Кокер спаньол
Публикувано: 29 April 2008 - 08:37 AM
Публикувано: 29 April 2008 - 09:25 AM
Оф...бог да ми я пази,че много я обичкам :'(
Нашия ветчо нарича Бебка-Мини Лабрадор ;D
Честита ПОРЕДНА победа на Амбасадор,да е жив и здрав,много да те радва и все :->) да е :wub:
Много,много :wub: на малките бебета,а и на големите сладури ест :wub:
Отивам да си глася дрешките и със сабраните парички от мен да и купя някоя по-луксозна каишчица :P
Публикувано: 29 April 2008 - 10:16 AM
А за грипа .. нас ни хвана. Кашлица, храчки и зачервено гърло - това беше при нас. Две инжекции ( като за едната вета каза, че е била най-болезнената инжекция :'( ) и на антибиотици 1 седмица. Ама се оправихме :blink:
Публикувано: 29 April 2008 - 01:36 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 April 2008 - 02:01 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 29 April 2008 - 02:03 PM
Цитат
Това може да ти е единствения повод за радост ;D
А грипа, мисля, се предава не само директно, може и от общите места за разходки. Но не съм сигурна колко време оцелява вируса в околната среда.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 April 2008 - 02:13 PM

Публикувано: 29 April 2008 - 02:45 PM

Публикувано: 29 April 2008 - 03:35 PM
Кара тук няма с кого да си играе и дано не се страхува от другите кучета когато се приберем във Варна.Надявам се да не се разболее.Тук незнам за добър ветеринар.Вчера малко покашля и си мисля че може да се е задавила защото не се повтори.
Публикувано: 29 April 2008 - 03:55 PM
Цитат
Ооо, недей така с тези плачещи иконки. Ние не сме тъжни от тези факти. Ние компенсираме с много любов, постоянно гушкане и много игри с нас - хората. Надявам се, че все за 4 години е забравила лошото отношение и сега се радва само на любовта ни.

Публикувано: 29 April 2008 - 04:49 PM
значи,видяхме 1 английски булдог,2 английски кокера и 1 дакел
стопанките на кокерите страшно ме учудиха като казаха че са ги метнали с ПОРОДАТА...само им вижте снимките :huh: в сравнение с бебка,ряпа да ядат по мятането ;D имаме си нова порода в Русе-МИНИ ЛАБРАДОР...пичели :->) Бианка ;D
ето ви снимките с които се боря от 2 часа :huh:
Публикувано: 29 April 2008 - 04:51 PM
Публикувано: 29 April 2008 - 07:47 PM
Ооо, недей така с тези плачещи иконки. Ние не сме тъжни от тези факти. Ние компенсираме с много любов, постоянно гушкане и много игри с нас - хората. Надявам се, че все за 4 години е забравила лошото отношение и сега се радва само на любовта ни.
[/quote]
Абсолютно съм убедена, че сега е много щастлива!! и така и трябва да бъде - добрите същества да живеят с добри, а не да бъдат наказвани за добротата и преданността си. просто ми стана тъжно като прочетох - не мислех си, че само е била изоставена, но чак тормозена - винаги ми става мъчно в такива случаи. да я нацелуваш от мен и моя дявол :)
Публикувано: 29 April 2008 - 08:55 PM
А аз съм на 12, а той на 21!!! :rolleyes: