Кокер спаньол
Публикувано: 02 May 2008 - 03:23 PM
Публикувано: 02 May 2008 - 06:04 PM
Цитат
Имах една съседка с кралски пудел, който също така реагираше на други кучета само че само, когато някой го разхожда. Кучето беше страхотно - послушно и възпитано. Веднъж го пуснаха сам навън и го наблюдаваха през балкона. Разходи си се съвсем нормално не обръщаше внимание на никого и .. така си решиха проблема. :wub:
П.П ако не се лъжа с теб се познаваме от един бремелински форум.. а ето, че сега те виждам и в кучешкия :wub: Там съм BubolecheMeche, ако ти говори нещо и не съм те объркала де ;)
Публикувано: 02 May 2008 - 07:09 PM
П.П.GlupavoMoeMeche не си се объркала ;)
Публикувано: 03 May 2008 - 10:28 AM
Разхождам го аз около 1 час и се прибираме и долу във входа той седна да ака и аз го дръпнах и го изведах пак навън и там всичко си направи нали, само че му остана малко по дупето. Пробвах със салфетка да го изчистя, ама се дърпаше. Поне бяхме близо до вкъщи, качихме се, ама там като почна да му дразни и се дърпаше да си го махне, влачеше си дупето по земята и правеше линии по целия коридор и хол ;D Там беше брат ми с още едно момиче и аз веднага "Помооощ" ;D В банята веднага го вкарахме, там едвам го сдържахме на едно място. Излезе от ваната и тръгна да прави кални стъпки навсякъде :rolleyes: Хванахме го и пак вътре във ваната. С душа (и с ръка) му измих дупето, тогава почна да пишка пък :rolleyes: Едвам го измихме, ама ЦЕЛИЯ се намокри, добре че ушите опазихме ;D За да измием навсякъде после (и ваната също беше цялата в кал, напишкано и наакано ;D) го затворихме в тоалетната с един плюшен делфин и той си се занимаваше, после след 15мин. почна да скимти, взех го, ама за да го изсуша не можах да му намеря хавлията :rolleyes: :rolleyes: ;D Оставих го на леглото му и сега там седи и съхне ;D
..изобщо малко куче, голяма работа ;D
Публикувано: 03 May 2008 - 11:01 AM
После ходихме в парка,ама тя лудетината като е на каишка само се дърпа и души насам натам,а като я пусна да тича-седи до мен и не мърда :huh:.*
Сега се прибрахме,Рея хапна малко гранулки и вече спинка-сигурно сънува разходката.. ;D

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 03 May 2008 - 06:25 PM
...след днешните истории и чистенето.. много ми дойде :rolleyes: ;D
Публикувано: 03 May 2008 - 07:43 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 03 May 2008 - 08:16 PM
Публикувано: 03 May 2008 - 08:36 PM
Публикувано: 03 May 2008 - 09:21 PM
Рудо, аз го извеждам след всяко от 3те хранения + още 1-2 пъти, което ще рече 4-5 пъти на ден. Но мен ме тревожи това, дали въпреки, че 15-20мин. след всяко хранене го извеждам, все пак ще се научи все някога да си върши навън работата, защото понякога на разходките не прави нищо и чака да се върнем вкъщи и да си отиде на вестника ( а понякога и не там ;D ). А когато се изака или изпишка навън си го хваля нали, гледам да разбере, че е хубаво навън. Да му се карам ли, когато се изпишка на вестника (където трябва), всмисъл да го хваля само навън или... Тези неща не са ми ясни, въпреки, че прочетох темата на mil_ за хигиенните навици.
Ще се радвам някой да отговори :blink:
П.П. Бяхме 7 часа в Морската веднъж! 7! И той нищо не искаше да прави, като се върнахме вкъщи, първата му работа беше да си отиде на вестника. :(
Публикувано: 04 May 2008 - 07:44 AM
Публикувано: 04 May 2008 - 08:01 AM
Много :wub: за вашите щурчовци .
Публикувано: 04 May 2008 - 11:30 AM
И моля ви, дайте да се разберем нещо за кокерската среща във Варна, щото откога плануваме, пък нищо не се получава. :- Аз много ще се радвам, ако има :yahoo: Ама катко е тръгнало...
Публикувано: 04 May 2008 - 03:44 PM
Публикувано: 04 May 2008 - 05:30 PM
Днес бяхме на полянката, имаше 4-5 питбула и 2 хъскита. Едното (Бък се казваше - адаш ;D ) постоянно кълвеше и гризкаше Бъкчо и той понякога изквичаваше, ама се засилваше към него и той да го захапе. Абе играха си ;D Аз като се отдалеча към края на полянката и като извикам "Ела Бък" и веднага се затичваше към мене и ушите и езика му се мятаха на всички страни ;D
Беше си забавно :blink:
tigyrcho, ти нали днес щеше да идваш на полянката? Или сме се разминали..?

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +