляния: 33 -
DSC00333.JPG_thumb (53.4K)
Брой сваляния: 27
Публикувано: 13 November 2007 - 08:36 PM
Публикувано: 13 November 2007 - 09:59 PM
Хехе, наистина завити май им харесва и изобщо всичко гушкаво. :P
Сутринка рано направихме първата разходка с гащеризона, голям майтап падна, всеки, който мина край нас се смееше без да се крие. Госпожицата има много весела, пъргава ситна походка, все е на бърз ход, изглежда като лек тръс, доста хубаво се получава. Накрая за капак, преди да направим кръгом, видяхме една група пенсионерки на плажа. Те играят гимнастика с инструктор. Тъкмо бяха се наредили в редица, а ние минаваме горе по алеята като на сцена. Всички почнаха да се смеят, спряха упражнението и постепенно се закикотиха здраво. Нарка като види, че й се обръща внимание, винаги тегли здраво в посока "харесват ме". Та се беше изпружила с всичка сила към публиката, бабите започнаха да ръкопляскат и аз си паднах от смях. Явно ще имаме емоции с този тоалет.
Но пък после беше разкош - за отрицателно време приключихме с миенето. Много удобно. :blink:
Публикувано: 13 November 2007 - 10:13 PM
Прикачени файлове
-
Photo-0544.jpg (5.68K)
Брой сваляния: 213 -
Photo-0545.jpg (7.13K)
Брой сваляния: 213
Публикувано: 13 November 2007 - 10:53 PM
Публикувано: 14 November 2007 - 09:51 AM
Прикачени файлове
-
IMG_2721.JPG_thumb (66.54K)
Брой сваляния: 30 -
IMG_2721.JPG (1.6MB)
Брой сваляния: 32
Публикувано: 14 November 2007 - 10:52 AM
И ние сме вече с дрешки,много са удобни,но вече ще ни трябват май и по-дебелички,че стана студено.
Вече не акаме у дома,само през деня се поизпишква на памперс.Виж вън пикаем като невидели ;D
Чао за сега от нас,отивам да слабея аз,че съм заприличала на слон :rolleyes:
:wub:
Публикувано: 14 November 2007 - 06:28 PM
Рики и той много обича да спинка с мен и като го завия с одялото заспива много бързо.А и дайе се случва в повечето случаи да хърка?Аз да ви попитам вашите кучета хъркат ли по някой път? :P :P :P Много целувки :wub: :wub: :wub: :wub: на кокерките от Рики :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 14 November 2007 - 06:55 PM
Публикувано: 14 November 2007 - 08:59 PM
Така че - целувки и за Рики от една хъркаща кокерка. :P
Рафаела, много хубаво, че вече е добре и ходи на разходка. Да тича докато има хубави дни още. :wub:
vili_top, гледай да не го ядосваш много Теди, защото може да го прави нарочно. Шегата настрана, със сигурност имаме поне два случая, в които знам, че Нара го направи нарочно, като отмъщение, че й се карах за нещо. Беше след като вече си ходеше изцяло навън. Опърничави са тези маймунки.
Тази сутрин се запознах с една много интересна жена./не беше с куче ;)/ По този повод си мислех - с колко много хора се запознаваме покрай тези кучета. Или те ни запознават по-често, поне Нара е такава. ;D
Публикувано: 15 November 2007 - 03:51 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 15 November 2007 - 04:12 PM
Публикувано: 15 November 2007 - 04:20 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 15 November 2007 - 06:01 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 November 2007 - 08:09 PM