Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5431 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 March 2008 - 08:45 PM

Здравейте на всички и от нас с Ралфи, аз мъжа ми се разболяхме жестоко, добре, че е малкото сладурче да ни разсмива и повдига настроението, че много сме се отчаяли, имате специални поздрави , а на Бебка близка по нослето ;D
User's Signature

Качена снимка

#5432 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 09:02 PM

Бързо оздравяване от нас с Кари.

Това й е любимата поза за спане на дивана  ;D .Как не й се схваща врата незнам. :P .
User's Signature

Качена снимка

#5433 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 02:14 PM

Xexe, скоро ще си имам кокерчеее! B) :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Американски, мъжки, черен :yahoo: :yahoo:

Приятел на наш приятел зоотехник, се занимава с кучета, развъдници и по принцип внася и всякакви породи в БГ по поръчка (а и не по поръчка ;D ) И го помолихме да ни намери точно такова (Американски, мъжки, черен ) и каза, че в БГ едва ли има и че веднъж в годината се раждал тука такъв и ще ходи сега в Словакия и до края на седмицата ще ни каже дали има там.

Направо не мога да повярвамммм :yahoo:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5434 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 18 March 2008 - 02:39 PM

Ами кажете му на вашия приятел да се информира по-добре, защото в България ИМА американски кокери, и те всички са потребители на тази тема и този форум.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#5435 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 02:53 PM

JujitYy , информацията на вашия приятел е грешна.
Ето сайт на Български клуб кокер и специално на породата американски кокер спаниел , в темата може да видите почти всички клубни кучета,  както и плануваните връзки.
http://www.dcforum.i...350da3fde6de9b7
Клуб приема предварително резервации за предстоящо кучило, а относно цветовете, нашата развъдна дейност е насочена към така наречения buff colour и естествено черния цвят..
Ето ви и страница на нашите колеги  от словенски клуб-
http://www.amcock.alconet.sk/
Имах и за словашкия , но в момента не го намирам.

#5436 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 03:27 PM

Aз нещата не знам как стоят, важното е, че ще има куче! ;D На седмото небе съм :blink:

Ами майка ми като каза за американски черен мъжки кокер и той каза, че точно такива в България се раждали много рядко, имало като цяло повече златисти.

Абе няма значение, не е толкова важно :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5437 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 03:38 PM

Вижте ти колко са сладки  :wub: .
User's Signature

Качена снимка

#5438 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:16 PM

Ауу, страшни сааа! :wub: Много са хубавички и сладкии :wub: :wub:

Ами това.. влюбена съм в него! :wub:
Качена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5439 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:20 PM

Хайде специално за JujitYy, щом е почитателка на нашата порода и по-специялно на нашия цвят, да пусна някоя снимка на моя красавец Амбассадор.А в събота да стискате палци, че пак сме на изложба в Пловдив.Ще пускам после снимки и от там.А най-новото е че и аз ще се явявам за конкурса Best Handler, което значи водач на куче  B)
JujitYy, ще чакам с нетърпение да разказваш повече за малкия като го вземете :P
И браво за избора.
А аз не знам от къде си? Може да си правим срещи ако си от Пловдив  ;)

#5440 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:32 PM

Цитат

Aз нещата не знам как стоят, важното е, че ще има куче!  На седмото небе съм

ujitYy ,разбирам ентусиазма и радостта ти ,но не си права да не се интересуваш как в действителност стоят нещата.Още повече ,че хората тук наготово ти поднасят информацията за клубните кучила и развъдната дейност в България.
Доколкото разбирам не е най-важното да има куче пък каквото и да е то-искате точно американски кокер.А как ще си сигурна,че приятеля на вашия приятел дето "внася и всякакви породи в БГ по поръчка (а и не по поръчка) " ще ти донесе точно това,а не просто черно кученце което прилича на кокер.Хиляди пъти тук коментираме за борсите и търговците на кучета и как и защо не трябва да се купува от тях ако държи човек на породата и на здраво кученце ....пак едно и също накрая.

Цитат

Абе няма значение, не е толкова важно

Напротив - важно е!!!!
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5441 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:37 PM

Разкошен е  :wub: .Дали някога се провеждат изложби във Варна.Много искам да отида на някоя изложба,но нямам възможност сега да излизам извън града поради работа и университета.

Нормално ли е Кара да си е изяла порцийката,надуло й се е коремчето и до следващата порция /след 4 часа / да изглежда така сякаш не е яла с дни,никакво коремче,отзад до крачетата сякаш дупки има  :( .
User's Signature

Качена снимка

#5442 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:43 PM

Изложбите във Варна и Камчия са през летните месеци.
Съвсем нормално е -не се тревожи.Тя сега е в периода в който ще расте като гъба :P.
Като порасне може и повече да не видиш тази фина талия,като се има предвид какви лакомници са повечето кокери.
User's Signature

#5443 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2008 - 04:50 PM

мале,ама наистина как може изобщо да не ти пука от къде идва кутрето?????? не те ли е страх,че може да е болно или стресирано депресирано, измъчвано - или пък как точно са го вкарали през границата??? толкова ли не сте чували със семейството ти, че понякога въпросните "приятели", които внасят кучета по поръчка ги приспиват и ги натикват в куфари, за да минат границата!!!!!!често всички умират от липса на въздух!!!!!!!!!!!!!
ама ето заради този начин на мислене стигаме до там с всичките тези бездомни и измъчвани животни!!!!!!!
защото ако случайно не ти донесът точно кокер??? тогава какво - за вратленцето и хайде на улицата!!! :huh: пък дръг да му бере грижата нали????? спрете се бе хора да мислите само за себе си!!!!! все пак им причина, за да забраняват тези дейности!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#5444 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:50 PM

Ами той е и наш познат, а не просто "приятел на наш приятел", просто не е толкова близък, знаем се от друг наш приятел просто (абе объркано стана, не ме бива в обясненията ;D ). Знаем с какво се занимава и повярвай ми - знам за борсите и им се ядосвам много.  ;)

Иначе ... не е вярно, че не се интересувам. Всъщност наистина така написах, просто защото вече сме казали за кучето. С удоволствие бих разпитала преди това, но имах проблеми с интернета, чак сега от няколко седмици влизам.

Наистина не искам да мислете, че е важно само да си взема куче, интересуваме откъде е, ако не ме интересуваше щях да отида в първия зоомагазин и да си го взема, но както знаеш добре - животни от зоомагазин не се взимат, поради ред причини! :blink:  или пък от първата обява, която видя, а повечето обяви всъщност напоследък  са повече от "борси" :angry:

Искам просто да знаеш, че ме интересува и няма да взема първото възможно куче. :blink:

Иначе, Gesi, от Варна съм. :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5445 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:51 PM

Много добре знам за всичко това, прочети предния пост какво написах ...

Познавам доста хора, които имат кучета от него и повярвай ми - кучетата са в отлично здраве, силни и красиви са! :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5446 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2008 - 05:14 PM

бих се радвала,ако е така,макат много да се съмнявам! но все пак ти сама си написала в поста си, че не те интересуват подробности :) все пак аз вярвам на това,което казваш,така че след като изказванията са ти такива, не се чуди, защо аз реагирам така. а пък не знам за какво ти е необходим интернет за да разбереш някои до болка стари неща. но няма значение,надявам се, заради доброто на твоето семейство и кутрето, да няма проблеми и да станате новите членове на нашето голямо кокерско семейство
User's Signature

Качена снимка

#5447 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 05:27 PM

Цитат

ако не ме интересуваше щях да отида в първия зоомагазин и да си го взема, но както знаеш добре - животни от зоомагазин не се взимат, поради ред причини!  или пък от първата обява, която видя, а повечето обяви всъщност напоследък  са повече от "борси"

Съжалявам,че трябва да ти го кажа,но този ваш познат, който внася всякакви породи кучета(по твои думи) не е с нищо по-различен от борсите и зоомагазините.Именно такива като него зареждат зоомагазините.
User's Signature

#5448 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 05:44 PM

Не знам дали можеш да ме разбереш, но аз съм сигурна в това, което говоря :blink: Имам предвид, че не точно внася всякакви породи кучета, а че той се занимава с кучета и ходи често до Словакия, Словения, Полша, Унгария и ако някой негов познат му каже, той може да донесе куче оттам. А не че това му е професията - да внася и изнася кучета.
Просто не искам да ме разбирате погрешно.

Brandi and Max, казах че не ме интересуват подробности, защото като се радвам не мисля  ;D Иначе естествено, че ме интересува :blink: Аз сега като гледам какво съм писала се смея на себе си. Особено това: Aз нещата не знам как стоят, важното е, че ще има куче!  ;D

Не искам просто да си мислите, че съм безотговорна и ще взема първото куче, без да знам откъде е. :blink:

Пък и толкова съм чела за борсите на кучета и съм психясала направо и постоянно питам "Мамо, ами ако се окаже измамник";"Мамо, ами ако са го измъчвали";"Мамо, мамооо, ами ако ги развъждат само, за да ги продават". И сама дори не вярвам на себе си, като ги говоря, защото познавам човека все пак и знам, че няма да направи такова нещо, обаче съм психясала на тема борси сега и не знам какво говоря.

Не искам да кажа, че не ме е страх, напротив - точно затова решихме да е от познат. Естествено, че се притеснявам. Просто не искам да си мислите погрешно, че не ме интересува откъде ще е и какво ще е. :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5449 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2008 - 05:58 PM

е сега вече наистина се обърках - какво точно мислиш? първо кзваш нещо, после се оказва, че не си мислила точно това.......после пък ние не сме разбрали... а след като имате възможност да си позволите да поръчате на някой а ви донесе кутре от чужбина, защо просто не с го вземете от тук?????- ще бъде много по-добре - особено тук имаме мн хора,които да ви помогнат. така ще можете да видите и цялото семейство на кутрето, ще срещнете мн приятели.... но все пак вие си знаете, успех!
User's Signature

Качена снимка

#5450 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 06:06 PM

Ами защото не решавам аз откъде да се вземе кучето.  ;)
Майка ми се сети за него и му се обади, той каза, че няма проблем и скоро ще ходи до Словакия и ще провери - ако има, ще донесе, ако няма - ще почакаме.

Нямам нищо против критиката, но тука го направихме на спор и ако искате може да спрем.  :blink: Пак казвам - нищо против, но просто не ми се спори.

Казах, че нямах интернет дълго време и не знаех тук откъде мога да си взема.  :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Последна »