Кокер спаньол
Публикувано: 03 April 2008 - 02:07 PM
Искам да попитам откъде мога да намеря да взема хубав кокер,за наши приятели е,които искат да вземат за детето си куче.Ето такъв красавец е Diqna_Stoicheva ето такъв ако може да ми помогнете и да ме информирате ;)
Публикувано: 03 April 2008 - 07:12 PM
Ама голяма комбина са двамата, така винаги си имат компания, и с повод и без повод.
Ние вече се чудим как ще празнуваме нашия и за жалост май няма да има други кучовци за веселба.То Амбассадор е роден на една дата с баба ми, така че ще имаме двама рожденници и две торти :yahoo:
Публикувано: 03 April 2008 - 07:37 PM
Вчера като прочетох тук за каишката днес бяхме на каишка а не на нагръдник и наистина е по-ефикасно като корекция.Само при едно леко дръпване и влиза в правия път :blink: .Изглеждаше ми садично за такова малко кученце да бъде на коишка но сега не мисля така.Мерси ;)
Приятно допразнуване на Рожденния ден :wub:
Публикувано: 03 April 2008 - 09:46 PM
Изкараха си супер! То не бе ядене, то не бе разнасяне на нови играчки, та накрая и делба чак, та се поступаха на рожден ден, за мое учудване! ;D Ама за кратко, не можаха да разделят едно грухтящо прасе с козина, което Sundi ни подари, и за това има снимки, ама утре! ;)
ralica_v, споко, малката няма и три месеца още, за къде бързаш? Всичко ще дойде по местата си! ;)
Публикувано: 04 April 2008 - 10:40 AM
Колко педи са ви кучовците.Може странно да ви звучи,но от както Кара е в къщи я меря с педи от опашката до главата ;D .Пораснала е с педя и половина,т.е сега е 2 педи и половина.Интересно ми е вашите колко са /дамски педи B) /
Публикувано: 04 April 2008 - 10:55 AM
Пожелаваме ви много,много,мноооого рождени дни още да празнувате.
Тортата е прекрасна.Какво съдържа ако не е тайна?Аз снощи гледах по една телевизия-кученца,които са излезли на една кучешка полянка(в чужбина разбира се).Едното имаше рожден ден и всички кученца празнуваха заедно.Имаше си и тората и свещички и други лакомства-абе всичко беше перфектно.И най-вече всички хора от обкръжението обичаха кучетата и всички бяха щастливи.
Ееех,дали ще дойде някой ден и тук да си имаме кучешки полянки,да има къде да си извежда,е любимците спокойно... :blink:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 04 April 2008 - 11:58 AM
Публикувано: 04 April 2008 - 01:00 PM
Публикувано: 04 April 2008 - 01:59 PM
Публикувано: 04 April 2008 - 02:26 PM