Кокер спаньол
Публикувано: 14 March 2008 - 10:59 AM
ralica_v, след време ще се сещаш за тези щуротии с умиление! ;) А малката е много фешън раздава ;D, много е сладка! :blink:
Публикувано: 14 March 2008 - 03:17 PM
Просто във игрите много се вживява и ни се кара когато се намесваме във рицарските и битки със голямата маймунка ;D
Приятелка на майка ми,която се занимава със кокери от много отдавна и казала,че чисти ушичките на нейните кучета със реванол всяка събота и сряда...казала и че нетрябва да прекаляваме със храненето на малката и че когато порастне до 6ти 7ми месец щяло да се види колко космата ще бъде...нейните кокери са английски и много дългокосмести-2 женски,едната тъмно кафявама другата златиста и каза,че много трудно се поддържа дългата козина...по 2х на ден ги реше,скубят се 2х в годината(ОБИЛНО) и и било трудно...а аз толкова искам Бебка да е космата :yahoo:
Сладуранката ми е на 4 месеца,но още прави бели вкъщи...сега отиваме са полувн час навънка!! :yahoo: :yahoo:
Имате много поздрави от Нейно кралско височество Бианка :wub:
Публикувано: 14 March 2008 - 03:30 PM
ralica_v ,страшен тоалет!Ама май ще стане малък докато дойде време да излизате навън ;D
Ето малко снимки и от нас да не ни забравите :namigam:
Публикувано: 14 March 2008 - 03:43 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 03:45 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 04:38 PM
И много да се забавлявате през уикенда!
Публикувано: 14 March 2008 - 06:27 PM
martito, тъкмо ще имаш повече време да почетеш. ;) После дойде ли малкото кученце... няма да ти остава много време от разходки, гушкане, възпитание... :P
Поздрави от нашата кипричка, която учи активно и много успешно нови команди! :blink:

Публикувано: 14 March 2008 - 06:34 PM
Kayia Ралфи също е голям сладур да го изядеш направо,ще сране голям красавец,абе направо кажи кокер и повече не говори :wub: .
Искам да попитам,искам да искарам Кара утре навън разбира се ще я държа на ръце.Няма да има проблем нали и мокрите кърпички вредни ли са.Защото понякой път я почиствам с тях-лапички,муцунка,дупе.Да не вземе да й оплешивее дупето ;D .
Публикувано: 14 March 2008 - 06:53 PM
Ние сме добре, като се изключи, че дългата козина вече много ни пречи, а и трудно се махат сплъстеничките от нея. Иначе досега играхме с един боксер от входа, който е от малкото кучета, които не нападаме без причина. Сега след порция бисквитки май ще дремуцаме малко.
Ира, специално за теб:

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 14 March 2008 - 07:29 PM
Kayia, малкия много гушки и цунки май получи за тези дни, а? ;) ;D Да е жив и здрав! :wub:
martito, успех ви пожелаваме с намирането на бебока! :blink:
ralica_v, може и с мокра хавлийка да я бършеш, ако искаш с кърпички, нека да са бебешки, че по-деликатни са! ;) Няма да и окапе нищо!
samotnata, Саричка каква мазна муцунка има, как се размаза само, точно тогава обичам да гушна, че толкова топлички и невинни! ;D Нокти са ви за рязане, съдейки по снимка. ;) ;D
Blinki, голям напредък сте, а и ти си най-добрият учител, браво! Все така напред! :wub:
Публикувано: 14 March 2008 - 08:14 PM
Голди и Саричка стават все по-хубави и все по-хубави :P
А Ралфи расте толкова бързо...като следях по първите снимки,които видях,можеше да се прецени,че се събира в шепа,но много бързо расте този малък изомруд...прати му много целувки от Бебка :wub:
Ох да ви се похваля ли да се оплача ли...незнам...много бяхме послушни на вечерната ни разходка...беше час и полувина-акахме,пишахме...абеее малко ядохме теменужки...шипка набарахме и папкахме...не слушахме като пресичаме улицата,налагаше се да я нося,защото тича като подивяла-ту напред,ту назад та се оплаших...харесахме си едно бездомно куче...абе не беше много бездомно куче,защото всички я хранят,има си къщичка но живее на улицата...казва се Лизка и много си играха с нея,но гаджето на лизка нещо не хареса Бебка и постоянно се караше...много и беше интересно...
Едни батковци я харесаха,тъкмо да я помилват и тя като се разлая...направо ги уплаши ;D
Много сме послушни вкъщи,растем страшно бързо...сменя ни се козинката,всеки мой черен панталон е във косми ;D ще го преживея,айде сега ;D
ООО...забравих да ви кажа :( вчера сварих Бебка на масата да хапва фъстъчките на татко и да пие от биричката...искам да попитам да не е алкохоличка ;D звучи ми смешно сега,но вчера си изкарах ангелите :rolleyes:
Публикувано: 15 March 2008 - 02:19 PM
Публикувано: 15 March 2008 - 04:14 PM
Искам да ви попитам длаи някой може д ами рпепорача добър кучешки фризьор в СоФия, че майка ми иска малко да подстрижем Рони,а не ми се иска да е от непрофесионалист!
Martito,наистина е най-добре да може да отделяш много внимание на мъника в началото,докаот си изгради наивиците,докато се поопознаете,да му покажеш какво е позволено и какво не.Ако е без почти постоянен контрол в началото ще ти е много трудно-то си е като да си имаш бебе,изисква освен грижи и внимание и много отговорности, така че помисли добре кога на теб ви ти било найудобно и удачно.
Публикувано: 15 March 2008 - 06:35 PM
samotnata исках да я изкарвам за да може да свиква с шума и хората навън,леко полеко да я социализирам.Днес мислих да я изкарам ама е станала много тежка и нямаше да мога да я нося през цялата разходка.
Ira къде извеждате Голди.Почти не виждам кокерчета в морската.
Публикувано: 15 March 2008 - 10:10 PM
Публикувано: 15 March 2008 - 10:51 PM
Цитат
Поразрови назад из постингите, темата с ваксините е обсъждана 1000 пъти. ;)