Кокер спаньол
Публикувано: 30 April 2008 - 05:56 PM
Публикувано: 30 April 2008 - 06:06 PM
Райа (моето куче) не понася женски. И аз се бях уплашила, но онзи ден я събрах с мъжки (същата големина!) и беше готова за игра. Само дето мъжкото прояви агресия, но важното е че нашия проблем е полов.
Може би и вашия е такъв. Опитай...
Публикувано: 30 April 2008 - 06:49 PM
Публикувано: 30 April 2008 - 08:27 PM
На всички честитя предишните празници и предстояща почивка, на почиващите! :blink: Дано малките ни палавници да се налудуват на воля и като нас да презаредят батериите! ;)
Публикувано: 30 April 2008 - 10:22 PM
Възможно ли е да се напишква пред вратата от яд или тъга например, когато го затворим в коридора за малко? В Събота вечерта имахме гости, а той постоянно скачаше и си топваше лапата в чиниите и го оставихме в коридора и като отидохме той се беше изпишкал пред вратата, ама беше страшно много и почти навсякъде, а 15мин. преди това му смених вестника, защото беше напикан.
Имам предвид, дали може да го прави нарочно?
Публикувано: 30 April 2008 - 10:30 PM
Значи... трябва да се разберем нещо за варненската кокер среща, само че, за да не занимаваме всички, по-добре е по-нататък да преминем на съобщения.
Ще я направим след празниците, че всички да са във Варна и всички да могат. Предлагам да е на 17 или 18 Май (събота или неделя). Надявам се всички да могат. Който е от Варна и иска да дойде, да ми пише и да ми каже дали ще може на тези двете дати, а по-нататък ще решим коя от двете да е.
Засега това .. ако има желаещи, да пишат. Аз ще направя списък после и ще видим кои ще идваме и кога. :blink:
Публикувано: 30 April 2008 - 11:33 PM
Цитат
Имам предвид, дали може да го прави нарочно?
Кара това ми го прави задължително ако я оставя сама в някое помещение а аз съм в другото.Например ако съм в банята и я оставя в коридора,задължително след това ще има изненада пред банята.По същия начин е и ако съм в друга стая а тя е в коридора.Ако я оставям самичка а аз излизам от апартамента не го прави.Точно заради това вчера се изкъпахме заедно ;D
Публикувано: 01 May 2008 - 07:33 AM
Завиждам ви, ако си уредите срещата :yahoo:, нооо...снимките са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!
И не забравяйте, че кученцата ви са още бебета. Като ги изолирате от "компанията" те се стресират и може да се напишкват от тревога и тъга, а не нарочно.
Публикувано: 01 May 2008 - 07:40 AM
Аз пак започвам с глупавите си въпроси :P Да ви питам нормално ли е кучето да хълца?Имам предвид доста често-2 3 4 пъти на ден.Вчера питах вет-а и той каза,че това е защото чде много бързо и няма място за притеснение,но аз все пак да попитам и вас да съм сигурна.Желая ви хубав,слънчев ден и мноооого дълги разходки :yahoo:
Публикувано: 01 May 2008 - 07:51 AM
За хълцането - и ние като малки, кой какво прави, все си хълцахме
споко, няма проблем
За напишкването - на пук! нашият (9 месеца навършва днес), вляза ли в банята без него - и изненада
нищо, че току що се връщаме от разходка
ВЕСЕлИ ПрАЗНИцИ
Публикувано: 01 May 2008 - 11:55 AM
А за Рялф искам да дам един съвет.Ако познавате някое малко кученце което не е злобно,започнете да ги събирате.Първия ден за 5-10 минути,на другия ден за малко повече и така Ралф ще свикне.Когато ние взехме Рея едни приятели много я хареса и след една седмица си взеха пак кокерче,но с един месец по-голямо от нея.И него отночалото го беше много страх,но постепенно свикна с Рея и после не се отлепваше от нея. ;D

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 01 May 2008 - 06:21 PM
Публикувано: 01 May 2008 - 07:44 PM
Боряна, не се тревожи, ще се научи да търпи нашийника. И аз отначало (преди да започнем да излизаме) се мъчех да го свикна, а той го "мразеше" и ръмжеше и го дъвчеше. Но когато започнахме истинските разходки, другите неща и целия нов свят навън му отвлякоха вниманието и нямах проблеми.
Ралица, такива са повечето кокери, много любов и доверие! Като порастне, ще започне да си подбира кого да харесва и до колко да го харесва. По-добре да е с такова поведение, отколкото да лае и ръмжи срещу всеки. Рудо понякога прави така, и аз незнам защо, но не ми е приятно и тогава се притеснявам да не гризне някого. Веднага му слагам повода и го скъсявам до крака ми и съм "много недоволна и сърдита" и той се укротява.
Публикувано: 01 May 2008 - 10:23 PM
Имаме напредък в къщи ;D .Булонката и Кара са се скарали много здраво.Майка ми вика че ако не е била при тях е можело до бой да се е стигнело ;D едва ли?Май на Шерка (булонката)й е писнало да търпи нахалството на Кара.
Публикувано: 02 May 2008 - 08:18 AM
http://prikachi.com/...ralica_v/5R.jpg
http://prikachi.com/...ralica_v/4L.jpg
http://prikachi.com/...ralica_v/3i.jpg