Кокер спаньол
Публикувано: 13 May 2005 - 12:23 PM
Публикувано: 16 May 2005 - 12:06 AM

" SO PURE TO ME "
Публикувано: 21 May 2005 - 11:47 PM
Публикувано: 22 May 2005 - 10:53 AM
Успех, и дано свикнете по-бързо с обстановката навън.
Публикувано: 06 June 2005 - 10:44 AM
Публикувано: 06 June 2005 - 03:41 PM
Успех със сменянето на зъбките :)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 06 June 2005 - 10:43 PM
Купете му кожени кокали или кожени солети (тънки пръчици). Играчката трябва да е плътна и здрава, за да не я надроби на малки парченца и да я погълне.
Ако първоначално не им обърне внимание, вие го заиграйте - раздвижете кокала/играчката, правете се че ще му го/я вземете и тн.
НЕ СЕ ПРИМИРЯВАЙТЕ!!! Ще запомни, че може и няма да има край, независимо че ще е сменил зъбите
Публикувано: 26 June 2005 - 12:44 AM
Публикувано: 26 June 2005 - 10:18 PM
Аз така направих :)
Успехи

Публикувано: 28 June 2005 - 07:02 AM
Така че се наложи да купим (целият вход) пръскачка и препарат против хлебарки от ХЕИ. Препарата е на Баер (145 лв за литър концентрат).
Нашествието на хлебарките беше огромно - ако се заинатиш да ги трепеш можеш да стигнеш до стотици - лично аз стигнах 50 и после в истерия се тръшнах да рева. Те пълзаха посред бял ден по нас, по компютъра, по тавана, навсякъде. Тази гадост беше 2003 г. Като напръскахме целия вход плюс абонатната станция и мазетата, хлебарките изчезнаха до преди месец.
В събота пръскахме и засега кучето е окей. Докато пръсках - тегли се една черта по стените над пода, така че да не го измиваш и кучето да не лежи и да се опира по него - и изсъхне мъжът ми "заглавикваше" Таря, която беше леко стресната - аз правя нещо, а не я пускат при мен. Като изсъхна я следяхме известно време дали няма да й скимне да лиже стените, но тя не прояви интерес и вече три дни кучето не дава признаци нещо да го безпокои.
Публикувано: 28 June 2005 - 01:19 PM
Mini, нямаш идея колко ми е познато това с истеричния рев след опит за борба с тея гадове. r)

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 26 July 2005 - 12:06 AM
Айде като питате къде са изчезнали кокерчетата, аз да кажа защо ме няма напоследък, Сара е бременна в последната седмица и затова нямам много време да се заседявам на компютъра, постоянно иска нещо, все се глези.
Та така, поздрави от нашите вече повече от едно кокерчета, да се надяваме скоро да се появят на бял свят без проблеми, и ще се похвалим разбира се :)

Публикувано: 26 July 2005 - 09:21 AM
Цитат
А как понася бременността? d)
Имам в предвид нещо променило ли се е в държанието й към хората а и към другите кучета...
Яде ли нормално?
Публикувано: 26 July 2005 - 01:19 PM
Но като цяло нямам много проблеми с бремеността й. В началото й купих един чувал Нутра от по-хубавите, и мисля и малките после да позахраня с него. Дава се отделно калций, понякога кашкавал или обезсолена извара, краставици яде, абе каквото има, само малко сме увеличили броя на разходките и намалили тичането. И това е, иначе си е все същата, ама ще видим докога.
Поздрави от Сара и от мен

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +