Кокер спаньол
Публикувано: 28 April 2008 - 12:42 PM
И ние така, навсякъде сме господари.
По улицата гоним по-малките породи кучета, котки, врабчета, гълъби, стъпкахме един червей и се опитахме да го изядем, изобщо проявяваме ловния си характер ;D
Освен това вече имаме 3 места, на които се чувстваме у дома ;D Освен у нас - в баба ми и в баба ми ;D ( в смисъл при две различни баби ;D ). Доста често ходим там, защото много му се радват :wub:
И така.. нашите кокерски истории нямат край ;D
Публикувано: 28 April 2008 - 03:42 PM
Така като гледам всички кокерчета тези дни са много много щастливи от почивата на хората им ;D joleto твоята Бебз е уникална чаровница и само какъв хитър поглед има :yahoo: JujitYy,Бък е страхотен сладур да го намачкаш малко от мен :P Лека вечер от нас с Бенджи и много :wub:
Публикувано: 28 April 2008 - 07:07 PM
Публикувано: 28 April 2008 - 07:47 PM
Ушите миришат евентуално защото имат някакво заболяване, което лекаря трябва да установи и лекува. Заведете кучето на лекар след празниците.
Много се гордеем с Амбасадор, Рафи в ръцете на Блинки просто си падна на късмета, не съм се и съмнявала, че ще са страхотна двойка... Абе все такива новини да четем.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 28 April 2008 - 09:52 PM
А за ушите и на Рея също миришат,особено ако не са чистени няколко дни,Незнам от какво се получава,но съм сигурна,че не е от забляване,защото си е така още от бебе. :-

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 29 April 2008 - 08:37 AM
Публикувано: 29 April 2008 - 09:25 AM
Оф...бог да ми я пази,че много я обичкам :'(
Нашия ветчо нарича Бебка-Мини Лабрадор ;D
Честита ПОРЕДНА победа на Амбасадор,да е жив и здрав,много да те радва и все :->) да е :wub:
Много,много :wub: на малките бебета,а и на големите сладури ест :wub:
Отивам да си глася дрешките и със сабраните парички от мен да и купя някоя по-луксозна каишчица :P
Публикувано: 29 April 2008 - 10:16 AM
А за грипа .. нас ни хвана. Кашлица, храчки и зачервено гърло - това беше при нас. Две инжекции ( като за едната вета каза, че е била най-болезнената инжекция :'( ) и на антибиотици 1 седмица. Ама се оправихме :blink:
Публикувано: 29 April 2008 - 01:36 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 April 2008 - 02:01 PM

Публикувано: 29 April 2008 - 02:03 PM
Цитат
Това може да ти е единствения повод за радост ;D
А грипа, мисля, се предава не само директно, може и от общите места за разходки. Но не съм сигурна колко време оцелява вируса в околната среда.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 April 2008 - 02:13 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +