Кокер спаньол
Публикувано: 02 April 2008 - 10:04 AM
Дано не съм ви объркала повече.
Публикувано: 02 April 2008 - 10:24 AM
Diqna_Stoicheva, питай или вашия ветеринар , или вет. аптека, има го навсякъде. Не са точно капки, а по- скоро разтвор за почистване на уши.
Публикувано: 02 April 2008 - 11:48 AM
Публикувано: 02 April 2008 - 12:03 PM
Публикувано: 02 April 2008 - 01:52 PM
ето на мен сега ми казаха,че си душа кучето с този нашийник и не знам, коео е по-добре да му взема нагръдник или да си оставя нашийника. нямам гам представа! но пък нали за това сме тук всички да си помагаме, тъй,че няма страшно! кучовците имат много късмет със стопани като нас!:)
Публикувано: 02 April 2008 - 02:04 PM
Публикувано: 02 April 2008 - 02:23 PM
А,освен нагръдник и нашийник повода ни е ролков и е много удобно с него.Особено сега Рея като се е разгонила и повече време е вързана. ;)
Цвлувки на всички кокерчета... :wub:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 April 2008 - 02:53 PM
Публикувано: 02 April 2008 - 04:04 PM
Да се похваля Кара вече ходи спокойно на повод,е "редом' още неможем,интересно е всичко и от двете страни :rolleyes: .Днес направихме една голяяяяяма разходка :yahoo: и сега спим като пребити.Обаче ме притеснява едно нещо-не я е страх от другите кучета,колкото и големи да са.Вре се в тях да ги подушка,обаче почва да ги ближе по муцунката,какво означава това?И другото което е че се напишква.Запознахме се с 3-4 кучета и при всяко едно се напишкахме,а пък тя сама ме дърпа към тях да се запознава,не я е страх .... :kisel: .На какво се дължи това?
Публикувано: 02 April 2008 - 04:18 PM
Публикувано: 02 April 2008 - 04:28 PM
ralica_v, твоята Кара така демонстрира подчинение, споко, повечето малки го правят, някои се напишкват, други лягат по гръб, различно е, ще мине с времето. ;)
Diqna_Stoicheva, нашите легла са в спалнята, та така че там само спят, а в хола легло служи и за спане и за игра. Особено вечер ела да видиш какво става в нас ;D, вадят се всички играчки от коша, Зорка ги покрива ги с леглото (понеже е леко), и започва да търси и да заравя. Но коронния номер да го качи на дивана и да легне в него! ;D
Томката е много далеч, иначе щях ме да се организираме, та да се запознаят момчетата! ;) Готини снимки, красавец!!! :wub:
Публикувано: 02 April 2008 - 04:31 PM
Цитат
Това е типична проява на подчинено поведение. На езика на кучетата им казва: "Здрасти, радвам се да се запознаем. Знам, че си голям и силен, не го оспорвам, аз съм малко куче."
Това е хубаво - знае кучешки и го ползва ;D
А напишкването като част от тази процедура ше отмине с времето.
п.п. Писали сме заедно с idol ike. По-важното е, че сме писали едно и също, което ми харесва, защото за мен няма грешен съвет от idol ike :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 April 2008 - 04:33 PM
Самотната, къде изчезна, мила? Отдавна не си писала. Харди и нея я няма. Обадете се. Как са кучовците ви, Лаурел на Харди колко порасна, здрави ли сте! Да не сте се запилели в чужбината ;)?
Публикувано: 02 April 2008 - 04:41 PM
Рудо, то и аз се замислям къде ли се дянали тези хора? Билянка, жива ли си, как е Саричка?
Публикувано: 02 April 2008 - 05:35 PM

Nothing but the best is good enough!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +