Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5381 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 March 2008 - 10:59 AM

Ira, много точно обяснение даде на проблема!  :blink:
ralica_v, след време ще се сещаш за тези щуротии с умиление!  ;) А малката е много фешън раздава  ;D, много е сладка!  :blink:
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5382 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 11:43 AM

ralica_v страхотни сте  :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5383 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 03:17 PM

Ето ме и мен...Бебка във игрите си недава да бием играчките и...много се кефи когато хвърлим топката за тенис със невероятна скорост я догонва и ни я носи,съответно и дава...не се противи като искам да взема нещо от устата и дори гледа гузно защото като и кажа НЕ се чувства видновна,може би...
Просто във игрите много се вживява и ни се кара когато се намесваме във рицарските и битки със голямата маймунка ;D
Приятелка на майка ми,която се занимава със кокери от много отдавна и казала,че чисти ушичките на нейните кучета със реванол всяка събота и сряда...казала и че нетрябва да прекаляваме със храненето на малката и че когато порастне до 6ти 7ми месец щяло да се види колко космата ще бъде...нейните кокери са английски и много дългокосмести-2 женски,едната тъмно кафявама другата златиста и каза,че много трудно се поддържа дългата козина...по 2х на ден ги реше,скубят се 2х в годината(ОБИЛНО) и и било трудно...а аз толкова искам Бебка да е космата :yahoo:
Сладуранката ми е на 4 месеца,но още прави бели вкъщи...сега отиваме са полувн час навънка!! :yahoo: :yahoo:

Имате много поздрави от Нейно кралско височество Бианка :wub:

#5384 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 03:30 PM

idol ike ,мерси! :izcherven:
ralica_v ,страшен тоалет!Ама май ще стане малък докато дойде време да излизате навън ;D
Ето малко снимки и от нас да не ни забравите :namigam:
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5385 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 03:43 PM

Добър ден и от мен, докладвам Ралф вече се отпуска, и игрите започнаха ето малко фото от мен http://picasaweb.goo...onFonRalfshtein
User's Signature

Качена снимка

#5386 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 14 March 2008 - 03:44 PM

Ира, нямам думи - класика сте! Невероятна е, грациозна, фина... Сара само може да си мечтае да заприлича на нея.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#5387 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 03:45 PM

мн мн мн мн мерси за информацията!  :wub: :wub: :wub: предполагам малко преди началото на лятната ваканция вече ще имам куче  :yahoo:, решихме да не е веднага за да мога докато е малко да съм с него по цял ден за да се успокои , да свикне е , и да се научим къде и кога ще ходим до тоалетна  ;D ;D B) само дано да успявам да му смогвам  ;D ;) :blink: :wub: :P :->)
User's Signature

Little things make us happy!!! :)
Качена снимка

#5388 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 04:38 PM

Eeх,samotnata,благодаря!Мед ми капе на сърцето като ми хвалят момичето  :P (като на всеки собственик де)Наистина си е женствена мадама и голяма стойкаджийка  ;D.А таз грациозност й идва от дългите крака които бог знае от къде е наследила. ;DКакво става с вас,къде се загубихте.Я дай малко снимки и на Саричка.Няма да го подценяваш това красиво момиче,толкова е сладка :wub: :wub:Много гушки от нас с Голди!
И много да се забавлявате през уикенда!
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5389 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 06:27 PM

Хееей, Ира, Голди е страхотна!!!  :wub: Като принцеса е!  :wub:
martito, тъкмо ще имаш повече време да почетеш.  ;) После дойде ли малкото кученце... няма да ти остава много време от разходки, гушкане, възпитание...  :P
Поздрави от нашата кипричка, която учи активно и много успешно нови команди!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5390 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 06:34 PM

Да ти кажа Ira наистина е преккрасна твойта кукла,изящна...  :wub: .
Kayia Ралфи също е голям сладур да го изядеш направо,ще сране голям красавец,абе направо кажи кокер и повече не говори  :wub: .
Искам да попитам,искам да искарам Кара утре навън разбира се ще я държа на ръце.Няма да има проблем нали и мокрите кърпички вредни ли са.Защото понякой път я почиствам с тях-лапички,муцунка,дупе.Да не вземе да й оплешивее дупето  ;D .
User's Signature

Качена снимка

#5391 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 14 March 2008 - 06:53 PM

Ралица, а защо искаш да я извеждаш?

Ние сме добре, като се изключи, че дългата козина вече много ни пречи, а и трудно се махат сплъстеничките от нея. Иначе досега играхме с един боксер от входа, който е от малкото кучета, които не нападаме без причина. Сега след порция бисквитки май ще дремуцаме малко.
Ира, специално за теб:

Качена снимка
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#5392 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 March 2008 - 07:29 PM

Ira, Голди каква стойка, каква грация вади!!!  :wub: Като пантера на първата снимка, дето се протяга!  ;)
Kayia, малкия много гушки и цунки май получи за тези дни, а?  ;)  ;D  Да е жив и здрав!  :wub:
martito, успех ви пожелаваме с намирането на бебока!  :blink:
ralica_v, може и с мокра хавлийка да я бършеш, ако искаш с кърпички, нека да са бебешки, че по-деликатни са!  ;) Няма да и окапе нищо!
samotnata, Саричка каква мазна муцунка има, как се размаза само, точно тогава обичам да гушна, че толкова топлички и невинни!  ;D  Нокти са ви за рязане, съдейки по снимка.  ;)  ;D
Blinki, голям напредък сте, а и ти си най-добрият учител, браво! Все така напред!  :wub:
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5393 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 07:39 PM

idol ike страшна работа, а то и аз съм една лигла та си пасанахме, нооо и се възпитаваме, като трябва съм строга и студена B)макар да ми къса сърцето, малкия сладур.
User's Signature

Качена снимка

#5394 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 08:14 PM

СНИМКИТЕ,КОИТО ВИДЯХ МЕ ИЗУМИХА :yahoo: :yahoo: :wub:
Голди и Саричка стават все по-хубави и все по-хубави :P
А Ралфи расте толкова бързо...като следях по първите снимки,които видях,можеше да се прецени,че се събира в шепа,но много бързо расте този малък изомруд...прати му много целувки от Бебка :wub:
Ох да ви се похваля ли да се оплача ли...незнам...много бяхме послушни на вечерната ни разходка...беше час и полувина-акахме,пишахме...абеее малко ядохме теменужки...шипка набарахме и папкахме...не слушахме като пресичаме улицата,налагаше се да я нося,защото тича като подивяла-ту напред,ту назад та се оплаших...харесахме си едно бездомно куче...абе не беше много бездомно куче,защото всички я хранят,има си къщичка но живее на улицата...казва се Лизка и много си играха с нея,но гаджето на лизка нещо не хареса Бебка и постоянно се караше...много и беше интересно...
Едни батковци я харесаха,тъкмо да я помилват и тя като се разлая...направо ги уплаши ;D

Много сме послушни вкъщи,растем страшно бързо...сменя ни се козинката,всеки мой черен панталон е във косми ;D ще го преживея,айде сега ;D
ООО...забравих да ви кажа :( вчера сварих Бебка на масата да хапва фъстъчките на татко и да пие от биричката...искам да попитам да не е алкохоличка ;D звучи ми смешно сега,но вчера си изкарах ангелите :rolleyes:

#5395 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 02:19 PM

mn se radvam oba4e lo6oto e 4e 4ak lqtoto 6e si go vzema, iskam da popitam ako si go vzema sega (az sum dosta zaeta xodq na y4ili6te i na yroci po frenski, no sum vse pak 8 klas i imam samo 3 seriozni predmeta (ezik bulgarski i matematika)) dali 6te moga da go vazpitam pravilno ili iziskva dosta vreme i da si go vzema po vreme na vakanciqta  ;) :blink: ;) :blink: :blink: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5396 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 04:14 PM

Ей страхотни снимки, как позирате...направо ви завиждам, Рони никога не стои мирен за снимки!
Искам да ви попитам длаи някой може д ами рпепорача добър кучешки фризьор в СоФия, че майка ми иска малко да подстрижем Рони,а не ми се иска да е от непрофесионалист!
Martito,наистина е най-добре да може да отделяш много внимание на мъника в началото,докаот си изгради наивиците,докато се поопознаете,да му покажеш какво е позволено и какво не.Ако е без почти постоянен контрол в началото ще ти е много трудно-то си е като да си имаш бебе,изисква освен грижи и внимание и много отговорности, така че помисли добре кога на теб ви ти било найудобно и удачно.

#5397 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 04:39 PM

Добър ден и от мен, да се похваля Ралф има втора ваксина :yahoo:игрита са във вихъра си, на всички ви праща близване по носа ;D
User's Signature

Качена снимка

#5398 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 06:35 PM

Честита да ви е втората ваксина,нашата ще е след една седмица.Докито каза че след нея ще може да излизаме и няма страшно.Важното е да има първите две защото те са за най-страшните болести.

samotnata исках да я изкарвам за да може да свиква с шума и хората навън,леко полеко да я социализирам.Днес мислих да я изкарам ама е станала много тежка и нямаше да мога да я нося през цялата разходка.

Ira къде извеждате Голди.Почти не виждам кокерчета в морската.
User's Signature

Качена снимка

#5399 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 10:10 PM

irina_dimitrova mn mersi za suveta  :blink: naistina qvno 6te trqbva da si go vzema 4ak lqtoto , jalko ne mi se 4aka6e  ;D a mojete li da mi kajete koi vaksini sa po vajni i trqbva da se napravqt  i na kolko godi6na (mese4na) vuzrast i kolko 4esto ? mersi predvaritelno  :wub: :wub:  :P :blink: B)
User's Signature

Качена снимка

#5400 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 10:51 PM

Цитат

irina_dimitrova mn mersi za suveta  :blink: naistina qvno 6te trqbva da si go vzema 4ak lqtoto , jalko ne mi se 4aka6e  ;D a mojete li da mi kajete koi vaksini sa po vajni i trqbva da se napravqt  i na kolko godi6na (mese4na) vuzrast i kolko 4esto ? mersi predvaritelno  :wub: :wub:  :P :blink: B)

Поразрови назад из постингите, темата с ваксините е обсъждана 1000 пъти. ;)

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни