Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6251 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 May 2008 - 11:52 AM

Цитат

Здравейте и от нас с Ралф, искам да ви питам нещо, ние започнахме да го извеждаме в парка, с цел социализация, но не би, неще да си комуникира с кучетата и това си е, лае ги и се дърпа, няма заначение от кучето, дали так ще продуължава или ще улегне, и аз какво да правя как да процедирам, днес го приближих към кучета, които си играят, и веднага беше напъден, пък и той не иска да е с тях, кажете ми какво да правя, моля?

Ми да ти кажа и Макс си избира някои кучета и просто не ги иска, не знам защо. започва да лае да се дърпа, нетичпино за него. тук има едно самоедче което направо го мрази. щом го види и направо започва да лае. а като беше малък и видеше куче ( особено по-голямо )и се криеше в краката  ми ,а когато кучето дойдеше умираше от страх. сега не е така. намери по-малки кучета и в началото само едно,без много шумотевица от страни. ако и те са бебета,както ти бяха казали по-рано във форума,ще е по-лесно. постепенно ще стане, явно той е малко по-особен в това отношение, но с търпение ще се оправи. аз несоциален кокер на съм виждала :)
User's Signature

Качена снимка

#6252 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 11:58 AM

Ейй мерси за пожеланията :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6253 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2008 - 02:52 PM

исках да попитам нещо - дали е време вече за да подстрижа Макс на къса козинка. тъкмо беше станало топло времето и си мислех да го подстрижа и стана студено и вали...не знам дали няма да му е студено като излиза,ако го подстрижа сега?? :sos:
User's Signature

Качена снимка

#6254 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 02:57 PM

Brani and Max дай снимчица да го видим.Не че още много разбирам за подстрижката,но поне ще му се нарадвам  :wub: .
User's Signature

Качена снимка

#6255 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 04:02 PM

Оххх...аз ако имах толкова космат сладурко като Макси нямаше да го постригвам никога ;D ;D ;D ;D
Шегувам се...просто лятото...ама ти как мислиш да го подстригваш...да го избръснеш или само подстрижка?
Защото ако наистина е много студено-по-добре подстрижка ;)
Дайте професионално мнение,че и аз се изявих тукаа...леле мале!
JujitYy честит имен ден и от нас...малко незнаех,че имаш имен ден ;D
Честит имен ден на всички Гошковции :wub:
Скивахте ли ми псенцето :wub: :wub:

#6256 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 04:18 PM

Съжалявам,че пиша отново...искам да се оплача!
Раличке...защо спря да ни сдобиваш със снимков материал...знаеш ли как ми е гадно като гледам Каричка колко е красива на снимката на аватара ти а немога да я видя от близко :'(
Плииииииииийййз качи 5-6 снимки да и се порадвам,че рядко в Русе се виждат истински кокери и ако имам тази възможност,то или са ми много надалече или са агресивни :-
Аааа...такова та...Бебка започва да сформира някаква странна агресия към чужди хора...джафка...прави:
-УАФ...
Стряска хората :huh: но с кучетата е на 6...онзи ден щеше да набие едно пумиарче,че тръгна да ме лае и тя го сджафка и то избяга ;D
Проявява агресия към женските...само с мъжки сме имали контакт и само два пъти с женска и едната я хареса много :wub: пък другата я лаеше докато не се скри от хоризонта :huh:
Явно нещо...деа знам...казват ми,че като пораснат се социализирват...
Дано да е така ;)

http://www.snimka.bg...230965&photo=36 ----ЕЙ!...я веднага махнете това шмекер шпаниьол от там!
Кученцето е супер сладко и си е супер кокерче...това ако е шмекер спаньол аз Пенка да се казвам :huh: :huh:

#6257 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 05:18 PM

joleto аз снимчиците ги качвам в албумчето на Кара /адреса е под линийката ми/ и който иска влиза и разглежда,да не натрапвам с постоянни снимки.Тези са й най-новите и още не съм ги качила в албума.
Иначе засега нямаме проблеми с агресия.Днес бяхме в зоопарка и голям страх бра Кара от животните.С изключение на лъвовете и тигъра,другите животни ги лаеше  ;D ,но като види че мърдат големи котета и беш да я нямам  ;D .
User's Signature

Качена снимка

#6258 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 07:37 PM

Олее, Каричка е много сладка!

Абе някой има ли като моя проблем.. значи.. когато вляза да пиша нещо в темите и каквото и да напиша (независимо на латиница, кирилица, фонетична кирилица и т.н.) ми излиза с някакви други символи, не такива, каквито трябва .. например като натисна D ми излиза 4 ;D И т.н. съвсем несъответстващи.. целия пост го написах в Skype и го копвам и така  го пиша .. идея как да го оправя?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6259 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 07:41 PM

JujitYy за първи път чувам за такова нещо,но мисля че ако си преинсталираш кирилицата ще се оправят нещата.
User's Signature

Качена снимка

#6260 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 07:46 PM

Проблемът е не в кирилицата, без проблем си пиша нали, обаче само във форума ми е така!

Съжалявам, че занимавам целия форум !
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6261 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 08:35 PM

Да ви се похваля днес Мила е много добре.. сутринта повърна малко пак след ядене но цял ден е с такава енергия че немога да я спра  ;D ;D нали трябва да си навакса и за вчера.. следобяд яде и се чусвта напълно добре.. единствения проблем е че не иска да яде гранулите които толкова много обичаше,а яде само кисело мляко с хляб  ;D ;D дано да почне да яде отново гранулки :) :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6262 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 08:41 PM

Не давай кисело мляко, ще стане още по-зле!  Ще се подриска, а може и да повърне.

В момента се изказват най-"компетентните" коментари относно кучето ми. Естествено - от бабите ми, които гледат кучета. :rolleyes: "Ама ти само суха храна ли му даваш?!?! Не е хубаво, то сега е малко и трябва да яде всичко, за да изгражда имунитет. Да видим на теб хубаво ли ще ти е само едно и също да ядеш всеки ден!" или "Ето му едно саламче на момчетоо! Ама защо ме гледаш така? Защо да не му дам, виж как жално гледа, ти пък съвсем.. нищо няма да му стане, давай му каквото иска!" .. и така цяяяла вечер. Не мога да издържа повече! :rolleyes: Колко хубаво щяло да му бъде да изяде тая дроб-сарма или това кокалче :rolleyes: Колко го мъчим само на суха храна, как не съм се замисляла ;D
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6263 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2008 - 08:43 PM

Цитат

Проблемът е не в кирилицата, без проблем си пиша нали, обаче само във форума ми е така!

Съжалявам, че занимавам целия форум !

това се получава обикновено,когато клавиатурата на компютъра е на английски например, а тази на форума е на друго. опитай да ги синхронизираш. и на мен понякога ми прави така като сменям клавиатурите с клавиши,а не с мишката. малко объркано обясних :( просто си сложи с мишката клавиатурата на компа и след това с мишката сложи тази на форума. би трябвало да стане :)

за киселото мляко съм съгласна!!!!!! на куче,което повръща и има разтройство не се дава мляко!!!!!!само сухарчета  или да постои гладно малко време!!!!
User's Signature

Качена снимка

#6264 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 08:49 PM

Б> :0: 873;5640 Б>20 87@5Г5=85, 4>@8 8 :0:Б> Б8 :0720Х - 40 38 А8=Е@>=878@0<!

Ето как изглежда това изречение, дори и както ти казваш - да ги синхронизирам!

(това е писано в Skype, а горнoто във форума)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6265 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 10:37 AM

Здравейте от нас с Бенджи!Ние също имахме малко пътуване по празниците.Много се притеснявах как ще му понесе пътуването(нали не се разхождаме),ноооо той беше много много послуше(за мое учудване).Спа почти през целия път,а като се събуди си играеше  :yahoo: Даже на гостито беше послушен-без пакости,без скимтене  :yahoo: А колко много е пораснааал направо нямам думи,все едно с часове расте и какъв чаровник е станал  :wub: Грабна сърцата на всички и голямо целуване падна-беше много щастлив милия  :P Добре стига съм досаждала вече  ;)
  П.С.Ето колко много се притесняваме като сме на чуждо място  ;D

#6266 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 11:00 AM

Ах милия колко е сладък и колко спокойно спинка.Има ли кокер който да не грабне сърцата на хората.Кара омая всички в къщи,цялото семейство.Беше й разрешено всичко където й да идеше,беше малката глезорана на всички  ;D .
User's Signature

Качена снимка

#6267 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 11:38 AM

ralica_v наистина кокерчетата са страхотни чаровници и просто няма кой да не им устои  :wub: Каричка стана голямо куче,пък на първите снимки колко малко бебче е.Невероятно е колко бързо растат бебетата.Бенджито като го взехме ми се побираше в шепите,а сега ми трябват 3-4 шепи да се побере  :P На нас в събота ни е втората ваксинка и нямам търпение вече  :yahoo: Гушки и цунки на малките и големи дългоушковци  :wub:

#6268 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2008 - 12:09 PM

ами тя иска да яде само кисело мляко с хляб друго не иска и няма проблеми с акото съвсем нормално си е.. каквото и друго да и слагам не го яде надявам се скоро да започне да си яде и гранулите  :yahoo: ето ви и няколко снимки от онзи ден когато беше болничка и как сладко спинкаше  :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6269 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 May 2008 - 12:25 PM

лелел,само кокер може да спи така!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#6270 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 07 May 2008 - 12:52 PM

Brani and Max, Сара я избръснах още преди около месец. До кожа почти. Няма страшно подстригвай си го колкото искаш. Тревите станаха вече много високи, кърлежите са адски много, а калта е ужасна. Подстрижката ще ти помогне.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена