Кокер спаньол
Публикувано: 10 May 2008 - 07:01 PM
Аз си мисля, че ушите им не трябва да миришат,... или поне не по-различно от миризмата на кучето. Ние в момента сме в период на лечение на ушичките,... та като ходихме на вет, едно от нещата които тя направи бе да помирише учите и. И май не е много полезно да се чистят често ушлетата им ;)
Публикувано: 10 May 2008 - 07:12 PM
Публикувано: 10 May 2008 - 07:28 PM
Публикувано: 10 May 2008 - 08:33 PM
Публикувано: 10 May 2008 - 08:39 PM
Публикувано: 10 May 2008 - 08:49 PM
Публикувано: 10 May 2008 - 09:00 PM
:wub:
Публикувано: 10 May 2008 - 09:27 PM
Миличко бяло пухче,
ти винаги ще си в сърцето ми!!! :'( :'( :'( :'( :'(
Извинавям се за тъжния пост отново!
Публикувано: 10 May 2008 - 10:19 PM
По въпроса за аналните жлези нищо незнам.На Рея не са стискани.Тя наистина прави много разходки,а ми казваха,че трябва да яде отвреме на време кокалчета,за да се почистват жлезите.
Обаче искам да кажа,че са се навъдили много,много кърлежи.Днес ходинме на една полянка извън града,далече от колите и Рея еше толкова щастлива-такова тичане падна такава игра... :kuchence:.Два часа тича с любимото си топче. :P
И накрая преди да се прибера реших да видя дали няма някой кърлеж.И какво да видя-цели 3 кърлежа пълзят а един се беше забил :angry:.Направо ужас.И най-накрая установих,че никакви препарати не отблъскват тези гадини. :angry:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 11 May 2008 - 09:08 AM
Цитат
Публикувано: 11 May 2008 - 09:33 AM
Цитат
И отговори, от които зависи бъдещото възпитание и характер на кокеровците:
Цитат
Цитат
И точно след тези постове - останалите постове:
Цитат
Цитат
За мъжко куче звучи нормално,но като кажех на приятелката ми,че кучето ми е сексуално маниаче тя не ми повярва...докато не я налегна този проблем ;D ;D
Когато бяхме на разходка тя ходеше да качва хората :rolleyes: беше ме срам понякога :huh:
Цитат
Ако наистина искате да имате кучета, които да съжителстват с вас и околния свят нормално и спокойно - четете и се вслушвайте в съвети. Както е писано - това не е нормално. Рискувате да се сдобиете с миловиден тероризатор - куче, което ви командва и ви подчинява, а вие слушате, защото нямате избор. Куче, което не можете да изгоните от място, където не искате да седи; куче, което се катери по хората и по вас; куче, на което не можете да измиете лапите, ако то не иска; куче, на което не можете да извадите боклука, лапнат на улицата; куче, което не знае да играе, а единствено се катери по останалите кучета; куче, което ви лае (хапе) като му се скарате и т.н.
Дано все пак форума ви е полезен и в това отношение, защото това е основната полза от него - да научите неща, които ще ви помогнат да възпитате кучовците и да живеете спокойно с тях и те с вас.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 May 2008 - 09:50 AM
Пусни, гадино! и Операция "кърлеж".

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 May 2008 - 09:55 AM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +