Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4001 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 12 November 2007 - 06:20 PM

Хей, здравей сладка Айра! Снежна красавица :wub:!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4002 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 November 2007 - 06:34 PM

Здрасти и от нас! Честит Рожден Ден на Ирина! Да е жива и здрава!
Привет на всички новодошлите!!!
Инспектор Дюдю, браво на вас! Много добре стана дрешката. От зад до опашка обаче няма ластик, че спластява козинката, ама като сте подстригани по късо, става! От шушляк или хастар козината не се наелектризира, не знам каква е вашата материя, пробвай, само така ще разбереш. Аз доста платове пробвах, докато не се спрях, трябва да е по хлъзгава от вътре, че иначе заплита козина. Иначе свикват много бързо с гащеризона, много важно обаче, да не ограничава движение на кучето, да не е впито по тяло, да не протрива кожа. Ако няма такава опасност и дрешка е ушита както трябва, кучето няма да забелязва че е с нея. Пиши дали сте разходили тази дрешка, чакам и снимки на Нара облечена.  :blink:
Айричка е страхотна на снега!
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4003 Потребителят е офлайн   Инспектор Дюдю Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 10:18 PM

Здраве и щастие на рожденичката! И винаги да има доволно :kuchence:

Хе, Айра! :blink: Страшна снегоходка е!  :palec:
Рея и Сара, мързеланки хитри! Нарка и нея понякога я домързява, но само ако много й се спи сутрин. Обикновено като се заприготвяме за излизане започва бясно тичане из антрето, грабене на обувки, чехли, каишки, скачане, страшно гърлено  ръмжене РРРРРРР, изобщо настава такава суматоха, сякаш са нахлули глутница обезумели зверове. После по коридора и по стълбите се скача към всички съседи, радостно се мятат опашки - Вижте ме, отивам на разходка! :yahoo:
Гащеризона не знам дали ще го обикне, със сигурност предпочита да е нуди. Но не протестира много. ;)
Материята е промазка, но не съвсем тънка, доста сполучлива. Вече видях и къде са ми кусурите в кройката. Добре е, че не са съществени.

Ето няколко снимки за демонстрация ;D
Качена снимка Качена снимка Качена снимка

#4004 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 10:50 PM

Благодаря на всички за пожеланията и милите думи :wub:
И ние с Рони не сме привърженици на снежните,студени разходки!И не искаме много много да акаме на сняг.....ама ще свикнем :P

#4005 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 November 2007 - 09:08 AM

Инспектор Дюдю, като за първи път хубава дрешка излезе! Другия път ще до изкусуриш. Ако беше видяла моята първа дреха  ;D , а да не ти казвам колко зор видях с кройката.  :rolleyes:
Тази сутрин сме направили мнооого дълга разходка, времето е страхотно, заледено и сухо  :yahoo: та не сме мокри до уши! Иначе мечтаем за голям сняг, дълбок и пухкав, какъв кеф настава, не искат да се прибират! Когато пък е дъждовно, не обичат разходки хич, че кой обича? А за сутрешното ставане и ние сме проблемни, от легълца трябва да ги вадя за разходка.  ;D
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4006 Потребителят е офлайн   KRISI_BABY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 02:09 PM

Здравейте сладки кокерчета. :drugarche:
От давна не сме Ви писали с Рики,понеже все нямам време.Как сте всички правите ли белички на вашите стопани а? :blink: Рики е пораснал,надебелял и малко поумнял.Вече не пишка по кравата,малко по коридора когато е сам и няма кои да го изведе,но това не е толкова страшно.Праштаме Ви многооооооооо целувки. :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Прикачени файлове

#4007 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 08:36 PM

o-o -о добре е издокарана дрешката,а кипрата Нарка как позира... :wub:Рики е поотраснал,сладур и добре че се отучава да пишка в къщи,че е много неприятно.Значи е голям и разбира,че в къщи не трябва.Браво! :PВашите кокерчета спят ли завити?Голди си умира някой да приюти на топло.Децата винаги и откликват на молбите,но снощи беше отново при мен и я  бях я завила с едно нейно одеалце и цяла нощ не мръдна. Често обаче нощува в детската,че там много номера минават.Хитринки ...кокерски :sedni!:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#4008 Потребителят е офлайн   Инспектор Дюдю Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 09:59 PM

Браво на Рики и още по-браво на KRISI! :samodovolen:
Хехе, наистина завити май им харесва и изобщо всичко гушкаво. :P
Сутринка рано направихме първата разходка с гащеризона, голям майтап падна, всеки, който мина край нас се смееше без да се крие. Госпожицата има много весела, пъргава ситна походка, все е на бърз ход, изглежда като лек тръс, доста хубаво се получава. Накрая за капак, преди да направим кръгом, видяхме една група пенсионерки на плажа. Те играят гимнастика с инструктор. Тъкмо бяха се наредили в редица, а ние минаваме горе по алеята като на сцена. Всички почнаха да се смеят, спряха упражнението и постепенно се закикотиха здраво. Нарка като види, че й се обръща внимание, винаги тегли здраво в посока "харесват ме". Та се беше изпружила с всичка сила към публиката, бабите започнаха да ръкопляскат и аз си паднах от смях. Явно ще имаме емоции с този тоалет.
Но пък после беше разкош - за отрицателно време приключихме с миенето. Много удобно. :blink:

#4009 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 10:13 PM

Здравйте,днес минах през зоомагазините и видях кокерче,толкова ми стана гадно за него,драпаше с лапичките,все едно се молеше да го взема :'(трябва да се забрани,да се продават кученцата по зоомагазините,само ги мъчат,някой кучета са болни да не кажа почти всичките,и ги продават на безбожни цени без родословие,да не кажа,че дори с родословие не струват толкова :rolleyes: :huh:И не само кокерчета,много други,имаше и ротвайлерчета които не се побираха :'(Ето снимка на кокерчето,не се вижда ясно заради стъклото.

Прикачени файлове

#4010 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 10:53 PM

:(Мила и тъжна катринка!За съжаление.Не искам да изглежда нескромно,но всичките  пет бебета на Голди  зная,че попаднаха при добри стопани,подържам връзка с тях и съм щастлива ,когато ми изпратят снимки.А пък Рони на Ирина_димитрова и занесох лично с влака,защото ми беше жал да пътува мъника сам от Варна до София.Тара я закарахме в Свищов,защото на хората,които я взеха,колата се беше счупила на път за нас,а усещах тяхното голямо желание./Стопаните и са имали кокер,но го беше прегазила кола/Просто за всички мъници съм спокойна,че имат разкошни стопани.И за миг не си помислих да ги дам в зоомагазин и да не зная как са, или къде са.Прекалено много си ги обичам всички! :wub:Ако на всички им пукаше за това,шеше да  бъде къде по-различно.....Снощи пък се ровичках в дакелския форум и се изумих,като прочетох за едно сладурче,че собствениците му си направили ремонт в къщи и вече не го искали :oпросто съм бясна.Това да не е плюшена играчка?!Ех,ако можех да оправя тези неправди.....Мечтая за времето,когато няма да има домове с изоставени  и мизерстващи дечица, изхвърлени като никого ненужна вещ довчера глезени любимци и въобще за една по-добре уредена България! :blink:МЕЧТИИИИ
User's Signature

#4011 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 09:51 AM

Здравейте приятели и дългоушковци! :blink:Искам само да ви споделя ,че и Томи го купихме от зоомагазин но беше с паспорт и направена първа ваксина .А колко съвети ни дадоха за първата разходка за къпане и т.н.,въпреки че им казахме че не ни е за първи път да си вземаме куче и вкъщи си имаме пекинезка на 13 г.Томи е здраво куче и нямаме никакви здравословни проблеми,надявам се и занапред да е така!Но прави мнооооого бели послушен е само като спи Целувки  :wub: :wub:

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4012 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 November 2007 - 10:52 AM

Привет и от нас.Доста време ни нямаше тук,но бяхме болни и постоянно на инжекции ходихме и седяхме на топличко.Сега Рафи е вече по-добре (пу-пу) ,голяма е сладурка милата.А е толкова послушна-нямам думи.Вчера за първи път я пуснахме в парка да поиграе с кучовците и да знаете какво прави....обикаля ги и им скача да ги люби  :o ,досущ като мъжко куче.Стана ми неудбно чак,но лекарката ни каза,че влизала в пубертета и това било нормално от хормоните  ;D...любовчийката тя  ;D
И ние сме вече с дрешки,много са удобни,но вече ще ни трябват май и по-дебелички,че стана студено.
Вече не акаме у дома,само през деня се поизпишква на памперс.Виж вън пикаем като невидели  ;D
Чао за сега от нас,отивам да слабея аз,че съм заприличала на слон  :rolleyes:
:wub:
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#4013 Потребителят е офлайн   KRISI_BABY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 06:28 PM

Здравейте !!!
Рики и той много обича да спинка с мен и като го завия с одялото заспива много бързо.А и дайе се случва в повечето случаи да хърка?Аз да ви попитам вашите кучета хъркат ли по някой път? :P :P :P Много целувки  :wub: :wub: :wub: :wub: на кокерките от Рики :wub: :wub: :wub:

#4014 Потребителят е офлайн   vili_top Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 06:55 PM

Здравейте, отдавна не съм писала тук, но иначе редовно следя темата. И Теди порастна много, но още продължава да пишка в къщи понякога и не мога по никакъв начин да го науча да го прави в банята. Прави го там, само когато няма никой в къщи А понякога го прави и на килима в моята стая - при това имам чувството, че не се усеща :huh:Възможно ли е? Теди много прилича на Рики, и той понякога похърква, но не обича да спи завит, поне досега не съм пробвала, той спи върху юргана ми, но тазив вечер ще пробвам да го завия! Поздрави на всички палави и вечно гладни кокери :yahoo:

#4015 Потребителят е офлайн   Инспектор Дюдю Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 08:59 PM

Нашата госпожица също си похърква, понякога доста силно. Четох някъде, че е характерно за кучетата с къс нос, но забравих какво точно беше обяснението.
Така че - целувки и за Рики от една хъркаща кокерка. :P

Рафаела, много хубаво, че вече е добре и ходи на разходка. Да тича докато има хубави дни още. :wub:

vili_top, гледай да не го ядосваш много Теди, защото може да го прави нарочно. Шегата настрана, със сигурност имаме поне два случая, в които знам, че Нара го направи нарочно, като отмъщение, че й се карах за нещо. Беше след като вече си ходеше изцяло навън. Опърничави са тези маймунки.

Тази сутрин се запознах с една много интересна жена./не беше с куче ;)/ По този повод си мислех - с колко много хора се запознаваме покрай тези кучета. Или те ни запознават по-често, поне Нара е такава. ;D

#4016 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 November 2007 - 03:51 PM

Ние днес на обяд излизахме с Рея на разходка и успяхме да окаляме всички хора,които имаха късмета да минат покрай нас в калното време  :sarkastichen: ,голям срам брах,а тя си умря от кеф...Сега цял следобед се излежава под топлите завивки и похърква.Много обича да спи завита презглава,дори понякога се страхувам да не се задуши. А иначе сутринта до като беше останала за малко самичка,свърши поредната пакост-беше обелила половината тапети в коридора :o :o :o :o А вашите кокерчета правят ли пакости като останат самички?И каде ги оставяте до като ви няма?
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4017 Потребителят е офлайн   KRISI_BABY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 04:12 PM

Ми да и Рики  прави бели,но не чак толкова.Поне тапетите още не закача за сега и дано несе сеща да започва ,но  много обича да сваля обувките от етажерката и да ги къса,незнам какво удоволствие му доставя толкова. :huh: :huh: Много селувки на Рея от Рики  :wub: :wub: :wub: и много за всички други кокерчета

#4018 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 November 2007 - 04:20 PM

Благодаря,и на Рики много целувки от Рея :wub: :wub: :wub: :wub:,да ти е жив и здрав!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4019 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 15 November 2007 - 06:01 PM

Сара не мърда от дивана докато ни няма. Вода не пие, не си играе. Само ако има нещо за проверка дали в него няма ядене го проверява и после пак е на дивана. Не мърда от там с часове. Абсурд е беля да направи у нас. Никога не е правила такива неща. Котката е тази, която прави белите у нас.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#4020 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 08:09 PM

Голди ,когато беше малка ми правеше белички като я оставях самичка.Първите дни  я оставях в хола,но в един момент и отворих всички стаи и тогава определено беше по добре.Иначе има няколко зарядни изгризани от нея,кабел за кабелната,адски дереше по вратата докато беше само в едната стая.Сега поотрасна и обикновено спи на дивана,но ако и падне руло т.х-я става оле-мале.Когато и доскучае и носи топката или друга играчка пуска я пред този който си хареса в къщи и започва да кани с лай да си играят с нея.И настава луда игра,добре че съседите под нас се заразиха и те си  взеха кокер. :wub:Иначе за хъркането и ние хъркаме и ако сме завити,даже и презглава е голям кеф.Луда работа!Лигаве голямо :wub:Целувки от Голди на всички форумски кокерчета! :wub:Тимбър,Памела,къде се изгубихте?
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена