Кокер спаньол
Публикувано: 09 March 2008 - 08:57 PM
EХ КАКВА РАДОСТ!Изключително много се радвам за любимката ми Рафи,че попадна точно при вас!Абе подозирах,че може да се случи това и ето :yahoo:Блинки,жива и здрава да ви и много да ви радва! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 09 March 2008 - 10:47 PM
Брани, Рафаела е от първо клубно кучило на БКК, чийто производител сме ние с idol ike. Родители на Рафаела са MUlti Ch CH FOUR SEASONS IDEAL IDOL "IKE" и CH Four Seasons Open Your Heart "Iosha"
Ето линк към темата за бебетата:
http://www.dcforum.i...php?f=17&t=2165
А снимки и инфо за Рафи има в темата Amazon Eyes, чиято препратка е дала Blinki, а и това си е нейната тема вече тя ше си я доразвива колкото и сърце иска, а аз съм безкрайно щастлива че моето момиче има такива човечни и всеотдайни стопани.
http://www.dcforum.i...7...=a&start=15
Ето линк към темата за бебетата:
http://www.dcforum.i...php?f=17&t=2165
А снимки и инфо за Рафи има в темата Amazon Eyes, чиято препратка е дала Blinki, а и това си е нейната тема вече тя ше си я доразвива колкото и сърце иска, а аз съм безкрайно щастлива че моето момиче има такива човечни и всеотдайни стопани.
http://www.dcforum.i...7...=a&start=15
Публикувано: 10 March 2008 - 07:02 AM
Ех,здравейте от мен...толкова неща са се случили,а аз ги пропуснах...бях заета...свободното си време го прекарвам със Беба-навън...едва ми остава време да пиша :'(
Честито на Blinki :wub:
Надявам се един ден и аз да имам куче от развъдник...говоря за американски кокер...горе-долу цените какви са,кой е по-добрия или НАЙ-добрия...ей такива неща...а ако това засяга спам или реклама,плс на лична :(
Още веднъж съжалявам за пропиляното време...колко неща съм изпуснала :huh: Роял Канин е най-хубавата храна,мисля...има и БОШ и Пурина Про План...аз взимам на Пурина...а и Бебка я харесва :P
Пак,ЧЕСТИТО НА РАФИ И ЩАСТЛИВАТА СТОПАНКА :wub: :wub:
Надявам се прекарахте добре осми март,ние с Бебка го прекарахме страхотно :yahoo:
Айде ще отивам на училище вече ;D
:wub: Целувки :wub:
Честито на Blinki :wub:
Надявам се един ден и аз да имам куче от развъдник...говоря за американски кокер...горе-долу цените какви са,кой е по-добрия или НАЙ-добрия...ей такива неща...а ако това засяга спам или реклама,плс на лична :(
Още веднъж съжалявам за пропиляното време...колко неща съм изпуснала :huh: Роял Канин е най-хубавата храна,мисля...има и БОШ и Пурина Про План...аз взимам на Пурина...а и Бебка я харесва :P
Пак,ЧЕСТИТО НА РАФИ И ЩАСТЛИВАТА СТОПАНКА :wub: :wub:
Надявам се прекарахте добре осми март,ние с Бебка го прекарахме страхотно :yahoo:
Айде ще отивам на училище вече ;D
:wub: Целувки :wub:
Публикувано: 10 March 2008 - 07:25 AM
Честит нов член на семейството на Блинки и Сноуи - следях развитието на нещата от самото начало и бях сигурна, че ще се получи :yahoo: Просто това е вашето куче, а вие сте нейното семейство - било е писано да се съберете и да сте щастливи заедно :blink: Нека Рафи да ви донесе много радостни моменти, малко щуротийки от време на време за да не ви изпокапят зъбите от прекалена сладост и се надявам скоро да ви видим във вихъра на танца, продължавайки една чудесна семейна традиция :->)
Публикувано: 10 March 2008 - 08:57 AM
Блинки и Сноуи , много се радвам за вас!Безкрайно щастие и веселба ви пожелавам заедно с вашата Рафи.Малката амазонка ще излекува болката и ще останат само хубавите емоции.Толкова е хубаво ,че сте се намерили! :wub: :wub:
Публикувано: 10 March 2008 - 10:29 AM
Blinki,... да ви е жив и здрав новия член на прекрасното ви семейство! Тя е невероятно същество и заслужава такива всеотдайни и обичащи "родители" като вас. Не се и съмнявам, че нещата няма да се получат. И наистина се надяваме в скоро време да видим тази приказна козинка да се вихри на ринга :yahoo: :->) :yahoo:
Много щастие и безброй :wub: :wub: :wub:
Много щастие и безброй :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 March 2008 - 11:11 AM
И тук искам да честитя на Блинки и Сноуи, за малката блондинка! Много добре се справяте, но най-важното, че малката е много щастлива! Само добри неща занапред пожелавам на цялото ви, многодетно ;) семейство!!! :wub:
Публикувано: 10 March 2008 - 04:10 PM
Нямате представа какъв страх брах преди малко.
Изведох Рея на разходка на една полянка,която много обича,понеже там се събират всички кучета и си играят.И така-тъкмо минаваме през поляната и към нас се приближи едно доста голямо куче (колкото овчарка),с отрязани уши.Аз веднага вдигнах Рея и се запътихме към блоковете,които бяха близо до поляната.а кучето дойде до мен и ходи плътно до нас и иска да подуши Рея.Аз се опитах да го изгоня но то изобщо не беше страхливо.Влязохме в най-близкия вход.След малко се показах,а кучето още стои пред вратата.И реших да оставя Рея да я подуши,защото реших,че е добро.
Подадох си ръката и то ме подуши.И Рея тръгна към него.То я подуши и само видях как настръхна.Веднага дръпнах Рея за каишката и затворих вратата.
Стояхме в този вход повече от 15 минути.Като излязох кучето душеше до едни котейнери,които не бяха много близо до нас.Веднага си тръгнахме с Рея и право в къщи. :( :( :(
А просто незнам какво ще правим,когато се разгони.Пред блока живеят 2 женски помиярчета.Сега едно се е разгонило и е пълно с бездомни кучета.Одеве ги гледах пре терасата-бяха повече от 10.Мен ме е страх сама да минавам покрай тях,а като знам,че Рея излиза по 43-4 пъти на ден... :huh:.
Изведох Рея на разходка на една полянка,която много обича,понеже там се събират всички кучета и си играят.И така-тъкмо минаваме през поляната и към нас се приближи едно доста голямо куче (колкото овчарка),с отрязани уши.Аз веднага вдигнах Рея и се запътихме към блоковете,които бяха близо до поляната.а кучето дойде до мен и ходи плътно до нас и иска да подуши Рея.Аз се опитах да го изгоня но то изобщо не беше страхливо.Влязохме в най-близкия вход.След малко се показах,а кучето още стои пред вратата.И реших да оставя Рея да я подуши,защото реших,че е добро.
Подадох си ръката и то ме подуши.И Рея тръгна към него.То я подуши и само видях как настръхна.Веднага дръпнах Рея за каишката и затворих вратата.
Стояхме в този вход повече от 15 минути.Като излязох кучето душеше до едни котейнери,които не бяха много близо до нас.Веднага си тръгнахме с Рея и право в къщи. :( :( :(
А просто незнам какво ще правим,когато се разгони.Пред блока живеят 2 женски помиярчета.Сега едно се е разгонило и е пълно с бездомни кучета.Одеве ги гледах пре терасата-бяха повече от 10.Мен ме е страх сама да минавам покрай тях,а като знам,че Рея излиза по 43-4 пъти на ден... :huh:.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!