Кокер спаньол
Публикувано: 15 May 2008 - 10:15 PM
Публикувано: 16 May 2008 - 08:11 AM
Публикувано: 16 May 2008 - 05:58 PM
Публикувано: 16 May 2008 - 07:03 PM
Ние в неделя ще ходим до София при idol ike да ни подстриже и нас, че сме много обрасли вече. :blink:
Поздрави и целувки на всички щури кокери! :wub:

Публикувано: 16 May 2008 - 09:17 PM
Публикувано: 17 May 2008 - 09:08 PM
Публикувано: 18 May 2008 - 08:33 AM
Иначе ние с Бенджи имаме малък напредък с разходките и социализацията. Вчера прояви мааалък интерес към една булонка (подуши я) :yahoo: Аз съм оптимист,знам че малко по малко той ще се отпусне и ще започне да играе с други кучета. :wub: и мнооого дълги и весели разходки на всички :yahoo:
Публикувано: 18 May 2008 - 09:45 AM
Публикувано: 18 May 2008 - 10:30 AM
Иначе е много сладък и успех, дано вашите го оставят :yahoo:
Публикувано: 18 May 2008 - 05:03 PM
На Бебка и е страшно топло!Едва диша милата...през 5 минутки ходим да се мокрим...навън е 32 градуса и е много задушно...а вътре-още повече :huh:
Да ви се оплача...понеже ме нямаше от четвъртък вечерта ВКЪЩИ,бях на гости у баба ми,никой не бил разхождал Бианка...прибирам се днес сутринта и баща ми ми съобщава новината,че ще махнат Беба,щото миришело навсякъде на кучешка урина!
При положение,че ме нямаше само за 3 дена,никой не бе мил пода с препарати,никой не бе разхождал Беба и с цялото си нахалство,знаейки че баба ми не обича животните и неиска да я взимам там(а е възрастна жена),ми мърморят,че миришело отвратително,целия вход миришел така...и стана скандал,щото им казах,че това е последното куче,което стъпва в тази къща и е ПОСЛЕДНОТО,което ТЕ ще се опитат да разкарат от вкъщи!Ако то замине-заминавам и аз...
Сега ограничих Беба само в моята стая...има си вестници за пишане,прибрала съм всичко по шкафовете...извеждам я много по-често,за да не ми се отварят и да ме заплашват!
П.П. извинявам се за големия пост,не съм искала да дразня никого!Ще кача 2 снимки на Бебка от днес,да видите колко е порастнала :wub:
Публикувано: 18 May 2008 - 06:54 PM
Надявам се да оставят Бебка :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub: Успех :yahoo:
juliqn, не къпи с човешки шампоан.
Предполагам, че дори и да изчистиш ушите пак ще намирисват, поне при нас е така, но вече не миришат много.
По принцип миришат, защото се спарват и смърди после. Примерно като спи, му премествай едното уше, така че да може да диша. (Sesili, мерси за идеята, при нас помага ;D ). А иначе можеш да го заведеш на ветеринар, мисля, че имаше някакви капки за уши.
Аз иначе смятам, че след като е изкъпано, не би трябвало да мирише лошо. Бък също намирисва на мокра кокошка, но след като изсъхне мирише на хубаво :blink: