Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6481 Потребителят е офлайн   vitca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 May 2008 - 10:15 PM

Като чета какви хубавинки стават по разходките  ;Dи на нас вече ни се излиза ..........ама няма.Утре сме на втора ваксина.Иначе нашият Коки овършава всичко вкъщи :yahoo:.Маците ги гони-те бягат/осъзнаха ,че най безопасното място е ВИСОКОТО :P/.Изобщо свикна,вилнее,хапе яко,ръмжи,скимти и вече се отпуска да полайва яко ;D.Плаши всички навред :yahoo:.Вече на два пъти ни се налага да го взимаме навън/само на ръце и в транспортната клетка/ голяяяяяяяям кеф за него.Абе пазим си бебешока,гледаме го,глезим се и така при нас.
User's Signature

Качена снимка
Зимата отмина вече и за море си мисля вечер.............

#6482 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 08:11 AM

Здравейте от нас!Вчера найстина беше много хубав ден и много хубаво си прекарахме,като изключим Бенджи де.Той милия толко го беше страх и като се приближеха Кара или Бък да го подушат той започваше да скимти и да се крие в краката ми.После маааалко се отпусна - поне не скимтеше  :blink: .Надявам се вече следващия път поне да се отпусне малко,не очаквам чудеса толкоз бързо но поне да не бяга панически.

#6483 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 05:58 PM

здравеите... ;)разходката ви наистина е била страхотна...големи бебешоци са ушковците,много са сладурски B)ето и от нас една снимчица...само да видим дали си спомняме как се качваха,Вени преди ни обясни ,но много не си спомняме но все пак ще опитаме...по между другото ВЕНИ КАДЕ СЕ ИЗГУБИ?какво правите със сладката Рафаелка? :(как сте ?

#6484 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 05:58 PM

всъщност  забравих да видя дали ще кача снимката... ;D

#6485 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 06:01 PM

нещо маи не става....

#6486 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 06:04 PM

станаааааааа :yahoo:на първата снимка ви пращаме много усмивки а на втората ви показваме как дъфчем пръчки...... ;Dцелувки на всички бебчовци и не толкова бебчовци по мокрите нослета....

#6487 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 06:11 PM

Здравейте и от нас  :blink: .Да ви покажа най-после и Мареа.На снимката са с Кара и си почиват от лудеенето  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#6488 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 07:03 PM

Наде, тук сме, не съм писала отдавна. Добре сме, сега се прибрахме от разходка, тича до колелото. В момента спи, абсолютно размазана.  :kuchence: Днес видях Рики - голям сладур! Подстригвала си го, нали? Много е сладък така!  :wub:
Ние в неделя ще ходим до София при idol ike да ни подстриже и нас, че сме много обрасли вече.  :blink:
Поздрави и целувки на всички щури кокери!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6489 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 09:17 PM

Вени подсригах го...даже специално си купих машинка но общо взето нищо не направих,щото нещо ми беше фалшива машинката....и се молим да ни порасте по бързо козинката сега щото на нищо не приличаме...но иначе сме щастливи и лудеем като луди.... ;Dнацелуваите си сладките мокри нослета на всички сладури от нас :P

#6490 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 09:19 PM

и Вени,кога ще потичат заедно?кога ще можеш?ние утре ще правим голяма разходка,ще си ходя до вкъщи и ако искаш ще се видим да потичат заедно... :OK: :OK: :OK:

#6491 Потребителят е офлайн   vitca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2008 - 08:27 PM

Здравейте на всички :blink:.На нас днес ни поставиха втората ваксина и имам питанка-Гръбчето много го боли,където са го боцнали.Нормално ли е? Какво още да очаквам относно ваксината?
User's Signature

Качена снимка
Зимата отмина вече и за море си мисля вечер.............

#6492 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2008 - 09:08 PM

Мисля, че е нормално да го боли в началото. Даже може да се надуе и да стане на топче. По принцип като му я сложат и трябва известно време да го поразтриваш мястото, за да се разнесе. Ние имахме топче от ваксина още като го взехме и вета ни даде нещо като кремче и му мажех вратлето там и му мина. От последната ваксина нямаше нищо, даже не я усети.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6493 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 08:33 AM

Здравейте от нас с Бенджи!За ваксината мое лично мнение,че не трябва да е така.Бенджи въобще не го заболя и не е имал после нито оток нито болка,а и предното ни куче (13г) никога не е имал такова нещо или поне не си спомням за нещо фрапиращо.Според мен изчакай малко да видиш дали ще поотмине и ако не стане отиди на вет.Ако не се лъжа ваксините са мускулни и ако найстина съм права (за което не гарантирам) може и да е нормално.
Иначе ние  с Бенджи имаме малък напредък с разходките и социализацията. Вчера прояви мааалък интерес към една булонка (подуши я)  :yahoo: Аз съм оптимист,знам че малко по малко той ще се отпусне  и ще започне да играе с други кучета. :wub: и мнооого дълги и весели разходки на всички  :yahoo:

#6494 Потребителят е офлайн   juliqn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 09:45 AM

Здравейте аз сам нов в този форум.Имам американски кокер който е на 6 месеца.Но незнам защо...но каквото и да правя постоянно мирише много лошо.И след като го изкапя....също.Моля ви помогнете какво да направя по въпроса защото нашите искат да го махат защото много мирише.Ще се радвам да ми помогнете защото не искам да се разделя с него  :'( :'(

#6495 Потребителят е офлайн   juliqn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 09:51 AM

Ето няколко снимки на моето кокерче.На тях е по малко.Иначе сега порасна :)

#6496 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 10:30 AM

Предполагам, че му миришат ушите, защото след като е изкъпан не трябва да мирише като цяло. Помириши ушите - ако е от тях, можеш да ги изчистиш с кислородна вода примерно и памуче, а може и с клечка за уши, но недей да бъркаш навътре, само това, което е навън, което се вижда.
Иначе е много сладък и успех, дано вашите го оставят :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6497 Потребителят е офлайн   juliqn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 11:30 AM

Благодаря за помоща.Истината е че след като го изкапем миризмата му се променя на "кокошка сложена в  кофа с врала вода" и незнам дали е само от учите  :o но благодаря за помоща!  :blink:  а ако го изкапем с човешки шампоан?? или не трябва?

#6498 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 05:03 PM

Не е хубаво с човешки шампоан,защото съдържа парфюми,които дразнят нежната им кожичка...също имат съставки от които могат да се обринат!(знам от личен опит,даже съжалявам за това!)
На Бебка и е страшно топло!Едва диша милата...през 5 минутки ходим да се мокрим...навън е 32 градуса и е много задушно...а вътре-още повече :huh:
Да ви се оплача...понеже ме нямаше от четвъртък вечерта ВКЪЩИ,бях на гости у баба ми,никой не бил разхождал Бианка...прибирам се днес сутринта и баща ми ми съобщава новината,че ще махнат Беба,щото миришело навсякъде на кучешка урина!
При положение,че ме нямаше само за 3 дена,никой не бе мил пода с препарати,никой не бе разхождал Беба и с цялото си нахалство,знаейки че баба ми не обича животните и неиска да я взимам там(а е възрастна жена),ми мърморят,че миришело отвратително,целия вход миришел така...и стана скандал,щото им казах,че това е последното куче,което стъпва в тази къща и е ПОСЛЕДНОТО,което ТЕ ще се опитат да разкарат от вкъщи!Ако то замине-заминавам и аз...
Сега ограничих Беба само в моята стая...има си вестници за пишане,прибрала съм всичко по шкафовете...извеждам я много по-често,за да не ми се отварят и да ме заплашват!

П.П. извинявам се за големия пост,не съм искала да дразня никого!Ще кача 2 снимки на Бебка от днес,да видите колко е порастнала :wub:

#6499 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 06:54 PM

Съжалявам, че го казвам, ама ... родителите ти малоумни ли са ?! (извинявай пак :'( ) Имам предвид .. как може да очакват да не мирише, след като пишка вкъщи и никой не чисти с препарати ?!
Надявам се да оставят Бебка :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub: Успех  :yahoo:

juliqn, не къпи с човешки шампоан.
Предполагам, че дори и да изчистиш ушите пак ще намирисват, поне при нас е така, но вече не миришат много.
По принцип миришат, защото се спарват и смърди после. Примерно като спи, му премествай едното уше, така че да може да диша. (Sesili, мерси за идеята, при нас помага ;D ).  А иначе можеш да го заведеш на ветеринар, мисля, че имаше някакви капки за уши.
Аз иначе смятам, че след като е изкъпано, не би трябвало да мирише лошо. Бък също намирисва на мокра кокошка, но след като изсъхне мирише на хубаво :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6500 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 07:51 PM

Имам въпрос - от каква възраст се преминава на 2 хранения и как да го направя по-плавно?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • Последна »