Кокер спаньол
Публикувано: 14 February 2008 - 12:14 PM
За американски кокер има само 3 развъдника регистрирани в МКФ и са клубни, единия е в Пазарджик, другия е в Велико Търново, третия е в София. За повече информация, ако ви интересува, ще ви отговоря на лични.
Ira, информация за клуба е актуална, обаче не съм сигурна за телефона.
silviq, нека вашата приятелка, ако се интересува от клубно кучило, да пише или на мен на лични, или на Meridit. Късмет в намиране на кокерче ви пожелавам!
Публикувано: 14 February 2008 - 06:52 PM
Публикувано: 14 February 2008 - 09:31 PM
Жоле да ти кажа куечто не е слабо!Смени вата!Кучето сега расте и е слабо защото постоянно се развива.Моята Хера преди седмица беше слаба и вече започна да напълнява!По въпроса за храната тя яде ВСИЧКО!Аз сутрин като излизам и слагам 300гр гранули и като се върна половината седят!Като седнем да ядем ядееее по наи-малко 2-3 филии хляб с каквото ядем ние!И не я храни много ако нямаш възможност да я изкарваш за по дълго време да потича че ставали много дебели ;D ;D ;D ;D Били предразположени да надебеляват!
А искам да попитам:Какжо мислите за пилешките кокали?Моята ги яде като гранули!И са и полезни!
Публикувано: 15 February 2008 - 12:11 AM
А относно храната, аз чета и се смайвам :o Какви са тези дневни порций от по 300-700 грама, каквото Ви падне?Нямате ли режим на кучетата?Най-добре е да се храни с гранула, защото съдържа всичко необходимо и за всеки вид според кучето се знае колко се дава на ден за идеална "фигура".Ако може направете така за да са ОК кучовците :P А от хляб нищо друго не се набавя освен надебеляване :- За бульона вече се каза колко подправки и СОЛ има, той е само за вкус а не хранителен като бульон от месо.Даваите им моркови, домати, краставици, чушки, извара, кисело мсяко(малко), цаца и яица веднъж седмично.Има толкова полезни храни...Моля Ви защо да пишем толкова говорени неща все, прочетете темите за хранене ;)
Joleto не пита ли братчето как го хранят, за да направиш съпоставка?
На моя Амбассадор порцията му е 150гр. на ДЕН и е 12кг, че и с тенденция за още и е на 8 месеца,а ако го питате него може и мен да изяде, не само човешката храна... ама няма кой да позволява.А разходките са ни поне по 2 часа на ден.
Публикувано: 15 February 2008 - 07:49 AM
Благодаря ви предварително!
Публикувано: 15 February 2008 - 11:38 AM
То от много празнуване чак сега виждам,че Blinki ме е разкрила. :blink:След три повода наведнъж съм още малко така :rolleyes: ама ей сега се стягам и тръгваме на дълга разходка да използваме слънчицето и хубавото време.
ralica_v ,лично аз не харесвам обединената клиника -и от личен опит и от много отрицателни мнения на познати.Сигурно и зависи при кой от многото лекари там ще попаднеш в момента когато отидеш,но като цяло не бих ги препоръчала.От личния си опит бих могла да ти препоръчам моя ветеринар д-р Манолов.А съм чувала и много добри неща от доста хора за д-р Венцислав Тодоров.
Ваксината май беше около 12-15 лева.До третия месец по схема,която ще ти каже ветеринаря се бият три ваксини.И тръгвате на разходки две седмици след последната трета ваксина. :sedni!:
И да не забравиш да покажеш бебето като го вземеш!Тук много обичаме бебешки снимки! :wub:
Публикувано: 15 February 2008 - 12:21 PM
Относно храненето - лабрадорката ми яде НА ДЕН ПОД 400 гр. Не ме плашете с тия количества и това меню за малките кокерчета. И какви филии :o - сигурно се шегувате :rolleyes:
Публикувано: 15 February 2008 - 12:30 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 12:37 PM
Англичанчета:
http://video.westmin...ayer/?id=217034
Черни американчета:
http://video.westmin...ayer/?id=217014
Двуцветни американчета:
http://video.westmin...ayer/?id=217091
Русички и кафевички американчета:
http://video.westmin...ayer/?id=217204
Публикувано: 15 February 2008 - 12:48 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 01:08 PM
Наистина количеството храна за това малко бебе е ...огромно! Рудо, дето е на година и отгоре и е 15 кг. яде на ден до 250-260 гр. гранула. Е, разбира се че е "вечно гладен", но вече не ми пука. Преди все се тревожех дали постъпвам правилно, като отминавам този тъжен и гладен поглед, но вече свикнах. Давам между храненето ябълки и моркови, както каза Вет - в неограничено количество. Може и от кучешките глезотии от които не се трупат килограми и не се дразнят стомах и черва, но каква човешка манджа, какви пет лева?
Публикувано: 15 February 2008 - 01:42 PM
Вече няколко дни и аз си пускам резултатите от Westminster, направо не мога да се нагледам ! Особено черните ..... красота,а груминг е върха, истинско шоу на красотата. Само с копировка не мога да свикна, като съм свикнала на свободно размахната опашка, но при тях си е така.
Публикувано: 15 February 2008 - 02:13 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 02:34 PM
Как сте в студеното време,има ли игри?Ние сега имаме нова писукаща играчка и в момента Рея ни подлудява... ;D .А като прочетох за ябълките и Рея много го обича,само че не яде кората.
А,и още нещо забравих да се похваля-вче за празника получих една голляма снимка на Рея в много красива рамка.Вече я закачих на стената :->) .И да попитам по колко часа звеждате кокерите си,защото на Рея разходките все не са и достатъчни? А излизаме сутрин за 15-20 мин., после на обяд за поне 1 час и вечерта за час.Даже понякога излиза по четири пъти.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 15 February 2008 - 04:31 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 04:54 PM
Цитат
От моя опит едно знам - и цял ден да търчи навън, няма да стигне ;D Иначе ти добре я разхождаш, не се притеснявай ;).
Публикувано: 15 February 2008 - 04:54 PM