Кокер спаньол
Публикувано: 27 January 2008 - 10:56 AM
Десси,пиши си каквото искаш,няма и тази тема да превръщаме в бойно поле...всеки си прави изводи за себе си ...стига моля те .
Станало недоразумение,станало.Разрешен ли е проблема - да,това вече не мисля да обсъждам,за да не вредим на никоя от страните!
Публикувано: 27 January 2008 - 11:02 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 27 January 2008 - 11:51 AM
То който ме познава знае що за човек съм.А съвсем нормално е след всичките хули човек да се държи отбранително - инстинкт.Ако не съм те разбрала -извинявай.
Публикувано: 27 January 2008 - 12:28 PM
Немога да го забравя за 1-2 дена...напомни ми след седмица :-
Поне "строгите" си изисквания ще кажеш ли,да разберем какви стопани търсиш :blink: може пък да намерим такива знатни и достойни,пълнолетни зрели хора :yahoo:
Публикувано: 27 January 2008 - 01:13 PM
Случайно се натъкнах на обява с английски кокерчета на 45 дена ето това е едната снимка от обявата(http://www.dalavera.net/read.php?70,224624):

Моята Бианка е на 51 дена и изглежда ето така:

Имам чувството,че тя е кръстоска с голдън ретривър...защото където ме мярнат с нея(от вета към вкъщи) казват:
-Лелее какво хубаво голдънче...
-Ама не е голдънче,а кокерче!
-Е не е кокер,то му личи че е голдънче!
:'( :'( :'( :'( :'( исках космат кокер,а имам късокосмест голдън май :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Публикувано: 27 January 2008 - 01:16 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 01:27 PM
Поздрави от нас с Биба :wub:
Меритид каква е тази агресия... :rolleyes: добре като не ти трябва моята подкрепа...и въобще не ми звучиш любезна!И защо да не ме касаят мен??Какво съм ти направила за да ми говориш така??
Добре,няма да те занимавам с МОИТЕ въпроси...
Оправяй се...предлагам ти помощ,ти ми отказваш...айде със здраве... :huh:
Публикувано: 27 January 2008 - 01:39 PM

Публикувано: 27 January 2008 - 02:03 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 02:20 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 02:42 PM
Абе айде моля ви се,не пишете само тъпотиии,че ставате смешни.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 27 January 2008 - 02:49 PM
Цитат
Абе айде моля ви се,не пишете само тъпотиии,че ставате смешни.
Нещо такова имах предвид и аз, защото моят случай е такъв. Нямам 18 ама се грижа за кучето с цялата си любов и сама (със джобните си) се грижа за него, че даже и за зайчето, хамстерите и още едно куче... Дори като ходехме на инжекции пак не съм искала пари от родителите си. И прекарвам целия си ден с нея... И не мисля, че се грижа зле за нея...

Публикувано: 27 January 2008 - 02:52 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 03:09 PM
-Според мен,няма значение на колко си,след като имаш желанието и психическата нагласа...ВСЕКИ ЧОВЕК преди да си вземе куче обмисля вариантите да копува нов компютър,милиони кабели...да си направи шкав с катинар,ако е нужно,за да му оцелеят обувките...но той ЗНАЕ с какво се захваща!
Всеки един непълнолетен може да гледа кучето си дори по-добре от пълнолетен...както и обратното!
Не е проблема във възрастта!!И като започнете с това:
-Ти си много малка,мислиш ли,че ще можеш да се грижиш за него!?!?!?
Еми,щом искам да си купя,явно съм преценила,че изисква много грижи и съм се решила въпреки всичко да поема тази отговорност!
Аз търсех да си взема куче от доста време,но започнах да търся активно от август месец...всеки 2ри ми казваше...та ти си непълнолетна,неможеш да се справиш с отглеждането...и затова взех Бианка от зоо магазин...на тях не им пука пълнолетен или малолетен си,важни са им парите...прежалих 300лв и толкова...сега си я гледам много добре...много си я обичкам и очаквах да е английски кокер спаньол...може да не е,но вече си я обикнах достатъчно!
Много ме ядосва,прави ми напук,ръба ми чехлите и пишка където и падне...но си се надявам един ден да стане малко по-умничка и малко повечко да ме слуша ;D
А и violeta.di не е задължително да е пълнолетен...нима само пълнолетните са отговорни и всеотдайни?????
Любовта няма възрастови граници...кучето е една невероятно голяма любов...която заслужава да получи всичко нужно...всяко едно куче заслужава много грижи...няма разлика м/у един померан и едно помиарче...само дето едното всички го обичат,а другото всички наричат "бъхльо" или нещо от сорта...всичките животинки заслужават всичката ни любов!!!
lonesome и аз съм нещо като теб...дават ми по 20лв джобни на седмица и харча само по 10 за да мога да даря със всичко нужно кучето,2те котки и папагала ми!!Не искам пари от родителите ми,защото вярвам,че сама мога да се справя и съм напълно отговорна!
Sorry за километража,каквото имах да казвам по темата го казах!!!
Публикувано: 27 January 2008 - 03:15 PM
Я малко да разнообразим: Тук сме след баня и се правим, че не виждаме сешоара ;D
Публикувано: 27 January 2008 - 04:09 PM