Кокер спаньол
Публикувано: 11 May 2008 - 11:53 AM
здравеите ! искам да ви разкажа една история свързана с грубияните в града.значи...маика ми извежда Рики на разходка и една гадна мръсна долна овчарка(бабичка)която живее в една къща до блока ми,си копаела нещо в ДВОРА,а кучето ми е застанало до ОГРАДАТА ОТВЪН и я е гледало какво прави(само я е гледало-не е пишкало или нещо друго)и тая гаднярка,като вдигнала лопатата и като замахнала към кучето и закрещяла-"чиба бе,чиба бе...пумияр такъв..."а то милото се уплашило и започнало да я лае.и маика ми(тя не е скандална личност)го извикала и го прибрала...така на другият ден татко ми го извежда и тази бабичка си е докарала баластра до къщата и Рики застанал от горе и САМО Я Е ГЛЕДАЛ какво прави а тя била този път от вън и като вдигнала лопатата пак и тук вече никои неиска ми каже дали е ударено кучето или не е успяла.Баща ми я е направил луда,сама да си говори...и в наи голямото задръстване ми се обаждат и ми казват какво е станало.аз направо се разтреперих от нерви...и объщам и тръгвам в обратна посока.стана страхотна бъркотия.всички свирят абе с една дума ужас.отидох до нас и влизам да я търся в двора и за мои късмет тя там...лелееее....вкарах я в мишо дупе...направо я оставих сама да си говори след мен :mazohist:...и така...е това ни се случва на наснацелуваите си сладките ушковци от нас с Риксън... :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 11 May 2008 - 01:32 PM
Ох,и аз вее съм им свикнала на тия тъпунгери.Ама незнам защо като ми направят забележка,все още продалжават да ми развалят настроението и да ми скапват деня.
Днес едно детенце се разрева,защото минах с Рея покрай него,а тя си беше на каишка.Няма ли си родители да му обяснят що а чудето е това нещо-наречено куче??? :angry: .Просто не вярвам колко нередовни индивиди има.
А тези статийки за кърлежи направо ме разбиха ;D ;D ;D.
Ние днес излязохме в 11 часа и се пробрахме в 2.Голяма разходчица си направихме.А моето момиче е изморено и сега спи.
Приятна разходка на всички и после да пуснете снимки от сбирката ;).
Днес едно детенце се разрева,защото минах с Рея покрай него,а тя си беше на каишка.Няма ли си родители да му обяснят що а чудето е това нещо-наречено куче??? :angry: .Просто не вярвам колко нередовни индивиди има.
А тези статийки за кърлежи направо ме разбиха ;D ;D ;D.
Ние днес излязохме в 11 часа и се пробрахме в 2.Голяма разходчица си направихме.А моето момиче е изморено и сега спи.
Приятна разходка на всички и после да пуснете снимки от сбирката ;).

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 11 May 2008 - 02:19 PM
Цитат
И нещо по темата за кърлежите и за да ви ободря и освежа деня - предлагам следните две четива:
Пусни, гадино! и Операция "кърлеж".
Пусни, гадино! и Операция "кърлеж".
Буш, това не знам дали е повече траги- или повече комично. Всичко у нас прелива от абсурди. Благодарение на невероятния стил на автора успях да видя смешното в тази история. :palec: Между другото аз доста се притеснявам от тия гадини. Моето четирикрако добиче е що-годе "застраховано" с разни препарати, ама човешкото отроче??? Как няма измислен Фронтлайн за дечица.
А относно предния ти пост - аз не веднъж съм се отказвала и вдигала ръце, но после пак се включвам с надежда, че поне един на сто ще се вслуша и ще съм наистина полезна. Но след толкова лесничко асимилаемо изнесено послание, да прочета нещо, което да ми подскаже, че думите ми не са достигнали и на километър до четящите... :mazohist:... само въздъхвам и махвам с ръка.
Публикувано: 11 May 2008 - 02:24 PM
Цитат
А относно предния ти пост - аз не веднъж съм се отказвала и вдигала ръце, но после пак се включвам с надежда, че поне един на сто ще се вслуша и ще съм наистина полезна. Но след толкова лесничко асимилаемо изнесено послание, да прочета нещо, което да ми подскаже, че думите ми не са достигнали и на километър до четящите... :mazohist:... само въздъхвам и махвам с ръка.
Да, уви. Възхищавам се на търпението на хора като теб, които все пак опитват и опитват, макар че чуваемост няма. Хускипауър по същия начин копе ли копае във форума за хъскитата, повтаря неуморно едно и също.
Аз явно нямам това търпение и нерви и съм минала от другата страна - само да се дразня и да констатирам(заядливо), че никой не го е еня за най-важните неща.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 May 2008 - 07:19 PM
Беше наистина страхотно :yahoo: .Жалко че се наложи Томи и Голди да си тръгнат по-рано.Голди завладя мъжките сърца :wub: истинска прелест,Томи е много ама много сладък пухчо :wub: ,а Бък .... нямам думи за него,много е сладък :wub: .Дано следващият път дойдат повече кокерчета и да стане голяма игра :yahoo:
Публикувано: 11 May 2008 - 08:13 PM
Радвам се,че сте си прекарали страхотно и благородно ви завиждам!
Ще ми се да познавах повече хора с кокери,че и ние да си правим срещи.. :(
Моята Бебка е угоена,упоена и сега дреме спокойна :P
Странното е,че след дълга разходка(примерно) тя е готова за още 5 такива ;D няма спиране това животно...
Супер ми е странно когато кажете...ние се завърнахме от дълга разходка и сега героя спи уморен/а...моята спи само вечер ;D днес правихме голяма разходка като се върнах от баба ми...никакъв сън нямаше...дори си опустоши леглото,което се наложи да поправям след нейните дивотии :yahoo:
Надяваме се когато дойдем във Варна да ви видим :wub:
Само в Морската ли се разхождате :yahoo:
Ще ми се да познавах повече хора с кокери,че и ние да си правим срещи.. :(
Моята Бебка е угоена,упоена и сега дреме спокойна :P
Странното е,че след дълга разходка(примерно) тя е готова за още 5 такива ;D няма спиране това животно...
Супер ми е странно когато кажете...ние се завърнахме от дълга разходка и сега героя спи уморен/а...моята спи само вечер ;D днес правихме голяма разходка като се върнах от баба ми...никакъв сън нямаше...дори си опустоши леглото,което се наложи да поправям след нейните дивотии :yahoo:
Надяваме се когато дойдем във Варна да ви видим :wub:
Само в Морската ли се разхождате :yahoo:
Публикувано: 11 May 2008 - 08:35 PM
Здравейте и от нас!Аз също присъствах на срещата,но сама нали сме още малки и за това бях доста пасивна ;) Надявам се следващия път ако има среща да мога пак да дойда,но с Бенджи :yahoo: Иначе найстина страхотни кучета.На по големите не можах много много да се порадвам.Както Ралица каза Голди се опитваше да се отърве от ухажорите си,а Томи за малко му се порадвах и е страхотен пухчо :wub: .Бък беше малко уморен,но за сметка на това е гоооолям сладур и с тези големи очички :wub: Каричка пък не се спря през цялото време,но успях да и се порадвам :wub:
Лека вечер на всички и :wub: на дългоушковците.
П.С.Имам малко снимки,но не зная дали да ги кача.Нали трябва собствениците да разрешат ;)
Лека вечер на всички и :wub: на дългоушковците.
П.С.Имам малко снимки,но не зная дали да ги кача.Нали трябва собствениците да разрешат ;)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +