Кокер спаньол
Публикувано: 14 April 2008 - 10:29 PM
Да ще го заведем на лекар и кокалите сме спряли макар че много ги обича. :blink:
Публикувано: 14 April 2008 - 10:54 PM
Добре дошъл на кокерко, страшен е, много се радвам че ще ни правите компания във форума :wub: и скоро чакам снимки да му се порадвам :wub:А относно кокалите смятам че тук всички в началото решихме че даваш животински кокали и за това така са ти казали че не са полезни ;) но тези който ти даваш предполагам са с мента, и няма проблем за тях освен че от много ядене на ментата се получава разхлабително за тях.Така че по-рядко с мента.Пробваи обикновенните кожени голяма играчка са им, ама цапат малко(нас лично по козината).
Важното е всичко с мярка ;)
Публикувано: 15 April 2008 - 12:09 AM
ние иначе с много мъки и 2 часа в задръстване ходихме в онзи зооцентър на Суходол на пътя там:)ама беше много яко :wub: :yahoo: знаех си аз ,че idol ike ги знае тия места :) та от там купихме подаръци, включително един огромен такъв кокал и още си го ядем :) лошото при нас е,че след болестта много трудно хапваме други неща, само на гранули нищо ни няма. веднъж реших да зарадвам Макси с пастет на Нутрам и после пак ходихме на ветеринар. станал му е мн чувствителен оргнизма и не смеем нищо почти друго да му даваме. дано не си остане така, защото е голям лакомник и няма как да изтрае само на гранули. пък и ми е мъчно да му се карам само като иска нещо друго и да не му давам да помирише даже лакомства. а иначе точно от подобни кокали,само че за зъбен камък на Педигри му стана мн зле на стомаха първия път.
иначе ето ни с въпросния подарък кокал от готиния зооцентър
Публикувано: 15 April 2008 - 07:22 AM
joleto много се радвам за теб и малката бубулечка,дано вече всичко да е наред.
Аз сега прочетох за Коки и се радвам че една мила душица си е намерила мили стопани.
А за нас-имам чувството че от както излизаме на разходки,Кара място в къщи неможе да си намери.Търчи като лудо из стаите :rolleyes: .Братовчетка ми ни дойде на гости и я нарича Професор Вучков,защото езика й е вечно навън (разбира се да раздаде целувки до който се добара) ;D
Публикувано: 15 April 2008 - 11:16 AM
Публикувано: 15 April 2008 - 11:42 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 15 April 2008 - 12:29 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 April 2008 - 02:54 PM
joleto, браво, че си задържала Бебз! Радвам се за вас и дано повече да няма такива изненади. ;)
Рафинка също много обича кожените кокали, може по цял ден да се занимава с един такъв. Сега да ви разкажа нещо забавно.
В неделя се наложи да я оставим при една приятелка, защото трябваше да пътуваме. През седмицата я подготвихме, водих я няколко пъти у тях, за да свикне, и на нея й хареса. Вечерта си я взимаме и момичето ми разказа, че постоянно са били заедно, само веднъж е трябвало тя да излезе за 5 мин. от стаята. Когато се върнала, намерила Рафи на дивана, похапваща наградките си, които бяха прибрани в найлоново пликче... ;D
Днес приятелката ми каза, че когато леля й видяла нашата косматка, казала, че би дала и 1000 лв. ако трябва, за да си вземе такова куче (а лелята е доста пестелива, да не кажа стисната, би дала толкова пари само за нещо, което наистина й е харесало). А дядото на приятелката ми , който за всяко животно, което тя занесе у тях ( а те не са малко), казва:"Ама махни го това, за какво ти е, махни го, махни го!", за Рафи казал: "Ауу, какво е хубаво, хайде и ние да си вземем такова!" ;D Спечелила си е доста "почитатели", даже днес майка й казала да ме пита кога пак ще пътуваме, за да им я оставим пак. ;D Само че това беше извънреден случай, водим си я с нас иначе (всъщност бяхме на сватба и дори имахме предложение да я направим шаферка с панделки на ушите, но щеше да конкурира булката и се отказахме ;) ;D)
Да ви се покажем как спим: Ето така се спи, вие не знаете ли новата мода?! Това легла, къщички... демоде... ^_^

Публикувано: 15 April 2008 - 03:12 PM
Публикувано: 15 April 2008 - 03:32 PM
Публикувано: 15 April 2008 - 03:37 PM
Публикувано: 15 April 2008 - 06:13 PM
Цитат
Помислете над предложението.Това е от нас.Приятен ден! :wub:
И аз съм за.Така всеки ще си сподели житейския опит :blink:
Публикувано: 15 April 2008 - 06:33 PM