Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5461 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 March 2008 - 03:03 PM

Благодаря на всички за пожеланията  :wub:
А за тортата,идеята и рецептата е изплагиятствана от Idol ike (въпреки,че те беше къде,къде по-хубава,ама се уча), помня че имаше подобна за 6-тия Рожден на Айк,ако не се лъжа-ориз,дробчета,моркови,царежица,грах,гранули,желатин...
А сега да ви покажа и подаръците-легло, играчка, лакомства!

#5462 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 03:49 PM

Честит рожден дееен и от мен! :blink: :blink:
Да сте здрави, послушни и все така сладки (направо се влюбих в снимките :wub: ) ии всичко най-хубаво. Още много годинки! :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5463 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 04:42 PM

Честит Рожден Ден на Рони и от нас с Кара.Пожеладаме му да е  все така сладък и игрив и да ви радва дълги дълги години със своите щуротийки  :P .Много  :wub: и весело изкарваме  :yahoo: .
User's Signature

Качена снимка

#5464 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 04:42 PM

Честит рожден ден на Рони!!! Много щастие, радост и усмихнати моменти ви желая! Да е жив и здрав!  :wub: :wub: :wub:  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5465 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:22 PM

4estit rojden den i ot men  :wub: pojelavam ti da te radva i razsmiva o6te dulgi dulgi godini  :yahoo: :wub: ;D B) ;) :blink:
User's Signature

Little things make us happy!!! :)
Качена снимка

#5466 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 07:11 PM

хей ирина, дай подробности! как мина празникът!:) сигурно е било върхът :) на двойникът на Рони ( нашият Макси ) рожденият ден беше върхът!:) може да го видите с неговата торта на профила ми там в галерията :) само дето бях малко по егоистка (признавам си го ) и тортата беше за нас :) :) няма ли някой потребител от Благоевград :( само като ви слушам как ще се срещате в парка :( искам и аз така, какъв ли кеф ще е ако се срещнем :)  :P  :yahoo: ние имаме толкова кокери,ама на май няма никой във форума. :(
User's Signature

Качена снимка

#5467 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 07:36 PM

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОНИ и от мен и мама Голди!Жив и здрав да си ни, да радваш много стопанката си, и разбира се и тя тебе.Безброй щастливи мигове заедно!  п.с.Ирина ,намачкай Ронката от нас,мъчно ми е че сте далеч,но пък и снимките много ме радват!Весел празник!
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5468 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 08:13 PM

Честит рожден ден на Рони и от нас със Ралфи, нека бъде радост, и здраве! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5469 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 08:14 PM

Мерси и на мамчето  :wub: !
А деня мина в много игри, лудории, бели....изпишка се в новото си легло  :yahoo:
Абе лудо куче!ПРибрах се и по рано от лекции да се заедно през деня!Вече май доста се поумори, много смешно гледа  :rolleyes:

#5470 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 09:06 PM

Здравейте пак съм аз имам един въпрос ако можете да ми помогнете или да ме насочите къде да чета, значи Ралф направо се е пристрастил към мен :o навсякъде ме следва и дори игнорира мъжа ми, скимти като изляза от стаята, въпреки, че не е сам а с мъжа ми, аз чета за възпитанието на малкото куче правим ги нещата, даже онзи ден го оставих съвсем сам, като излязох само че се га се разболяхме с половинката и се задържахме вкъщи, но тази мания по мен направо ме плаши вече. :o
User's Signature

Качена снимка

#5471 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 09:38 PM

Здравей Kayia ,аз не съм много веща в тези работи и аз сега се уча да разбирам знаците на Кара.Тя ги прави същите работи без скимтенето.До колкото знам това е защото те приема за своята майка,ти се грижеш за него главно (хранене,игра...).Предполагам че ако мъжа ти почне да се гриже и той така за него ще се оправят нещата.Поне при нас е така,въпреки че мен повече ме слуша  Кара :P . Незнам това е моето мнение  ;) .
User's Signature

Качена снимка

#5472 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 10:02 PM

Ех,спомени! :PГолди миналата година по-това време се опитваше да ражда,наложи се секцио,но всичко мина добре.Живи и здрави да са и Рони от София,Рони от Варна,Джеси от Варна,Тара от Свищов и Съни от Балчик!Дълго да радват милите си стопани!Всички са много сладички,жалко че не мога да ги нагушкам!  :wub: :wub: :wub:Исках да сложа бебешки снимки,но не успях,но в галерията качих. :yahoo:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5473 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 March 2008 - 10:16 PM

Цитат

Здравейте пак съм аз имам един въпрос ако можете да ми помогнете или да ме насочите къде да чета, значи Ралф направо се е пристрастил към мен :o навсякъде ме следва и дори игнорира мъжа ми, скимти като изляза от стаята, въпреки, че не е сам а с мъжа ми, аз чета за възпитанието на малкото куче правим ги нещата, даже онзи ден го оставих съвсем сам, като излязох само че се га се разболяхме с половинката и се задържахме вкъщи, но тази мания по мен направо ме плаши вече. :o

Aко имам в къщи 10 различни кучета, този, който ще ми ходи по петите, ще  ме гледа в очите влюбено, независимо дали съм на компютъра, готвя или му говоря мило, ще ме следва дори в тоалетната неотлъчно - то това ще е кокер  ;D Известната любовна прилепчивост на кокера  :wub:
Добре дошла в света не боговете -ти си неговия бог  B) Ма не му давай да те заблуди. Точно така, както те гледа мило ще ти се качи на главата, защото знае, че с този поглед всичко му е простено.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5474 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 10:20 PM

violeta.di ,аз пък чак сега разбирам,че Рони е ваше синче! :P Отивам в галерията ти да гледам снимки. :wub:
Kayia, започни да го оставяш сам .Първоначално затваряй врата между вас и след няколко секунди веднага се връщай,преди той да е имал време да се разскимти.Постепенно увеличавай времето - една -две минути ,а после и повече.Никога не влизай при него в момента когато скимти,защото така ще остане с впечатлението,че отговаряш на плача му и другия път ще надава още по-високо глас.Ако скимти изчакай докато спре и тогава влез-с твоето влизане в такъв момент награждаваш това,че е бил тих.С времето и с тези упражнения ще свикне ,че няма нищо страшно ако мама излезе за малко и най-важното,че тя непременно ще се върне ако той послушно изчака.Това е накратко.Успех! :blink:
P.S. и докато влизаш и излизаш от стаята го прави все едно е нещо напълно нормално и естествено(каквото всъщност си е ),т.е. като се върнеш при него не се втурвай да му се радваш веднага сякъш си била на край света за няколко месеца. ;D
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5475 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 10:40 PM

Ira аз още от началото като го взех и затварям вратите след мен, и банята и спалнята, там не скимти обаче ми прави впчетление снощи го оставихме с мъжа в коридора , а ние бяхме в хола и направо голямо виене, после поотихна, ама като излязох не си беше в кошарката, а се беше скрил под един стол и трепереше, това се чудя дали не е манупулация или наистина се уплашил...? А в спалнята не му даваме да се качва на леглото и си спи в кошарата, там за сега проблеми нямаме.
User's Signature

Качена снимка

#5476 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 11:02 PM

Ее протестира момчето,че сте го изолирали от интересните неща в хола ;D ;DМОже и да се е стреснал,но в такъв момент не го обгрижвай прекалено,за да не засилиш усещането му ,че наистина е имало от какво да се страхува.
Щом вече правиш това,което съм ти писала останалото е въпрос на време и търпение. ;)
User's Signature

#5477 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2008 - 10:16 AM

Здравейте на всички.
Имаме так да се каже малък проблем.Рея започва да се разгонва.Днес сутринта като бяхме на разходка,едно куче през цялото време я качи,на връщане се сучи същото с един друг мъжкар.
Кажете ми трябва ли да правя нещо по-специално,освен да сме само на каишка.И да я извеждам малко по-често? :(
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5478 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 10:35 AM

Въобще не я събирай с мъжкипрез този период-само се изнервят и двете страни.Ако цапа вкъщи може да сложите гащички с ежедневна превръзка.Има кучешки специални такива,но на Голди те не и бяха удобни и й слагах детски (с пробито място за опашката).
User's Signature

#5479 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 20 March 2008 - 10:36 AM

Цитат

Ето да видиш  :P

Цитат

Докато оправим проблема с прикачването на файлове, няма да могат да се прикачват нови файлове.
През това време можете да използвате личните си галерии за качване на снимки.

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5480 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 12:14 PM

Здравейте,искам да попитам ако затварям Кара в банята за наказание че се е изпишкала не където трябва за няколко минути ще има ли обратен ефект,в смисъл да не иска да ходи в банята по нужда.Защото вече повече от месец е в къщи а мисля че грам напредък нямаме да ходи сама там  :( .Правила го е веднъж-два пъти и то беше бая отдавна.Сигурно ще се възползвам да почна да я изкарвам след втората ваксина,ветеринаря каза че даже е по-добре за нея да се социализира.
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена