Кокер спаньол
Публикувано: 02 November 2005 - 01:00 PM
Публикувано: 02 November 2005 - 02:12 PM
А на теб все пак успех в по-нататъшното търсене на бебе, надявам се да намериш някоя госпожица, която да те грабне от първия поглед, така както Сара е грабнала мъжа ми на онази спирка, когато я е намерил. w) super best d)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 03 November 2005 - 02:20 PM

" SO PURE TO ME "
Публикувано: 04 November 2005 - 02:29 PM
Публикувано: 04 November 2005 - 02:50 PM
Яна !,твоята красавица от бебе ли я имаш?Какъв цвят е била козината и като бебе?
Дино като бебе беше много светличък и ушите му не бяха къдрави,но като порасна,здраво се окосми..Спомням си как веднъж нямах вазможност да отида да го пострижа и тъй като мъжа ми си беше в Щатите,а свекъра ми е много възрастен човек...помолих един приятел да мине да го вземе.Така или иначе щеше да ходи да постригва неговото куче в същия салон...И така...След 2 часа ми се обади че бил готов постриган,аз се учудих естествено защо толкова бързо!?По принцип процедурата траеше към 3 часа(имахме специални изсквания към прическата)Понеже в салона ни познаваха от години:)Мислех че ще го пострижат така както винаги са го постригвали....и...прибирам се аз вечерта,влизам и изпищях...вместо чаровния красавец с къдрави ушички...насреща ми подскачаше гол като мишка!!Нула номер!!!Ужас!Беше много много смешен:)После разнищих случая.Свекъра ми казал на моя познат за предпочитанията на прическата.Било му писнало сутрин да си пие кафето с косъм:)))В началото доста се разсърдих,но после ми мина.Макар и без козина Дино си беше сладък.Сладък и много смешен:))Като го извеждах в морската градина ме питаха каква порода е.Отговарях:Кокер,но с прическа на пинчер.
Публикувано: 05 November 2005 - 11:49 AM
Цитат
Яна !,твоята красавица от бебе ли я имаш?Какъв цвят е била козината и като бебе?
Дино като бебе беше много светличък и ушите му не бяха къдрави,но като порасна,здраво се окосми..Спомням си как веднъж нямах вазможност да отида да го пострижа и тъй като мъжа ми си беше в Щатите,а свекъра ми е много възрастен човек...помолих един приятел да мине да го вземе.Така или иначе щеше да ходи да постригва неговото куче в същия салон...И така...След 2 часа ми се обади че бил готов постриган,аз се учудих естествено защо толкова бързо!?По принцип процедурата траеше към 3 часа(имахме специални изсквания към прическата)Понеже в салона ни познаваха от години:)Мислех че ще го пострижат така както винаги са го постригвали....и...прибирам се аз вечерта,влизам и изпищях...вместо чаровния красавец с къдрави ушички...насреща ми подскачаше гол като мишка!!Нула номер!!!Ужас!Беше много много смешен:)После разнищих случая.Свекъра ми казал на моя познат за предпочитанията на прическата.Било му писнало сутрин да си пие кафето с косъм:)))В началото доста се разсърдих,но после ми мина.Макар и без козина Дино си беше сладък.Сладък и много смешен:))Като го извеждах в морската градина ме питаха каква порода е.Отговарях:Кокер,но с прическа на пинчер.
Много смешна история, не мога да си представя кокер подстриган нула номер! l)
Веднъж ми се случи подобно нещо, но с персийската ми котка(вече не е при мен s) )
Цяла нощ не се вясна и на сутринта се беше оплела ужасно(незнам къде е ходила и кво е правила) и като я заведохме на фризьор каза, че не може да я разплете. Подстрига я нула номр и остави козината на лапите, главата и опашката. Беше много смешна. Козината и бързо порастна отново. b)

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 05 November 2005 - 01:59 PM
Публикувано: 05 November 2005 - 11:46 PM
Относно изпражненията Сара не се търка в тях, яде гиии (ужас) и след това по половин час си мием зъбите. А обича да се отърква в умрели котки, на половина разложени. Инстинк, нищо не мога да направя.
Айде ще пиша пак обещавам, но сега съм уморена от работа и ще лягам. Поздрави и целувки на всички без кокери и със кокери и на кокерите :) w)

Публикувано: 06 November 2005 - 01:04 PM
Публикувано: 08 November 2005 - 07:09 PM
В момента търся дом на това коте. То е черно, мъжко, пухкаво и мнооого гальовно.Кръстих го Рио (ако не ви харесва го сменете) Ако имате познати, които го искат или вие го искате, пишете ми на Elion02@abv.bg
Направих му снимки: b)
http://4coolpics.com/show.php?id=23100
http://4coolpics.com/show.php?id=23101

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 10 November 2005 - 12:35 PM
Да се въргаля във всякаква гнус и да я яде е любимо занимание много ясно.Най-гадно е като си овъргаля гушката и няма как да и закача каишката...Всеки път се чуствам измамена...Гадно е...
Веднъж бяхме излезнали на разходка, аз Ринчето, мой приятел и племеника му, който тогава беше на 2 год. Бяхме в градинката до блока ни и по едно време Рина се въртеше около едната люлка и аз отидох да видя какво прави, а тя хапваше от някяква изхвърлена суха паста...почнах да и се карам...След две-три минутки с моя приятел осъзнахме,че на мен ми липсва кучето, на него племеника...изпаднахме в истерия, но ги открихме...в другия край на градинката...деляха си пастата...бяха се омазали като прасета и спазваха стриктно реда- едно за мен, едно за теб::)) Малкият кокер си е точно едно малко детенце::))

" SO PURE TO ME "
Публикувано: 16 November 2005 - 12:45 PM
Тези дни ще е и после ще разкажа какво е станало.
Вие как сте, какво правят красивите кокери от форума, става студено, ще слагате ли дрешки или козинката е достатъчна? Разказвайте, а и как реагират кафеникавите сладури на белия сняг? Сара много обича да си похапва сняг, после пием чай от лайка двете, за да не ни боли гърлото :) super best и после се отдаваме на oo

Публикувано: 16 November 2005 - 01:44 PM
Иначе и ние мразим водата, но също сме кротички и нямаме особено големи проблеми! Но рядко я къпят! А за зимата никакви дрешки, толкова дълга и топла е козинката, че дрехи само ще й пречат!!! b) А за лятото я стрижем, понеже пък тогава страшно много пречи тая козина! И става като агънце, много е готина с къса прическа l)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 18 November 2005 - 12:55 PM
А дрешката не мислех да й правя или да й слагам нещо такова, но като се разхожда повече от 20-тина мин и се намокри започва да трепери и затова реших да й слагам дрешка, а пък и козинката й по самото тяло не е никак дълга, само по ушите и крачетата.
Имам снимка с дрешка, ако намеря как ще ви я покажа :)

Публикувано: 22 November 2005 - 03:17 PM
Az se kazvam Boni na 19 god. ot Sofia. Vinegi sum iskala da si imam koker o6te ot dete!Oba4e na6te vse mi kazvaha, 4e e golqma otgovornost i 4e kogato stana po otgovorna 6te mi vzemat...uvi eto ve4e sum na 19 zavur6ih u4ili6te tazi godina kandidatstvah v Sofiiski universitet,no ne me prieha, sega rabotq ot vreme na vreme v edin cvetarski magazin i pak maika mi vse oporstva i ne mi dava da si vzema koker4e. Az ako sabera pari 6te si kupq, oba4e problema e 4e ne moga da sabera tolkova pari. V cvetarskiq hodq mnogo rqdko i mi pla6tat mnogo malko, na sedmica da otida 2-3 puti i da spe4elq nai mnogo 20 lv. koito sled tova gi har4a mnogo burzo...i voob6te neznam...mislq 4e me4tata mi nqma da se sbudne v blizkite meseci.... znam 4e e mnogo golqma otgovornost i iziskva mnogo griji i svobodno vreme. No su6tevremenno znam 4e edno takova jivotin4e moje da vnese tolkova 6tastie v jivota mi!! w) i tolkova obi4.... :) Kogato govorq s maika mi za tova, tq tvurdi, 4e problema ne e tolkova v parite kolkoto v tova 4e tq ne mi vqrva 4e 6te se grija za nego...misli si 4e 6te trqbva tq da go izvejda, 4e tq 6te trqbva da mu 4isti i da go hrani...i az kakvoto i da kaja ne moga da q obedq v protivnoto... не можете да си представите колко много искам да имам кокер и колко е ужасно да не ти вярват......Има моменти в които си мисля че не мога да издържа, а има и моменти в които се успокоявам с мисълта че все пак някои ден ще си имам едно такова ангелче! angelpik

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.
Публикувано: 23 November 2005 - 01:24 PM
Добре дошла при нас, надявам се да сме полезни, и рано или късно да се похвалиш, че бебето е вече у вас.
До тогава, учи, чети, образовай се на тема кокери и кучета като цяло, за да си подготвена за събитието, което така чакаш :)
Успех и дано се виждаме често тук