Кокер спаньол
Публикувано: 16 April 2008 - 04:50 PM
Аз съм за и ако трябва ще помагам с каквото мога!
П.п. Прочетох условията и мисля, че имаме всички необходими неща за преминаването ни в под форум, разбира се ако го искаме всички и всички сме готови да работим за това.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 16 April 2008 - 04:58 PM
Публикувано: 16 April 2008 - 05:03 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 16 April 2008 - 05:49 PM
Публикувано: 17 April 2008 - 06:05 PM
:sos:
Публикувано: 17 April 2008 - 07:50 PM
Публикувано: 17 April 2008 - 09:03 PM
Цитат
Адски е сладка малката! :wub:
Ще я пазите на село да не ражда, нали и няма да е вързана :'( ?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 April 2008 - 07:39 AM
преди доста време писах в темата ''Бях излъган от зоомагазин'' и тогава liubka ми отговори и беше много мила с мен(за което отново и благодаря).Стана ми любопитно какъв домашен любимец има това мило момиче и така разгледах снимките на Рея.Започнах да чета за породата всичко което намерих,както и всички страници които сте изписали.И така се влюбих в породата :yahoo: След дълго търсене и проучване и търсене най-после успях :yahoo: От 4 дни съм горда собственица на бебе английско кокерче ;D Това ме прави най-щастливият човек на света :yahoo:
П.С.Извиняваите ако съм досадила,но чак сега събрах смелост и намерих думи да се включа в страхотиния ви форум.
Публикувано: 18 April 2008 - 08:02 AM
Публикувано: 18 April 2008 - 08:19 AM
Sesili,предполагам какво чувство изпитваш в момента и направо леко ти завиждам ;D.Изпрати ни снимки на бебето,разкажи ни как се казва,прави ли вече бели :kuchence:...
И накрая искам да кажа,че много,ама наистина много се радвам,че едно живо същество е намерило добри и грижовни стопани,които ще го отгледат с много любов и ще го обичат безрезервно :wub:.
Чакам снимки... :P

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +