Кокер спаньол
Публикувано: 17 April 2008 - 09:03 PM
Цитат
;D
Адски е сладка малката! :wub:
Ще я пазите на село да не ражда, нали и няма да е вързана :'( ?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 April 2008 - 07:39 AM
Здравейте,
преди доста време писах в темата ''Бях излъган от зоомагазин'' и тогава liubka ми отговори и беше много мила с мен(за което отново и благодаря).Стана ми любопитно какъв домашен любимец има това мило момиче и така разгледах снимките на Рея.Започнах да чета за породата всичко което намерих,както и всички страници които сте изписали.И така се влюбих в породата :yahoo: След дълго търсене и проучване и търсене най-после успях :yahoo: От 4 дни съм горда собственица на бебе английско кокерче ;D Това ме прави най-щастливият човек на света :yahoo:
П.С.Извиняваите ако съм досадила,но чак сега събрах смелост и намерих думи да се включа в страхотиния ви форум.
преди доста време писах в темата ''Бях излъган от зоомагазин'' и тогава liubka ми отговори и беше много мила с мен(за което отново и благодаря).Стана ми любопитно какъв домашен любимец има това мило момиче и така разгледах снимките на Рея.Започнах да чета за породата всичко което намерих,както и всички страници които сте изписали.И така се влюбих в породата :yahoo: След дълго търсене и проучване и търсене най-после успях :yahoo: От 4 дни съм горда собственица на бебе английско кокерче ;D Това ме прави най-щастливият човек на света :yahoo:
П.С.Извиняваите ако съм досадила,но чак сега събрах смелост и намерих думи да се включа в страхотиния ви форум.
Публикувано: 18 April 2008 - 08:02 AM
Sesili, Добре ни дошла! Ама наистина дълго чака да се включиш. ;) Разкажи за кучето, давай и снимки, интересно ни е на нас! :blink: Поздравления за избор на породата!!!
Публикувано: 18 April 2008 - 08:19 AM
Sesili,толкова много се радвам за теб,а още повече за кученчето,което съм сигурна,че ще бъде много,много щастливо,обичано и от него ще стане един чудесен и възпитан домашен любимец,с който ще се гордееш и с който ще споделяш всички мигове :yahoo:.А то не е като хората-то е вярно,предано и ти дава толкова много любов...Аз се чувствам толкова щастлива,че имам моето куче,толкова много го обичам,че не бих могла да опиша с думи какво е то за мен.Знам,че почти всички този форум обичат толкова истински животинките си.
Sesili,предполагам какво чувство изпитваш в момента и направо леко ти завиждам ;D.Изпрати ни снимки на бебето,разкажи ни как се казва,прави ли вече бели :kuchence:...
И накрая искам да кажа,че много,ама наистина много се радвам,че едно живо същество е намерило добри и грижовни стопани,които ще го отгледат с много любов и ще го обичат безрезервно :wub:.
Чакам снимки... :P
Sesili,предполагам какво чувство изпитваш в момента и направо леко ти завиждам ;D.Изпрати ни снимки на бебето,разкажи ни как се казва,прави ли вече бели :kuchence:...
И накрая искам да кажа,че много,ама наистина много се радвам,че едно живо същество е намерило добри и грижовни стопани,които ще го отгледат с много любов и ще го обичат безрезервно :wub:.
Чакам снимки... :P

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 18 April 2008 - 08:39 AM
Здравейте и благодаря много за топлото посрещане.Малкия бандит се казва Бенджи и е само на 38 дни.Взехме го малък,защото майка му вече ги беше отбила заради зъбките.Заведохме го веднага след вземането му на лекар да видим дали всичко е наред и за наше щастие той е здравичък и всичко му е наред :yahoo: Иначе е малък чаровник :blink: Много обича да се гушка и да раздава целувки (много е миличък).Бели не е правил нещо не предвидено ;D Хапе всичко и всички,но най-много обича крачоли и чехли :blink: Вече не плачем нощем,от което аз съм много доволна ;D Има голям апетит и всичко изяжда за секунди,което се и очакваше :blink: За снимки обаче трябва да изчакате,защото са много голям размер и не зная как да ги намаля.
Публикувано: 18 April 2008 - 11:34 AM
Мале толкова много нови дяволчета!! сега ако успеем и еин подфорум да станем!!
добре дошли на Бенджи и човека му!! бенджи, не се бой,тук ще я обучим добре да те гледа!!!!!:)
за намаляне на снимки пробвай да свалиш това: http://www.microsoft...ppowertoys.mspx
в дясно има лента с различни програмки, избираш си image resizer и я сваляш. като се инсталира,само кликваш на снимката с десен бутон и ще имаш допълнително меню за директно намаляне!
добре дошли на Бенджи и човека му!! бенджи, не се бой,тук ще я обучим добре да те гледа!!!!!:)
за намаляне на снимки пробвай да свалиш това: http://www.microsoft...ppowertoys.mspx
в дясно има лента с различни програмки, избираш си image resizer и я сваляш. като се инсталира,само кликваш на снимката с десен бутон и ще имаш допълнително меню за директно намаляне!
Публикувано: 18 April 2008 - 03:59 PM
Здравейте,ще постна 2-3 снимчици на Бебка :wub:
Бенджи е много сладък,да ти е жив и здрав и да бъде много послушен за вбъдеще :wub:
Само немога да разбера Макс ли е мъничък или кокала е ОГРОМЕН ;D много са готини тия кокали,бебка ги обожава тези кокалчета :blink:
Ще бъде наистина страхотно ако станем подфорум :yahoo:
Ще се сформират отделни темички за полезните неща и да не се ровят новаците 400 странички на зад!
Наистина много ще се кефя :yahoo:
Бенджи е много сладък,да ти е жив и здрав и да бъде много послушен за вбъдеще :wub:
Само немога да разбера Макс ли е мъничък или кокала е ОГРОМЕН ;D много са готини тия кокали,бебка ги обожава тези кокалчета :blink:
Ще бъде наистина страхотно ако станем подфорум :yahoo:
Ще се сформират отделни темички за полезните неща и да не се ровят новаците 400 странички на зад!
Наистина много ще се кефя :yahoo:
Публикувано: 18 April 2008 - 04:09 PM
;)