Кокер спаньол
Публикувано: 18 March 2008 - 02:14 PM
Американски, мъжки, черен :yahoo: :yahoo:
Приятел на наш приятел зоотехник, се занимава с кучета, развъдници и по принцип внася и всякакви породи в БГ по поръчка (а и не по поръчка ;D ) И го помолихме да ни намери точно такова (Американски, мъжки, черен ) и каза, че в БГ едва ли има и че веднъж в годината се раждал тука такъв и ще ходи сега в Словакия и до края на седмицата ще ни каже дали има там.
Направо не мога да повярвамммм :yahoo:
Публикувано: 18 March 2008 - 02:53 PM
Ето сайт на Български клуб кокер и специално на породата американски кокер спаниел , в темата може да видите почти всички клубни кучета, както и плануваните връзки.
http://www.dcforum.i...350da3fde6de9b7
Клуб приема предварително резервации за предстоящо кучило, а относно цветовете, нашата развъдна дейност е насочена към така наречения buff colour и естествено черния цвят..
Ето ви и страница на нашите колеги от словенски клуб-
http://www.amcock.alconet.sk/
Имах и за словашкия , но в момента не го намирам.
Публикувано: 18 March 2008 - 03:27 PM
Ами майка ми като каза за американски черен мъжки кокер и той каза, че точно такива в България се раждали много рядко, имало като цяло повече златисти.
Абе няма значение, не е толкова важно :blink:
Публикувано: 18 March 2008 - 04:20 PM
JujitYy, ще чакам с нетърпение да разказваш повече за малкия като го вземете :P
И браво за избора.
А аз не знам от къде си? Може да си правим срещи ако си от Пловдив ;)
Публикувано: 18 March 2008 - 04:32 PM
Цитат
ujitYy ,разбирам ентусиазма и радостта ти ,но не си права да не се интересуваш как в действителност стоят нещата.Още повече ,че хората тук наготово ти поднасят информацията за клубните кучила и развъдната дейност в България.
Доколкото разбирам не е най-важното да има куче пък каквото и да е то-искате точно американски кокер.А как ще си сигурна,че приятеля на вашия приятел дето "внася и всякакви породи в БГ по поръчка (а и не по поръчка) " ще ти донесе точно това,а не просто черно кученце което прилича на кокер.Хиляди пъти тук коментираме за борсите и търговците на кучета и как и защо не трябва да се купува от тях ако държи човек на породата и на здраво кученце ....пак едно и също накрая.
Цитат
Напротив - важно е!!!!
Публикувано: 18 March 2008 - 04:37 PM
Нормално ли е Кара да си е изяла порцийката,надуло й се е коремчето и до следващата порция /след 4 часа / да изглежда така сякаш не е яла с дни,никакво коремче,отзад до крачетата сякаш дупки има :( .
Публикувано: 18 March 2008 - 04:43 PM
Съвсем нормално е -не се тревожи.Тя сега е в периода в който ще расте като гъба :P.
Като порасне може и повече да не видиш тази фина талия,като се има предвид какви лакомници са повечето кокери.
Публикувано: 18 March 2008 - 04:50 PM
ама ето заради този начин на мислене стигаме до там с всичките тези бездомни и измъчвани животни!!!!!!!
защото ако случайно не ти донесът точно кокер??? тогава какво - за вратленцето и хайде на улицата!!! :huh: пък дръг да му бере грижата нали????? спрете се бе хора да мислите само за себе си!!!!! все пак им причина, за да забраняват тези дейности!!!!!!!!
Публикувано: 18 March 2008 - 04:50 PM
Иначе ... не е вярно, че не се интересувам. Всъщност наистина така написах, просто защото вече сме казали за кучето. С удоволствие бих разпитала преди това, но имах проблеми с интернета, чак сега от няколко седмици влизам.
Наистина не искам да мислете, че е важно само да си взема куче, интересуваме откъде е, ако не ме интересуваше щях да отида в първия зоомагазин и да си го взема, но както знаеш добре - животни от зоомагазин не се взимат, поради ред причини! :blink: или пък от първата обява, която видя, а повечето обяви всъщност напоследък са повече от "борси" :angry:
Искам просто да знаеш, че ме интересува и няма да взема първото възможно куче. :blink:
Иначе, Gesi, от Варна съм. :blink:
Публикувано: 18 March 2008 - 05:14 PM
Публикувано: 18 March 2008 - 05:27 PM
Цитат
Съжалявам,че трябва да ти го кажа,но този ваш познат, който внася всякакви породи кучета(по твои думи) не е с нищо по-различен от борсите и зоомагазините.Именно такива като него зареждат зоомагазините.
Публикувано: 18 March 2008 - 05:44 PM
Просто не искам да ме разбирате погрешно.
Brandi and Max, казах че не ме интересуват подробности, защото като се радвам не мисля ;D Иначе естествено, че ме интересува :blink: Аз сега като гледам какво съм писала се смея на себе си. Особено това: Aз нещата не знам как стоят, важното е, че ще има куче! ;D
Не искам просто да си мислите, че съм безотговорна и ще взема първото куче, без да знам откъде е. :blink:
Пък и толкова съм чела за борсите на кучета и съм психясала направо и постоянно питам "Мамо, ами ако се окаже измамник";"Мамо, ами ако са го измъчвали";"Мамо, мамооо, ами ако ги развъждат само, за да ги продават". И сама дори не вярвам на себе си, като ги говоря, защото познавам човека все пак и знам, че няма да направи такова нещо, обаче съм психясала на тема борси сега и не знам какво говоря.
Не искам да кажа, че не ме е страх, напротив - точно затова решихме да е от познат. Естествено, че се притеснявам. Просто не искам да си мислите погрешно, че не ме интересува откъде ще е и какво ще е. :blink:
Публикувано: 18 March 2008 - 05:58 PM
Публикувано: 18 March 2008 - 06:06 PM
Майка ми се сети за него и му се обади, той каза, че няма проблем и скоро ще ходи до Словакия и ще провери - ако има, ще донесе, ако няма - ще почакаме.
Нямам нищо против критиката, но тука го направихме на спор и ако искате може да спрем. :blink: Пак казвам - нищо против, но просто не ми се спори.
Казах, че нямах интернет дълго време и не знаех тук откъде мога да си взема. :blink:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +