Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5651 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 March 2008 - 08:59 PM

С нагръдника нямаме никъкви проблеми.От време на време се почесва,но с повода работата е същата дори и в къщи,дърпа се,подмамвам я с храна  но след като я получи пак спира.Насила върви с повод.Нямам нищо против да върви свободна но сред много хора ме е страх,пък и покрай улици...Вече имаме доста излизания,но или ми е в ръцете докато не стигнем спокойно място или не се отдалечаваме от м/ублоковото пространство.
User's Signature

Качена снимка

#5652 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 30 March 2008 - 09:04 PM

Ето това е четиво именно за вас.  ;)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5653 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2008 - 11:37 PM

Рали, ние в началото също имахме проблеми с нашийника на  Макс. на първите разходки полудяваше само при мисълта за каишка и даже ставахме за смях по улиците. той като кажеше че няма да ходи на каишка и ляга на земята, разперва лапо и до там! голям срам сме брали!!! но постепенно всичко се постига! не я оставяй да ходи без повод!!! кокерите в повечето случаи не се пазят от коли!!!!!!! а и любопитството им може да донесе лоши моменти. пускай я само когато си сигурна,че е безопоасно. особено когато е малка и се плаши лесно от новите неща. продължавайте с наградките когато ходи след теб, извиквай я по име, пляскай с ръце или по колената си и много окуражително я викай да дойде при теб! когато направи и една крачка дори, много похвали!!!това е пътят! няма куче, което не е свикнало да ходи на каишка! но същевременно се учете да ходите и без каишка,но само където е безопасно! сега е времето да се възползваш от факта, че тя все още е боязлива и ще те следва. когато порастне още малко ще стане по-смела и любопитна. тогава е хубаво вече да знае, че трябва да ходи до теб, да не бяга. ами аз малко се отнесох с писането,затова спирам вече, дано съм била полезна!
User's Signature

Качена снимка

#5654 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 05:17 AM

Ехо,ето ни и нас. ;DНещо времето не достига,пък камо ли до морската да се доберем.Пък и напоследък съм се прехласнала по едно бездомничко кученце,че беше и болно и имах и допълнителни грижи. :blink:    Гледам кокерската глутница здраво расте.Добре дошли на Лейди и Роко и стопаните им ,живи и здрави бъдете и безкрайно много щастливи моменти! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5655 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 06:23 AM

bushkata :OK:

#5656 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 06:41 AM

Туку що се връщаме от разходка,да се похваля изпишкахме се  :yahoo: .Както пише в линка който ми даде bushkata я оставих да си ходи с повода около блока.Нямаше никакви проблеми,ходи си до мен,не пробвах да видя дали ще върви на повод,ще й дам още време.Щяхме обаче да си изядем боя от една котка  ;D .Някакви хора й метнали кокълчета и наща и тя да яде.Гледам да я запознавам в повече кучета,имаме само едно улично в съседния вход ама то го е страх от наща  ;D .Май не ние стигнала разходката,дивее тук и ми се кара че неискам да играя,а приятелят ми спи  :podigravka: .
User's Signature

Качена снимка

#5657 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 06:46 AM

Brani and Max мерси за успокоението,че мислих че само наща е такава.Знам че в началото свички са,ама вече имаме 5 дена от както се разхождаме-  :- малко е като се замисля.Трябва време,ама като се запъни си мисля че няма никога да стане  :rolleyes: .

Приятна и успешна седмица на всички  :->) .
User's Signature

Качена снимка

#5658 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 March 2008 - 07:49 PM

какво става????????? цял ден не мога да отворя целия сайт!!!!!!
не се безпокой Рали, ще свикне, няма страшно,иска време и търпение, както с всичко до сега :)
Имам и аз един въпрос. Абе хора, вашите гадинки ядат ли много трева??? знам,че повечето кучета ядат, помагало им за храносмилането...ама Макс до сега не ядеше трева, а от няколко дни, като чели е открил наличието и и като обезумял я скубе и гълта ;D не съм много сигурна, дали да го оставям да яде на воля  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#5659 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 07:58 PM

Ами аз съм още прясна в разходките,но и Кара много си пасе тревица,ама аз не й давам.Аз незнам кога души кога нещо яде.Тя муцуната само в земята забита и като се дигне е цялата в пръст  ;D .
Brani много е сладък Макс,особено като бебе е направо бонбон -мокричък  :wub: .Голям сладур
User's Signature

Качена снимка

#5660 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 March 2008 - 08:31 PM

хахахха, и Макс е все така, на носа му все има клечки и пръст! и като "хване" следа, света да изчезне няма да го впечатли!:) а иначе беше много сладък като бебе, вярно е:) само като си спомня как миличко ме гледаше като го видях за пръв път!всички кученца се спуснаха да се галят в мен, а той само се изправил на  задни лапки и мига с оченца и маха с опашка: вземи мен,вземи мен!!!! и просто нямаше как да си тръгна без него!:) но Каричка е направо бижу! такава чаровница! вие как решихте да е точно тя!?:)
User's Signature

Качена снимка

#5661 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 08:58 PM

охх и аз цял ден не мога да отворя сайта , направо се уплаших  :'(
и скам да ви питам понеже споря с нашите : кое е по - добре кученцето което ще взема да е на 1 месец - 1,5 или на 1,5- 2 месеца -2,5 ? мерси предварително  :wub: мноооооооого сте сладки всичките и всеки ден ви се радвам  :P
User's Signature

Little things make us happy!!! :)
Качена снимка

#5662 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 09:02 PM

Аз да Ви кажа и моя го засякох да похапва 1-2 пъти трева, но това мисля че е "остатъчен" навик от котарака, защото тои яде неговата си трева, и Амба да не остане по-назад :PНо не бих Ви препоръчала да ги оставяте да ядат МНОГО трева, защото може да повърнат после.Няколко стръкчета е ОК  ;)
martito, най-добре е кученцето да се отдели от майката на поне 3 месеца, че и повече.Там му е средата и колкото по-дълко е при нея и малките се обучава по-добре на всичко необходимо за кученцето.Като борбите с братята например, и ласките на майката, няма заместител на това  ;)

#5663 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 March 2008 - 09:12 PM

martito, в подкрепа на думите на Gesi, ще добавя само, че би било редно и да има всички ваксини, но това май няма как да стане, при положение, ако кучето се купува от магазин.  :(
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5664 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 10:12 PM

Цитат

вие как решихте да е точно тя!?:)

То при нас беше малко сложно,но общо взето тя беше със сестричката си.Ние още по снимка си я бяхме харесали-по-светличка и така.Беше толкова малка че ме беше страх да не се счупи в ръцете ми,а сега тежи повече от 3,5 кг и иска да я нося  :rolleyes:  ;D .
Някой използва ли храната Нутра Нугес /май беше така/.Купихме й 3 кг но въобще не съм доволна особено заради ак..то / :Бляк!: /Май пак ще минем на Про План.
User's Signature

Качена снимка

#5665 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 March 2008 - 10:16 PM

хахах, да не мирише повечко ( ак..то ) де!!! ми ние ядем Нутрам, много сме доволни,ама въпреки сходставата в имената, май са различни марки.
Аз имам и друг въпрос - как мислите, за кокер кой тип каишка е по-полезен - нагръдник или нашийник? че днес ми казаха, че съм си душила кучето с тоя нашийник..
User's Signature

Качена снимка

#5666 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 10:28 PM

Аз съм за нагръдник,но и те май имат отрицателни страни /за гръбнака съм чувала /.
User's Signature

Качена снимка

#5667 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 April 2008 - 08:14 AM

Gesi idol like мн благодаря за информацията , и аз така им казвам а те са на мнение че щяло да си отмъщава , да а..а и пишка по възглавниците и креватите нарочно!  :huh: :o  :rolleyes:  а за ваксините не знам какво ще правя  , доколкото разбрах няма развъдник за английски кокери и ни съм сигурна откъде да си взема  хубаво , породисто кокерче .....  :(  иначе пак мн благодаря  и мн са ви сладки пухчавците  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5668 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 April 2008 - 08:16 AM

Gesi idol like мн благодаря за информацията , и аз така им казвам а те са на мнение че щяло да си отмъщава , да а..а и пишка по възглавниците и креватите нарочно!  :huh: :o  :rolleyes:  а за ваксините не знам какво ще правя  , доколкото разбрах няма развъдник за английски кокери и ни съм сигурна откъде да си взема  хубаво , породисто кокерче .....  :(  иначе пак мн благодаря  и мн са ви сладки пухчавците  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5669 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2008 - 08:17 AM

ама много се извинявам ама май не четеш какво кликаш като отговаряш в някоя тема  :huh:

редактирам се  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5670 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 April 2008 - 08:18 AM

о боже нещо му става на този сайт вместо да отговоря , направих друга тема  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема