Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4601 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 January 2008 - 01:54 PM

Диянче, супер изчерпателно, друго си е,като го разкаже този който е минал през тези неща!  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4602 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 02:28 PM

Да наистина си е друго като те успокои човек минал през това.Аз си знаех,че ми е глезла мойта ама чак такъв театър не съм очаквала и се притесних,че нещо не е наред.Да ме бяхте видели само как ходя край нея и и предлагам под носа булъончета,пасирани месца..Кой знай как се е хихикала вътрешно гадинката ;D.Днес сутринта пак се опита да ме работи,че не може да ходи и запристъпва ситно ситно към мен да ми се наглася да я нося(както правих вчера цял ден),ама веднага като й казах:"Аа тоя път не позна,ставай горе!" и както казва Diyana Char  сякаш смених канала и тя веднага хукна към вратата да излизаме навън сякъш нищо не е било.
Иначе днес е в добра форма,а е едва втори ден от операцията.Довечера или утре сутрин,ще махнем превръзката(да не стои повече от ден,ден и половина).Голди вече дори не я поглежда и мисля,че и като съм нон стоп до нея ще се справим и без яка.
Сещам се и за друг един номер,който ми приложи Голди като имаше навалял сняг.Както си бягаше дойде при мен куцайки с единия крак.Тя така си идва като се е убола на нещо-да извадя трънчето.Гледам аз лапата-няма нищо,разтърквам хубаво,изтърсвам-пак нищо.След малко идва пак куцайки ,но с другия крак.Пак същата процедура.На третия път схванах - на момичето му е студено на лапичките и идва да му ги разтривам. ;D ;D.Такава ми е Голди-циркаджийка.И като има кой да й се връзва.. :sarkastichen:
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4603 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 02:46 PM

Да наистина си е друго като те успокои човек минал през това.Аз си знаех,че ми е глезла мойта ама чак такъв театър не съм очаквала и се притесних,че нещо не е наред.Да ме бяхте видели само как ходя край нея и и предлагам под носа булъончета,пасирани месца..

Олее, смярай Ира, тя през цялото време те е манипулирала ...
Кой знай как се е хихикала вътрешно гадинката ;D.

Значи и аз да очаквам подобни ситуации ... опасни псета ей ...  ;D ;D ;D
Днес сутринта пак се опита да ме работи,че не може да ходи и запристъпва ситно ситно към мен да ми се наглася да я нося(както правих вчера цял ден),ама веднага като й казах:"Аа тоя път не позна,ставай горе!" и както казва Diyana Char  сякаш смених канала и тя веднага хукна към вратата да излизаме навън сякъш нищо не е било.
Иначе днес е в добра форма,а е едва втори ден от операцията.Довечера или утре сутрин,ще махнем превръзката(да не стои повече от ден,ден и половина).Голди вече дори не я поглежда и мисля,че и като съм нон стоп до нея ще се справим и без яка.
Сещам се и за друг един номер,който ми приложи Голди като имаше навалял сняг.Както си бягаше дойде при мен куцайки с единия крак.Тя така си идва като се е убола на нещо-да извадя трънчето.Гледам аз лапата-няма нищо,разтърквам хубаво,изтърсвам-пак нищо.След малко идва пак куцайки ,но с другия крак.Пак същата процедура.На третия път схванах - на момичето му е студено на лапичките и идва да му ги разтърквам. ;D ;D.Такава ми е Голди-циркаджийка.И като има кой да й се връзва ...
Това се получава така, защото много глезим нашите любимци, дърпат ни конците буквално ... но така сме ние, на тях да им е добре и да не ги лишаваме от нищо. Благодаря Ира че пишеш как се чувства кучецето ти. Надявам се всеки ден да е по-добре хайде поздрави и цунки на всички кучовци  :wub:

#4604 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2008 - 03:04 PM

това с лапите съм виждала и друг път при другите кучета, големи хитреци са!  ;D
Ето ви нещо за разведряване  ;D

http://www.youtube.c...80-0-1201003557

и още едно: http://www.youtube.c...feature=related
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4605 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 22 January 2008 - 03:07 PM

Благодаря, че ме развеселихте Ира и Диянче! Смяла съм се с глас, до сълзи ;D! Страхотни са тези наши диванета, независимо от породата май! И у дома е същата ситуация, работи ме по всички показатели, опитва се дори да ме командари и да не ми се подчинява, ноооо... не е познал хитрецът мазен!!! И като се накажем, после става по-нисък от тревата :P! Толкова се радвам, че вече няма причина да се тревожим за Голди!!! Целувкиии :wub: :wub: :wub:!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4606 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2008 - 03:22 PM

Намерих и едно аджилити, вижте колко добре се справя калпазанина  ;D
http://www.youtube.c...idR1GtRAqs&NR=1
User's Signature

Качена снимка

#4607 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 07:42 PM

Цитат

Намерих и едно аджилити, вижте колко добре се справя калпазанина  ;D
http://www.youtube.c...idR1GtRAqs&NR=1

Хахахаха, много са забавни милите, хич не скучаят ...  ;D ;D

#4608 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 09:10 PM

;DЖестоки клипчета - не мога да се спра, толкова са много и от весели по-весели. :yahoo:

#4609 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 10:00 PM

Най-ми хареса клипчето с пързалката.С какъв кеф само се спускат! :yahoo:
User's Signature

#4610 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 10:21 AM

И на мене ми хареса най-много с пързалката :yahoo:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4611 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2008 - 10:30 AM

Да,с пързалката е най-хубаво.И аз преди време учих Рея да се пързаля по една пързалка,само,че още беше бебе и не можеше да се качва по стълбите.А иначе надолу и беше весело.Трябва пак да я заведа. :namigam:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4612 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 05:31 PM

И Чарли бях научила да се качва на пързалка. Сега пробвам с Кора, но дупараната тежи повече и я е малко шубе по тънките метални пръчки. Аз помагам и подпирам и стоя зад нея плътно да не се подхлъзне. Стига да й е забавно де - ама щом съм показала наградка винаги й е забавно ;D. Хареса ми малкото кокерче, как със засилка скача на пързалката - личи  си че е голям кеф ;D.

#4613 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2008 - 06:30 PM

Нали сте забелязали, че пързалката беше не със стъпалца, а с една гумирана плоскост от другата и страна, истинска кучешка пързалка! Голям кеф!  ;)
User's Signature

Качена снимка

#4614 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 07:13 PM

Цитат

Нали сте забелязали, че пързалката беше не със стъпалца, а с една гумирана плоскост от другата и страна, истинска кучешка пързалка! Голям кеф!  ;)

О-о-о-о, редовно карам Чара да изкачва пързалка, ама няма стъпала,това е лесно за тях .. но иначе е забавно, ама на нея повече и харесва да си завира носа за боклуци, дебне мръсницата.
Тази вечер майка ми я пуснала пред блока да походи, и аз се прибирам от изпит, заварвам ги и двете ... викам :"Чариии!" и тя моля ви се ми носи някакъв кокал - побеснях, ама тя не спира да върти кочана си и да ми се радва ...  ;D ;D ;D ;D как да се ядосаш а?! ;D ;D ;D

#4615 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 07:24 PM

Майка ти сигурно се е заговорила с някоя приятелка и Чаричка прегледала близките контейнери ;D
Като порасне беба ще я уча да се пързаля ;D
Нямам търпение да порасне вече,да излизаме,да има дълга козина която да реша :yahoo: много обичам да се грижа за външния вид на някого,главно на котките ми и сега за кучето :yahoo:
Котките ги реша по 7 пъти на ден...женската ме бие редовно,щото я е страх от гребени,а мъжкия се пука от кеф...вдига ръчички,крачета...всичко ;D понякога чак няма срама ;D сега искам Бебзито ми да стане като Рея или като Голди,толкова космата :yahoo: знам,че неможе да е като американски кокер :( но след време може и с такъв да се сдобия ;D
Велика мечтателка...не ми се връзвайте...само мечти...уж хъски,уж пекинез...накрая кокер ;D ноооо...един ден ще си сбъдна мечтите(главно да отглеждам няколко породи-хъскита,мопсове,пекинези и всичките с родословия...за да съм сигурна за произхода...а не както Бебз)!!
Лятото се намери хотел в който МОЖЕ да летуваме и надявам се НАИСТИНА да отидем там!
Благодаря на тези,които ми помогнаха за информацийката!!
Целувки и прегръдки на всички от мен и Бебзи :wub:

#4616 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 09:06 PM

joleto, ресането е полезно не само за външния вид, а и за козинката ... ще се удивиш колко косми пада от това чудо, сигурно знаеш от котетата, и тяхната доста пада. Но когато козината е дълга, лесно се събира, а на Чара е много къса и се замива в постелките - ужас. Пред 2-3 дена чистя, защото космалякът по време на смяната на сезоните (тогава най-често пада и козината, и то обилно) става нетърпим. Няма да се учудя, ако намираш навсякъде косми на Бебз.  ;D ;D ;D Но ако забележиш, че пада повече от необходимото, допитвай се до вет-а.
А за пързалката ... действай докато е малка, тогава са най-безстрашни, пробвай всичко, ще и хареса, прави всичко възможно малката да се измори хубаво, че и по-малко бели да прави - иначе откачат милите  :huh: :huh:
Иначе завиждам за козинките на кокерчетата, а на моята кокерка е лесното поддържане, т.е. миене на козината и ...
П.П. Майка седнала да пуши  ;D ;D ;D в тъмното не е видяла къде е отпрашила мръсницата ...
П.П.П.П. Вижте това лудото, много ме изкефи какви скокове прави  ;D ;D ;D
http://www.youtube.c...sifYnTe4rY&NR=1

#4617 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2008 - 10:00 PM

Уау,много е готино кокерчето на клипчето.Сега се сещам за Рея като бебе колко я беше страх да скача от дивана  :sarkastichen: .
Жоле,наистина,ако решиш козинката на кученцето всеки ден (като порасне още малко де) става много красива,лъскава и си личи че е поддържана както трябва.Аз Рея я реша всеки ден,а и тя много обича,само ми се нагажда и се глези. ;D
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4618 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2008 - 10:16 PM

То не бяха подскоци, то не бе чудо! Типично по-кокерски!  ;)
User's Signature

Качена снимка

#4619 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 10:52 PM

Цитат

То не бяха подскоци, то не бе чудо! Типично по-кокерски!  ;)
;D ;D ;D ;D :->)

#4620 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2008 - 12:11 AM

Цитат

сега искам Бебзито ми да стане като Рея или като Голди,толкова космата

За кое Голди става въпрос,за моето ли?И аз имах голям мерак за голяма козина и старателно съм я отглеждала върху Голди.За мен красотата на кокера е в копринената козинка и дори това,че прахосмукачката се е превърнала в естествено продължение на ръката ми не може да ме накара  да я обръсна с машинката. :blink:Сега дори ме е много яд,че целия корем трябваше да се обръсне до кожа заради кастрацията(на нея точно там й е дългата козина и красивите ресни),но няма как.

Цитат

ще се удивиш колко косми пада от това чудо

Ей това наистина не спира да ме удивлява! :P
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни