Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6151 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 April 2008 - 02:39 PM

Цитат

Ей в такива моменти се радвам, че кучето ми почти няма социален живот.

Какво ще рече това, че кучето няма социален живот? не го ли водиш да си играе с други откачалки - кокери
User's Signature

Качена снимка

#6152 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 29 April 2008 - 02:45 PM

Явно не ни познавате достатъчно.... Сара е намерена на улицата, от малка е стресирана с побой, лоша храна и тормоз. Години наред работим върху поведенческите й проблеми, имаме доста напредък в някои страни, но след няколко нападения от женски кучета в така посещавания от кучета парк Сара съвсем се озлоби към женски кучета. Затова вече много ме е страх да я водя на места, където се срещат често непознати и главно пуснати за свободно разхождане женски кучета. Разходките ни не са съвсем лишени от контакти с други кучета, че даже и кокери, но не е като да отидем в 6 часа на поляната и там да има цяла глутница играещи кучета.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#6153 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2008 - 03:08 PM

Съжалявам... знаех,че Сара е намерена на улицата, но не знаех, че е била бита и отрмозена толкова много!!съжалявам наистина :'(
User's Signature

Качена снимка

#6154 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 03:35 PM

Здравейте  :blink:
Кара тук няма с кого да си играе и дано не се страхува от другите кучета когато се приберем във Варна.Надявам се да не се разболее.Тук незнам за добър ветеринар.Вчера малко покашля и си мисля че може да се е задавила защото не се повтори.
User's Signature

Качена снимка

#6155 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 29 April 2008 - 03:55 PM

Цитат

Съжалявам... знаех,че Сара е намерена на улицата, но не знаех, че е била бита и отрмозена толкова много!!съжалявам наистина :'(

Ооо, недей така с тези плачещи иконки. Ние не сме тъжни от тези факти. Ние компенсираме с много любов, постоянно гушкане и много игри с нас - хората. Надявам се, че все за 4 години е забравила лошото отношение и сега се радва само на любовта ни.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#6156 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 04:29 PM

Днес една баба ме пита дали кокера ми е от мини кокер шпаньолите. ;D
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6157 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 04:49 PM

ох...разказах на кратко,кво се случи днеска,но нещо стана и не ми се изпрати съобщението...
значи,видяхме 1 английски булдог,2 английски кокера и 1 дакел
стопанките на кокерите страшно ме учудиха като казаха че са ги метнали с ПОРОДАТА...само им вижте снимките :huh: в сравнение с бебка,ряпа да ядат по мятането ;D имаме си нова порода в Русе-МИНИ ЛАБРАДОР...пичели :->) Бианка ;D
ето ви снимките с които се боря от 2 часа :huh:

#6158 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 04:51 PM

:wub:

#6159 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2008 - 07:47 PM

[quote

Ооо, недей така с тези плачещи иконки. Ние не сме тъжни от тези факти. Ние компенсираме с много любов, постоянно гушкане и много игри с нас - хората. Надявам се, че все за 4 години е забравила лошото отношение и сега се радва само на любовта ни.
[/quote]
Абсолютно съм убедена, че сега е много щастлива!! и така и трябва да бъде - добрите същества да живеят с добри, а не да бъдат наказвани за добротата и преданността си. просто ми стана тъжно като прочетох - не мислех си, че само е била изоставена, но чак тормозена - винаги ми става мъчно в такива случаи. да я нацелуваш от мен и моя дявол :)
User's Signature

Качена снимка

#6160 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 08:55 PM

Днес отивам в кухнята с Бъкчо и гледам - в купичката му 2 кокала. И брат ми там. Питам го дали той ги е сложил и той като каза "да" и аз пощурях направо! Той ме пита "Е как куче без кокал?" и аз питам "Абе ти нормален ли си на 3 месечно куче да даваш кокал, при това тръбен?!" и ги хвърлих през балкона ;D Той ме ИЗГОНИ В ДЪЖДА ДА ГИ НОСЯ ОБРАТНО! :rolleyes: След  което се скарахме, майка ми като се върна и му обясни, че е малък и че тръбни кости не се дават и сега ми вика постоянно "Ти не вярвай на всичко, което пише в тъпите ти форуми, дето там пишат такива като тебе малки и прости", ама не му обръщам внимание, щото знам че не е така!
А аз съм на 12, а той на 21!!! :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6161 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 30 April 2008 - 07:03 AM

JujitYy, ясно е кой е "простия" и "малкия" в случая! Ти не се предавай, продължавай да защитаваш бебчо от всичко, което може да му навреди. С мъжа ми имахме подобен спор. Бях го предупредила да не му дава кокали. Без да видя, му беше дал пилешки кокалчета. И когато след това Рудо започна да ги повръща, го извиках и му ги показах. Попитах го иска ли здраво куче, или предпочита да висим все по ветове...и с това спорът приключи.

Да ви се оплача! Когато се върнах след 10 дни отсъствие, забелязах че Рудо си чеше и тръска ушите. Погледнах ги и...ужас! Бяха зачервени, обринати и МИРИШЕХА. През празниците нямаше къде да го заведа. Капехме му Епи отик, като преди това ги почиствах с риванол. Устискахме до вчера (най-доброто в случая беше, че не го боляха) и вчера отидохме на лекар. Той ги почисти и видя за какво става въпрос. Каза, че са възпалени, но няма гной или кръв :huh:! Даде ни едни капки Декзорил, които са кремообразни и съдържат Гентамицин,Тиабендазол и Дексаметазон и са за външни отити от възпалително, бактериално и гъбично естество. Още там му накапа за да ми покаже как става и докато се приберем нито веднъж не се почеса и не тръсна ушички. Днес са видимо по-добре, а и той е спокоен. Ей, не мога да му сложа годишната ваксина на това диваненце. Предния път аналните жлези не бяха спокойни (този път са добре), сега пък ушите...А исках и ваксина за гъбични заболявания да му сложа, че миналото лято все от разни обриви се лекувахме. А пък е дииииив, за сто кокера!!! Върви и повярвай, че нещо не му е в ред ;D!

Целувки и приятелски прегръдки на всички дългоушковци и техните обичливи стопани.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6162 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2008 - 07:29 AM

Ох горкичкия Рудо...дано му се оправят по-скоро :wub: само чакайте удобен момент и право при вета за ваксинката ;D
И аз така се карах...но с баща ми :-
-Как така не се дават кокали на кучета?Ти луда ли си?По-скоро само кокали се дават!!
Аз се развиках и казах,че вета ми каза да давам само гранулите и домашно готвено БЕЗ кокали...че от един форум(говорех за нашия форум) са ми казали ИЗРИЧНО да не давам кокали,защото първо може да се задави...после че може да ги повърне,в най-добрия случей и трето може да стане и по-зле...и той каза:
-Добре,айде...ти си взе кучето,ти си го храни!
Ще си го храня естествено,с храната и манджичките които му давам :angry: много ме ядоса :angry:
Но айде сега...нали не ги е схрускал,тва е важното :yahoo:
Аз дори за уличните кучета не отделям тръбните кости :o :huh:
Има 4-5 кученца тук около блока,наминават през вечерта и аз им правя бомбички от хляб и гранули и там от манджичката,което бебка не яде...не е за вярване колко са лакуми и как всичко ядат ;D
Ама да ви кажа честно...предпочитам да храня бездомните кучета,от колкото тук кварталните котки,ако мога да ги нарека...бабите от блока ги вкарват вътре и как все на моя праг спят тези вижотни незнам :angry:
Миналата година как си патихме от бълхи точно заради тези котки :-
Айде сега...стига толкова проблеми...ще ви дам още 3-4 снимчици на Бебка,които направихме вчера...днес заминавамеееееееееееееееее :yahoo: :yahoo: Багажа е стегнат...само незнам...да и дам ли нещо за закуска :(
Защото ще пътуваме на обяд,а аз незнам колко часа трябва да минат от последното хранене :huh:
Целувки на всички,пожелайте ни лек път,че вчера едвам се прибрахме от разходката в парка...брат ми ме докара,ма то не бе въртене,сучене,дърпане...откачих ;D
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ ОТ НАС :wub: :wub: :wub:

#6163 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 30 April 2008 - 08:39 AM

Сладка Бебка :wub:! А снимката с очилата направо ме разби! Не й давай да яде преди пътуването, за да няма какво да повръща, ако й стане лошо! Рудо, като пътуваме с кола, започва да диша тежко и учестено и езикът му е вечно изплезен, но не е повръщал. Приготви си една-две празни кофички от кисело мляко, за да реагираш веднага ако започне да повръща и да не оплескате колата. Весело изкарване и да е здравичка.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6164 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2008 - 08:47 AM

joleto ако имаш възможност изкарай я преди пътуването.Аз Кара я изморих около 2 часа в морската и бях сигурна че поне 2 часа ще спи след това (аз също  ;D ).Кара не спа 2 часа,спинка 6 часа т.е през целия път.Аз й дадох да хапне преди да тръгне и си бях подготлила торбички.Просто се представи чудестно,ще видим на връщане  :rolleyes: .
Лек път! И много  :wub: .
User's Signature

Качена снимка

#6165 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2008 - 08:50 AM

Рудо,... и ние в момента сме с тези капки. Само, че при нас положението е по-лошо,... дълбоко в ушната мида имаше и кръвчица. Незнам, нещо от времето ли какво стана,... просто изведнъж се "вмирисаха" ушичките и. Иначе съм супер доволна от тези капки,... днес сме на вет, за ново дълбоко почистване :)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6166 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2008 - 08:56 AM

Мерси много :wub:
Не съм и давала още да папка...направихме си разходката в 6 часа защото още я уча да свикне на този режим ;)
Дано да не е много гладничка :blink:
Много е секси с очила нали ;D
Надявам се да си прекараме страхотно там и да не ни хване грипчето :'(
Вчера говорих с ветеринаря относно кашлянето на бебка и кихането и...той каза,че може да е лятна алергия към онези глухарчета и пухчета...но каза,че може да е и грип...даде ми номера си,да му се обадя ако продължи,че да ме опъти към ветеринар във Плевен :wub: Много го обичкам този вет,страшен е :yahoo:
Тук имаше една готина мама с едни 7 сладки бебчета-deni69
Плийз,искам да видя малките слаури,колко големи са станали :wub:
Може би е от самия сезон влошаването на ушичките :- дано да се оправят,стискам палци...пращаме мокри целувки на Памелка,Рудо,Саричка,Каричка и всички останали :wub: :wub:
Бебка сега спи...ще я изведа час-2 преди заминаването,ма едва ли ще е в парка...защото аз съм ТОЧНО на края на града в най-залутаната кооперацийка...ще обиколим няколко пъти квартала иииии дано да свършим нещо...парка е надалечко...едва ли ще имаме време да отидем до там...то само пътя е 30мин  ;D

АЙДЕ СТИГА...ОВЛЯКОХ СЕ!!!ЦЕЛУВКИИИИИИИИ :wub:

#6167 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2008 - 10:49 AM

хахах Бебка е страхотна с тези очила. На Макс няма как да го накараш да стои мирен с тях! :)много е бесен! :)а иначе за глухарчетата да знаете Макси колко е смешен само :) много обича да тича в трева (а новата каишка няма проблем- нищо не сме хващали от тогава)и като завре носа в земята и почва да киха от глухарчетата и страшно смешен :)
User's Signature

Качена снимка

#6168 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2008 - 10:52 AM

дай някоя снимка на Макс преди да сме заминали да го видя :wub: :'(

#6169 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2008 - 11:36 AM

Joleto, ето го и Максито! До сега се борихме с него,за да му дам хапче за обезпаразитяване. ама е хитрец и половина!!!!крие си ги в устата и като го пусна и демонстративно ги плюе ;D
Хей какво стана с idol ike? защо не пише от толкова време!:)
Тук сме с Бесар :) уж е на 4 месеца,ама не може и да си мечтар да стигне Макси,много ми е сладък :)
User's Signature

Качена снимка

#6170 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2008 - 11:51 AM

Добър ден и от нас с Ралф, не съм писала скоро, защото ходихме по доктори, след като Ралф спря да храни, реших, че вяра на нашия лекар нямам, и го заведох в друга клиника, от там ни пратиха на ренген за пасаж, Ралфи гълта милия кашата и се оказа, че има гастрит и не е от вчера, сега е на диета и в петък ще му взимат кръв, казаха, че се лекува само да разберат какъв е причинителя, сега е по-добре и вече има страшен апетит, може би защото е на диета ;D
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена