Кокер спаньол
Публикувано: 19 March 2008 - 03:03 PM
А за тортата,идеята и рецептата е изплагиятствана от Idol ike (въпреки,че те беше къде,къде по-хубава,ама се уча), помня че имаше подобна за 6-тия Рожден на Айк,ако не се лъжа-ориз,дробчета,моркови,царежица,грах,гранули,желатин...
А сега да ви покажа и подаръците-легло, играчка, лакомства!
Публикувано: 19 March 2008 - 07:11 PM
Публикувано: 19 March 2008 - 07:36 PM
Публикувано: 19 March 2008 - 09:06 PM
Публикувано: 19 March 2008 - 09:38 PM
Публикувано: 19 March 2008 - 10:02 PM
Публикувано: 19 March 2008 - 10:16 PM
Цитат
Aко имам в къщи 10 различни кучета, този, който ще ми ходи по петите, ще ме гледа в очите влюбено, независимо дали съм на компютъра, готвя или му говоря мило, ще ме следва дори в тоалетната неотлъчно - то това ще е кокер ;D Известната любовна прилепчивост на кокера :wub:
Добре дошла в света не боговете -ти си неговия бог B) Ма не му давай да те заблуди. Точно така, както те гледа мило ще ти се качи на главата, защото знае, че с този поглед всичко му е простено.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 March 2008 - 10:20 PM
Kayia, започни да го оставяш сам .Първоначално затваряй врата между вас и след няколко секунди веднага се връщай,преди той да е имал време да се разскимти.Постепенно увеличавай времето - една -две минути ,а после и повече.Никога не влизай при него в момента когато скимти,защото така ще остане с впечатлението,че отговаряш на плача му и другия път ще надава още по-високо глас.Ако скимти изчакай докато спре и тогава влез-с твоето влизане в такъв момент награждаваш това,че е бил тих.С времето и с тези упражнения ще свикне ,че няма нищо страшно ако мама излезе за малко и най-важното,че тя непременно ще се върне ако той послушно изчака.Това е накратко.Успех! :blink:
P.S. и докато влизаш и излизаш от стаята го прави все едно е нещо напълно нормално и естествено(каквото всъщност си е ),т.е. като се върнеш при него не се втурвай да му се радваш веднага сякъш си била на край света за няколко месеца. ;D
Публикувано: 19 March 2008 - 10:40 PM
Публикувано: 19 March 2008 - 11:02 PM
Щом вече правиш това,което съм ти писала останалото е въпрос на време и търпение. ;)
Публикувано: 20 March 2008 - 10:16 AM
Имаме так да се каже малък проблем.Рея започва да се разгонва.Днес сутринта като бяхме на разходка,едно куче през цялото време я качи,на връщане се сучи същото с един друг мъжкар.
Кажете ми трябва ли да правя нещо по-специално,освен да сме само на каишка.И да я извеждам малко по-често? :(

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 20 March 2008 - 10:35 AM
Публикувано: 20 March 2008 - 10:36 AM
Цитат
Цитат
През това време можете да използвате личните си галерии за качване на снимки.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 March 2008 - 12:14 PM