Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5391 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 14 March 2008 - 06:53 PM

Ралица, а защо искаш да я извеждаш?

Ние сме добре, като се изключи, че дългата козина вече много ни пречи, а и трудно се махат сплъстеничките от нея. Иначе досега играхме с един боксер от входа, който е от малкото кучета, които не нападаме без причина. Сега след порция бисквитки май ще дремуцаме малко.
Ира, специално за теб:

Качена снимка
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#5392 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 March 2008 - 07:29 PM

Ira, Голди каква стойка, каква грация вади!!!  :wub: Като пантера на първата снимка, дето се протяга!  ;)
Kayia, малкия много гушки и цунки май получи за тези дни, а?  ;)  ;D  Да е жив и здрав!  :wub:
martito, успех ви пожелаваме с намирането на бебока!  :blink:
ralica_v, може и с мокра хавлийка да я бършеш, ако искаш с кърпички, нека да са бебешки, че по-деликатни са!  ;) Няма да и окапе нищо!
samotnata, Саричка каква мазна муцунка има, как се размаза само, точно тогава обичам да гушна, че толкова топлички и невинни!  ;D  Нокти са ви за рязане, съдейки по снимка.  ;)  ;D
Blinki, голям напредък сте, а и ти си най-добрият учител, браво! Все така напред!  :wub:
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5393 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 07:39 PM

idol ike страшна работа, а то и аз съм една лигла та си пасанахме, нооо и се възпитаваме, като трябва съм строга и студена B)макар да ми къса сърцето, малкия сладур.
User's Signature

Качена снимка

#5394 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 08:14 PM

СНИМКИТЕ,КОИТО ВИДЯХ МЕ ИЗУМИХА :yahoo: :yahoo: :wub:
Голди и Саричка стават все по-хубави и все по-хубави :P
А Ралфи расте толкова бързо...като следях по първите снимки,които видях,можеше да се прецени,че се събира в шепа,но много бързо расте този малък изомруд...прати му много целувки от Бебка :wub:
Ох да ви се похваля ли да се оплача ли...незнам...много бяхме послушни на вечерната ни разходка...беше час и полувина-акахме,пишахме...абеее малко ядохме теменужки...шипка набарахме и папкахме...не слушахме като пресичаме улицата,налагаше се да я нося,защото тича като подивяла-ту напред,ту назад та се оплаших...харесахме си едно бездомно куче...абе не беше много бездомно куче,защото всички я хранят,има си къщичка но живее на улицата...казва се Лизка и много си играха с нея,но гаджето на лизка нещо не хареса Бебка и постоянно се караше...много и беше интересно...
Едни батковци я харесаха,тъкмо да я помилват и тя като се разлая...направо ги уплаши ;D

Много сме послушни вкъщи,растем страшно бързо...сменя ни се козинката,всеки мой черен панталон е във косми ;D ще го преживея,айде сега ;D
ООО...забравих да ви кажа :( вчера сварих Бебка на масата да хапва фъстъчките на татко и да пие от биричката...искам да попитам да не е алкохоличка ;D звучи ми смешно сега,но вчера си изкарах ангелите :rolleyes:

#5395 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 02:19 PM

mn se radvam oba4e lo6oto e 4e 4ak lqtoto 6e si go vzema, iskam da popitam ako si go vzema sega (az sum dosta zaeta xodq na y4ili6te i na yroci po frenski, no sum vse pak 8 klas i imam samo 3 seriozni predmeta (ezik bulgarski i matematika)) dali 6te moga da go vazpitam pravilno ili iziskva dosta vreme i da si go vzema po vreme na vakanciqta  ;) :blink: ;) :blink: :blink: :wub:
User's Signature

Little things make us happy!!! :)
Качена снимка

#5396 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 04:14 PM

Ей страхотни снимки, как позирате...направо ви завиждам, Рони никога не стои мирен за снимки!
Искам да ви попитам длаи някой може д ами рпепорача добър кучешки фризьор в СоФия, че майка ми иска малко да подстрижем Рони,а не ми се иска да е от непрофесионалист!
Martito,наистина е най-добре да може да отделяш много внимание на мъника в началото,докаот си изгради наивиците,докато се поопознаете,да му покажеш какво е позволено и какво не.Ако е без почти постоянен контрол в началото ще ти е много трудно-то си е като да си имаш бебе,изисква освен грижи и внимание и много отговорности, така че помисли добре кога на теб ви ти било найудобно и удачно.

#5397 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 04:39 PM

Добър ден и от мен, да се похваля Ралф има втора ваксина :yahoo:игрита са във вихъра си, на всички ви праща близване по носа ;D
User's Signature

Качена снимка

#5398 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 06:35 PM

Честита да ви е втората ваксина,нашата ще е след една седмица.Докито каза че след нея ще може да излизаме и няма страшно.Важното е да има първите две защото те са за най-страшните болести.

samotnata исках да я изкарвам за да може да свиква с шума и хората навън,леко полеко да я социализирам.Днес мислих да я изкарам ама е станала много тежка и нямаше да мога да я нося през цялата разходка.

Ira къде извеждате Голди.Почти не виждам кокерчета в морската.
User's Signature

Качена снимка

#5399 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 10:10 PM

irina_dimitrova mn mersi za suveta  :blink: naistina qvno 6te trqbva da si go vzema 4ak lqtoto , jalko ne mi se 4aka6e  ;D a mojete li da mi kajete koi vaksini sa po vajni i trqbva da se napravqt  i na kolko godi6na (mese4na) vuzrast i kolko 4esto ? mersi predvaritelno  :wub: :wub:  :P :blink: B)
User's Signature

Little things make us happy!!! :)
Качена снимка

#5400 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 10:51 PM

Цитат

irina_dimitrova mn mersi za suveta  :blink: naistina qvno 6te trqbva da si go vzema 4ak lqtoto , jalko ne mi se 4aka6e  ;D a mojete li da mi kajete koi vaksini sa po vajni i trqbva da se napravqt  i na kolko godi6na (mese4na) vuzrast i kolko 4esto ? mersi predvaritelno  :wub: :wub:  :P :blink: B)

Поразрови назад из постингите, темата с ваксините е обсъждана 1000 пъти. ;)

#5401 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2008 - 11:18 PM

Здравейте на всички.Скоро не съм писала,но просто нямах време.
Сега не е толкова студено и гледам да сме повече време навън с Рея.Сутрин и следобед гледаме да излезем,когато и другите кучета са навън.И тогава каква игра става...тичане,гонене на пръчки,лаене... :PВсяко куче си има номер.Едно тича по колелетата,защото обича да дъвча гуми,друго много обича да си играе с топка  и само ходи на една близка площадка при децата.Трето много обича да го чешат и само си проси внимание.А за Рея само клечки да има и това е-а колкото е по-голяма клечата,толкова по-добре.Захапе си я хитршата и само чака някое другарче да я подгони и тогава пада едно тичане... ;D ;D ;DАбе направо много е забавно при нас.Вие имате ли си някоя глутница с която да излизате? :kuchence:
Ние сега се учим на командата "редом" ,защото вече е крайно време да се научим как трябва да ходим на каишка. :-
И накрая да ви се похваля,че и аз най-после направих легло на Рея и съм трашно доволна от резултата.Учудващо,че и тя също го хареса.. :->)Ето и вие да го видите:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5402 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2008 - 11:21 PM

Сега вече има още едно място на което цял ден да се изтягаме... :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5403 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 11:23 PM

Здравеите всички! Не съм писал отдаван :- :- не ми остава време(даскало,приятели и ку4е реазбирасе  :P :P)Виждам че има нови собственици на кокерчета!Искам да ви кажа че никога няма да съжялите че сте си взели точно тази порода!Така на всички са ви мн хубави кучетата но най-много ми харесват бебоците  :blink: :blink: (по дъртите не се обиждайте  :P :P :P ).Ние много пораснахме след малко ще пусна 1 клипче да я видите моята колко е пораснала и как гони точка от лазер.Искам да споделя че гоненето на то4ка от лазер е мн забавна игра  ;D ;D. Купете на ваще косматковци по един!Ако и остане излишна енергия от разходките ще я изразходва със сигурност :).Вече сме на почти 5 месеца-сменяме зъби,гризем всичко ужасс  :rolleyes: .Но стоим все слаби!Защо така хем яде много страшно много.Маика ми казва че ненадебелявала защото тичала мн и т.н.Верно ли ние сигурно всеки ден бягаме по 1 час и се разхождаме по 2-3. часа.След малко ще пусна линк.Необръщайте внимание на леглото ми  ;D ;D ;D Просто го оправих и 1 приятел ми звънна да отида до тях и тя го разпердушинила и псоле снимах клипчето  :blink: :blink: :blink:.Е ся го пускам!

#5404 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 11:29 PM

Това е линка : http://www.zazz.bg/play:d7bec33d

#5405 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 08:18 AM

^_^  здраво се побърква  ;D как леглото ти няма да е в това състояние  ;D .
Дайте съвет за скубането.Кара взима да пуска много косми.
User's Signature

Качена снимка

#5406 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 08:22 AM

liubka как го направи това легълце.Изглежда страхотно.И аз замислям да направя нещо подобно че Кара вече почти разказа играта на сегашното си,а то не е много практично явно за кокерчета  ;D .Какъв е този плат?
User's Signature

Качена снимка

#5407 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 08:37 AM

Моята Хера спи при мене а като ме няма на лаглото ми :blink: :blink:

#5408 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 09:11 AM

Цитат

^_^  здраво се побърква  ;D как леглото ти няма да е в това състояние  ;D .
Дайте съвет за скубането.Кара взима да пуска много косми.

Много се шашкате с тия косми ама ... вашата коса как пада? По същия начин, почва да се стопля и кучето сменя козина ... споко ...  ;D ;D

#5409 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 09:19 AM

:blink: аз против нямам космите ама поне да ги намаля със специална четка ли,или някакви витамини.... нещо подобно.
User's Signature

Качена снимка

#5410 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 March 2008 - 09:40 AM

ralica_v Само всекидневно ресане ще реши проблема ви, няма как иначе,  ;) щом почнала да сменя, няма какво друго да ви помогне, а по въпроса на витамините, ако ядете качествена гранула, няма смисъл.
liubka, страхотно легло, а и на малката как се размаза в него, харесва и определено, браво на теб!  :blink:
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема