Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6121 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 April 2008 - 10:03 PM

Христос Воскресе със малко закъснение :rolleyes:
Днес бяхме на ОГРОМНА разходка с Бебз...няма умаряне тази машинка за пакости :rolleyes: то не набихме една котка...ступа едно пале...карах и се...
Само да кажа...преди ден май бяхте споменали,че биела една жена кучето си...аз не я удрям въобще и пак ми прави напук :huh: вадила ми е душичката хиляди пъти,но не съм я удряла никога...дали ми е грешката че не съм я удрял или че и се карам като направи нещо лошо :(
А да знаете как ми се мазни кучката като направи беля ;D то целувки,близане на ръцете,на лицето,на ушите...а аз се правя на сърдита и недоволна и тя откача...мачка ме...ближе ме,вади тъжния си поглед на който немога да устоя и само след минута съм я нацелувала и аз ;D немога да я гледам как ми се подмазва с мазните си целувки и онзи поглед ;D обичкам я!
Имаме си режим на излизане и след всяка разходка-манджа :blink:
Обича да ми разхвърля леглото...тика се под одеялата,имам едно плюшено мече...вече ватата от вътре е изпразнена...един ден се прибирам...всичко съсипано,но нито един кабел изяден!
Това е най-важно за мен...татко неиска Беба да бута техниките и благодаря ти Боже-НЕ ГИ БУТА...кабели,техники,телефони,зарядни-НЕ :->)
Сега с нейната огромна солета,за която дадох 2.50лв май...не бутва нищо...голяма борба :yahoo: откача...

Относно графика ни за излизане...няма възможност кой да я развежда от 8:00 до 16:30 някъде...понякога се прибирам по-рано,но искам да и създам режим по час да излизаме...нагласила съм си алармата да звъни 4 пъти...сутрин във 6:30 излизаме...след което във 17:00 още една-тя е по-дълга...и последната ни е във 20:00 която максимално може да продължи 2 часа,но ако сме с компания,защото да не стане инцидент,родителите ми се страхуват от такива работи...
Та...разхождам я по 3 пъти на ден,имаме вестник в тоалетната за всеки случай...със СИГУРНОСТ се изпишкваме навън по 1-2 пъти най-много...в зависимост от разходката-тя решава да се изака навън...или вкъщи в коридора...НО пиша на вестниците когато и се допиша...
Много се гордея с нея,когато изпълни всички команди когато сме навън,когато върви до мен,макар и да се подръпва понякога...най-много се гордея със самата нея...невероятно е колко е умна,а понякога сякъш нарочно се опитва да ме подразни ;D иначе признавам,че няма тъпи кучета...некъдърни стопани има,но не се смятам за некъдърна...все пак много се старая да я обуча правилно и редовно споря със семейството,че на кучето мястото е където живее стопанина й!
Вече спря да ме касае колко е кокер или не,защото си я обичкам...дори е ДОСТА по-луда от кокерите,така че ряпа да ядат вашите сладурковци пред мойта бикобарка ;D :yahoo:
Само още 3 дена и отиваме на почивка :yahoo: утре сме на разходка с чичо ни Дедал-мопсче на една приятелка ;)

Много целувки и още веднъж съжалявам за това че честитя празника чак сега...но никак неможах да се докопам до компютъра ;D
Моля дайте ми съвет дали това хранене след разходките е правилно и добре ли са така разходките,че ги правя по час за да свикне :(
Благодаря за вниманието,мокри близки от Бебз ;)

#6122 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 27 April 2008 - 10:11 PM

Христос Воскресе! На всички приятели, четирикраки и двукраки, пожелаваме с Рудо здраве и дълги години взаимна любов и безметежно щастие! Доста време отсъствах и виждам, че има много нови, сладички попълнения :wub:! Дружината се разраства :yahoo:!
Поздравления за Амба и стопанката му :->)! И за спасените кученца БРАВО! Виждам, че и Ира е писала и се успокоих.
Вени, не съм се и съмнявала, че ще направиш от Рафинка изключително куче! Няма да се учудя ако я научиш и да говори ;)! Ще има ли танци някой ден? Мнооого топли прегръдки от мен и моята сянка ;D!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6123 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 April 2008 - 11:15 PM

Ей,ама Амбичък равен няма!! така добре представя компанията ни! поздравления и на него и на любящата му майка, за търпението и желанието да се занимава с него!! :->) да ти е жив и здрав Gesi!!! пък дано някой ден да се радвате и на поколение от него, но се съмнявам,че ще го надминат по красота! :))пу-пу да ви урочасам! :)аз много искам сега да се озова на изложбата на 9 и 10,ама май няма да мога да се измъкна :( мн ми се ходи,никога не съм била :( целувки и искаме повече снимки!!!!!!!!! :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#6124 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 09:16 AM

Цитат

Ама тези разходки с бебе куче нещо не ми изглеждат много на място. Хем вече веднъж се разболяхте, защо не посъкратите нещата докато не стане по-топло? Разходките могат да са по-чести, но по-кратки.... Иначе ако така често се излага малко подрастващо куче на редовни разболявания не съм убедена, че ще израстне здраво куче. Помислете.

Ами той докато беше болен го извеждах за съвсем кратко, колкото да си свърши работата (ако иска де, щото още сме на вестниците). И сега вече като е добре и след като свършихме антибиотиците, се разхождаме малко повече ( имам предвид, че докато беше болен, разходките бяха много кратки ). И вчера беше много хубаво времето сутринта и на обяд. И като тръгнахме да се връщаме от разходката заваля. Аз го гушнах и го носих известно време, ама той не искаше и се дърпаше и  си ходеше сам после, затова се намокри.

Божее, Gesi, като гледам аватара ти все едно гледам моето куче :yahoo: :yahoo: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6125 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 09:47 AM

Gesi, поздравления за отличното представяне!!! Страхотни сте, както винаги! :->) Много успехи в бъдеще! И чакаме снимкиии!  :->)

Цитат

Вени, не съм се и съмнявала, че ще направиш от Рафинка изключително куче! Няма да се учудя ако я научиш и да говори ;)! Ще има ли танци някой ден?

Хехе, Рудо, мерси!  :izcherven: Заслугата обаче няма да е само моя - не съм си и представяла, че едно куче може толкова бързо да схваща какво се иска от него! Новите команди ги усвоява за 2 дни най-много.  :kuchence: А танци ще има със сигурност, само да научим основните движения и започвамеее! Тъкмо ще ми минат до тогава изпитите, заради които сега нямам толкова време, колкото ми се иска...

В събота у нас беше голям купон. Имахме гости - 2 семейства с бебета - около годинка и двете. С Рафинка станаха 3.  ;D То не беше близане, мокри целувки, гушкане т.н. По едно време едното бебе запълзя на някъде и аз казвам на Рафи: "Рафи, доведи Лаура!" , като си мислех, че тя няма да тръгне дори. Обаче тя отиде натам. След мъничко се показват - отпред бебето, след него Рафи - доволна и горда, че е изпълнила задачата!  ;D Беше голяма размяна на играчки - Рафи взима тези на бебетата, те взимат нейните, аз само я дебна да не ги гризе, защото после ще отидат в устата на истинските си притежатели... Добре че майките не бяха от онези "паники" , които след всяко погалване ходят да им мият ръцете и се шашкат, когато кучето се доближи до тях... Много се забавлявахме всички, снимки - скоро, защото още не са ни ги пратили.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#6126 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 10:57 AM

Явно майките обичат кучета,което е много хубаво :->)
Рафито е изключително умничка,да ти е жива и здрава и още милиони щастливи моменти с нея да си прекарате ти и твоето семейство :->) :yahoo: :wub:

#6127 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 11:01 AM

Олеее, изключително сладка еее! :wub: :wub: :wub: И какво като не прилича на кокер (макар че прилича, ама ти така казваш) - важното е да се обичкате :yahoo: Пък и каквато е луда - истински кокер ;D
Страшно хубаво куче, целувки от Бъкчо :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6128 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 11:04 AM

Малко нови снимчици от мен и Бъкчо :yahoo: :wub: :wub:

http://prikachi.com/files/154869P.jpg Аз и Бък :wub:
http://prikachi.com/files/154870i.jpg Гризка си чехъла :blink: :yahoo:
http://prikachi.com/files/154870x.jpg .. и отново ..
http://prikachi.com/files/154876n.jpg .. и отново .. ;D
http://prikachi.com/files/154879g.jpg Май съм много страшна, чак се е уплашил ;D
http://prikachi.com/files/154878U.jpg Спи му се, ама то  да позираш е сложна и изморителна работа ;D
http://prikachi.com/files/154884X.jpg Вече ми е скучно, стига си ме снимала :angry:
http://prikachi.com/files/154887T.jpg  :wub:
http://prikachi.com/files/154885M.jpg ДАЙ СИ МИ ЧЕХЪЛА, ВЕЕ! ;D
http://prikachi.com/files/154886l.jpg На водопой след изморителната фотосесия! ;D
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6129 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2008 - 11:28 AM

Е това с чехъла ме разби!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#6130 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 11:42 AM

Хаха Много сте сладки JujitYy.Аз на Кара скоро не съм й правила снимки,а трябва.
Вчера заведох Кара на гости у родителите на приятелят ми.В тях имат 2 пинчера.Очаквах че ще има конфликт,защото не са от най-миличките.Като влезнахме Кара се чувстваше все едно си е у дома,веднага награби храната на пинчерите,настани се в леглото на едното и завладя сърцата на всички.Това беше капака и мъжкото пинчерче подивя.Почна да й се кара,ама нашата хич не му се дава,стоят един срещу друг и си джавкат  ;D или се гонят,а пинчера е на своя територия и е на близо 9 год.Имаме си куче с характер  ;D .Грабна сърцата на всички приятели и роднини.Помага на едно бебче да проходи че вече му е време.Кара търчи и детето след нея като го придържаме и й вика "Бау,Бау".Забелязахме че са на един акъл,правят едни и същи бели-дърпане на покривката,скубане на косата,ядене от земята  ;D
Иначе в къщи обстановката с булонката е спокойна.Кара се разхожда като господарка,а булонката само се чуди къде да се скрие.Най-скришното място е зад пердето (мисли че не се вижда  ;D ).
Подрави от нас с Кара  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#6131 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 12:42 PM

Хахахах, явно ви е забавно ;D
И ние така, навсякъде сме господари.
По улицата гоним по-малките породи кучета, котки, врабчета, гълъби, стъпкахме един червей и се опитахме да го изядем, изобщо проявяваме ловния си характер ;D
Освен това вече имаме 3 места, на които се чувстваме у дома ;D Освен у нас - в баба ми и в баба ми ;D ( в смисъл при две различни баби ;D ). Доста често ходим там, защото много му се радват :wub:
И така.. нашите кокерски истории нямат край ;D
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6132 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 03:42 PM

Здравейте на всички!Честито на победителя Амбасадор и на гордата му собственичка,дано за напред да продължавате в същия дух  :->)
Така като гледам всички кокерчета тези дни са много много щастливи от почивата на хората им  ;D joleto твоята Бебз е уникална чаровница и само какъв хитър поглед има  :yahoo: JujitYy,Бък е страхотен сладур да го намачкаш малко от мен  :P Лека вечер от нас с Бенджи и много  :wub:

#6133 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 04:11 PM

Имам проблем :) може ли някой да ми каже каква е причината ушите на Мила да меришат толкова ужасно при положение че ги почиствам много добре :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6134 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 04:25 PM

Aз съм чувала, че е от породата, ама дали е вярно или е поредната измишльотина, не знам :rolleyes: Питай вета ви. На нас той ни ги чисти  :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6135 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 06:13 PM

благодаря ти.. на вас меришат ли? защото е много неприятна миризма и незнам как да се справя с нея :o :o :o
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6136 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 07:02 PM

На нас не ни миришат. :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6137 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 07:07 PM

здравеите и Христос  Воскресе !!!маи покраи тези празници всички са в добро настроение,което е направо страхотно...Честито на победителите и от нас с Риксън...аз не сам си виждала моето бебче от няколко дни и вече толкова ми е домъчняло че ... :'(но утре отивам да си го прегърна и нацелувам и да направим една голяяяяяяма разходка... ;Dискам да ви попитам знаете ли за кучешкия грип...маи е доста разпространен :oи днес научих че вече не е както до сега с ваксините...в смисъл,че до сега са били-парвата ваксина,втората след четиридесет дни и след това 3 години подрет,като по една ваксина на година...а днес вета каза че имало някакви нови изследвания,които показват че не е достатъчно само парвите 3 год. а трябвало всяка година вече по една ваксина,защото им преминавало деиствието за една година...наистина ли е така или вече да съм сигурна че няма нормални доктори в нашия град...? :(

#6138 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 28 April 2008 - 07:47 PM

Винаги е било така! Никога ваксините не са имали по-голямо действие от една година, никога! Това, дето след еди коя си година кучетата развивали имунитет и не се разболявали е мит. Ваксини винаги са се слагали и ще се слагат всяка година. Това са схемите.

Ушите миришат евентуално защото имат някакво заболяване, което лекаря трябва да установи и лекува. Заведете кучето на лекар след празниците.

Много се гордеем с Амбасадор, Рафи в ръцете на Блинки просто си падна на късмета, не съм се и съмнявала, че ще са страхотна двойка... Абе все такива новини да четем.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#6139 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2008 - 09:52 PM

Наистина това с ваксините е пълна измислица.Какво ви пречи веднъж в годината да отидете на лекар,хем ще прегледа кучето,хем ще сте сигрни,че си е ваксинирано и няма да се разболее толкова лесно.
А за ушите и  на Рея също миришат,особено ако не са чистени няколко дни,Незнам от какво се получава,но съм сигурна,че не е от забляване,защото си е така още от бебе. :-
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#6140 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 10:59 PM

А ето и обещаните СНИМКИ :yahoo: :yahoo: :yahoo:

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308