Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6501 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 May 2008 - 08:06 PM

И Кара мирише на мокра кокошка,по точно на опърлена кокошка след баня,но после се оправя.Защо не смениш шампоана?Аз съм я къпала Кара венъж с head and shoulders и миришише супер след това ама беше изънреден случай,защото се беше "пърфюмирала" и нямах кучешки шампоан.Иначе сега я къпя с най-обикновен кучешки и съм доволна,но въпреки това мисля да пробвам скоро някой по-специален.
Да ви се похваля.Днес съм много доволна от Кара.Уча я вече да ходи извънредно на терасата  (когато ни няма за дълго или нощем).Днес я оставихме сама в стаята на отворена тераса,защото бяхме цял ден в Бургас и нямаше как да я изкарам.Беше си вършила всичко на терасата и не беша направила почти никакви бели,освен че е набарала плажния чадър,който беше подпрян на гардероба и му е разкъсала опаковката  ;D .

Цитат

Имам въпрос - от каква възраст се преминава на 2 хранения и как да го направя по-плавно?

Някъде бях чела че до 3-тия месец на кученцата им се дава по 4 пъти,до 6-тия месец по 3 пъти и до годинка по 2 пъти,но все пак някой по-опитем да каже.
Много целувки на дългоушковците  :wub: .
User's Signature

Качена снимка

#6502 Потребителят е офлайн   juliqn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 08:22 PM

ралица_в може ли да те попитам на каква възраст е Кара...защото моят кокер е на 8 месеца и му търсим жена с цел създаване на поколение и продаване на кученца ако можеш да ми дадеш малко информация за Кара и каде живееш аз сам от варна!

#6503 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 08:40 PM

Да, ама как да премина от 3 хранения към 2 по-плавно, защото все пак един ден да му дам 3 пъти, а на другия 2.. едва ли ще свикне веднага, затова питам.
А грамажа как постепенно се сменя?

П.П. На 8 месеца кокера вече напълно развит и израснал ли е? ( просто не знаех  ;) )
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6504 Потребителят е офлайн   juliqn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 08:44 PM

Това е моят кокер но като по малак някаде на 4 месеца е тука...сега е на 8

#6505 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2008 - 08:50 PM

Цитат

ралица_в може ли да те попитам на каква възраст е Кара...защото моят кокер е на 8 месеца и му търсим жена с цел създаване на поколение и продаване на кученца ако можеш да ми дадеш малко информация за Кара и каде живееш аз сам от варна!

Боже това по-добре да не го споменаваш повече тук,че нищо хувабо няма да стане!!!!
това е форум за приятели на кокерите, а не магазин за продажбата им! още повече да не говорим, че кара е бебе, а като гледам и вие не сте много по-големи!!!! да заплождащ куче преди 2 години е направо лудост!!!
кучето не е машина за пари!!!!!!!! и сам ще се изненадаш, че не се печели толкова много от тях!!!!!Извинявай за въпроса, но вие заради това ли си взехте куче? модерно е да имаш кокер и дай да ги произвеждаме на конвейр сега????????????

Чакай да добавя - поне от кумова срама да беше поне казал/а как се казва кученцето!!!!!!!!!
(ако аз не съм видяла, се извинявам за това)
User's Signature

Качена снимка

#6506 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 09:14 PM

brani and max не се пали толкова...аз спрях да обръщам внимание на тези неща...
има хора,които не са толкова "добронамерени" и се мъчат да изкарат пари-знам това
има хора,които не са се запознали относно забременяването,раждането,заплождането,рисковете от това...родословието и тем подобни!
все пак това е България=безпаричие-търсят хората как да изкарат пари!
сега да не се палим за поста му...да се направим,че не сме го видяли и все едно го е нямало!
жужиту-да...родителите ми са малоумни!баща ми става в 4-5 часа сутринта и толкова неможе да я изкара(говоря за моментите,когато не съм удома-четвъртък,петък,събота!)...абе,не ми се спори с тях повече!
ще се ограничавам в ходенията си до баба ми,за да я гледам,вместо това ще стоя вкъщи при любящите си родители,които толкова ги мързи да разходят едно кученце за 30-40 минути,за да спестят чистенето вкъщи :huh:
ТОЛКОВА Е ПРОСТО...кое от цялата част не разбраха незнам :huh:
Реших вече всяка събота-по центъра-в парка за 5-6 часа :yahoo: така и така няма да ходя у баба...ще прекарвам времето с Бебка :wub: тъкмо ще си спестя караниците със семейството :yahoo:

Както и да е...пращам ви целувките от уморената Бебка ииии от мен приятни сънища :wub: :wub:

#6507 Потребителят е офлайн   vitca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 09:20 PM

Да се отчета и аз.Вече не ни боли гръбчето от ваксината :blink:Изключително бързо се ориентира към пиш върху вестник/е,от 10 пъти 5 е на пода,но все пак съм супер доволна/.Акането още не го владеем ,но и това ще стане :yahoo:Голяма игра пада,опозна къщата и спокойно се закача дори с котаците ;).Още не е изял бойче от тях,но го пазим.При нас е така.Много сте полезни,добре че ви има :blink:
User's Signature

Качена снимка
Зимата отмина вече и за море си мисля вечер.............

#6508 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 09:42 PM

Здравейте и от нас с Ралф, да се похваля Ралфи вече тича с кучетата в парка, днес му ударихме мнооого дълга разходка, и после игра, ама много големи са му приятелите няма един кокер :(, най-смешно беше днес се души с един нюфаундленд огромен и черен като него а и Ралф се казва ;D комична гледка беше, относно ходенето по нужда почти само навън вече, много съм доволна, целувки и галки на всички :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6509 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2008 - 09:48 PM

хехех,виждам, че малките ни бебета вече свикват!! Kayia, видя ли че с времето и малкият ще свикне да не лае само,а и да играе! поздравления за търпението ти! да се похвалим и ние! от днес вече сме подстригани :yahoo: ;D сега се надяваме да ни порастне по-бързо козинката, защото сме много смешни :) но пък ние хладничко и без трънчета :)а компанията ни расте на кучешката поляна и играем на воля :) какво друго му трябва на един кокер?!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6510 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 09:59 PM

Има ли кокери в София, че като гледам каква голяма морска компания има, ми се доиска и на мен ;D
User's Signature

Качена снимка

#6511 Потребителят е офлайн   vitca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 10:24 PM

Ние ,ние........след месец живи и здрави ще джиткаме по софийските паркове ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка
Зимата отмина вече и за море си мисля вечер.............

#6512 Потребителят е офлайн   juliqn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 07:22 AM

пишете в моето форумче плсс http://funnypeople.forumche.org    :blink: :blink:

#6513 Потребителят е офлайн   Marea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 08:50 AM

Za vsi4ki rusi i svetlo kafevi kokeri ima 6ampoan... koito miri6e neveroqtno... malko po-skyp e ...struva okolo 10 lv... ama se polzva dosta dylgo vreme... i sled banq ne miri6e na lo6o :)) probvaite ako iskate :))
User's Signature

Качена снимка

#6514 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 08:56 AM

здравейте  :blink:
juliqn не смятах въобще да обръщам внимание на поста ти по-напред.Прави впечатление че гледаш кучето повече за разплод от колкото за приятел,който обичаш.Тук няма да намериш подкрепа.

Днес Кара се събуди с 2 зъбчета по-малко  :yahoo: .Вече и ние ощърбяхме  ;D .
Brani and Max сложи някоя снимчица на Макс подстриган.Сигурно е много сладък.
Кара продължава да налита на всичко бяло по улицата с надежда да е пуканка или дъвка.Това минава ли с времето,защото каквото и да направя (да й го вадя от устата,да удрям леко по муцунката или  по дупето) е само за момента.След минута е пак същото.Някое съветче няма да е излишно  :(
User's Signature

Качена снимка

#6515 Потребителят е офлайн   juliqn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 09:43 AM

ралица_в не го гледам за разплод просто нашите дадаха такава идея...  :blink: :blink: но и аз не сам съгласен пОздрави на Кара  :->)

#6516 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 10:21 AM

Здравейте!
ralica_v,честити ви паднали зъбчета  :blink: Аз относно къпането все още не съм го правила,но сме запланували първата баня за довечера.Става въпрос за цялостно къпане със шамплан,иначе се мием и т.н. да не си помислите че сме мръсни  :P Купила съм шампоан на Beaphar puppy (ако някой прецени,че е реклама да го изтрие или да каже аз ще го махна).Ще ви кажа какво е моето мнение за него най-верочтно утре или тази вечер,стига да ви интересува де  ;) Marea,иначе аз го гледах този шампоан,който казваш.Той е на същата марка като този който купих,но прецених че е по-добре да взема puppy като за начало.Това е моя скромен опит  :P

#6517 Потребителят е офлайн   juliqn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 11:51 AM

повечето тука сте много големи на 22 на 18 ..... аз сам на 14 години и ми се иска да има с кого да разхождам моят Бъч ...но маи няма такъв аз сам от Варна кв.Владиславово!

#6518 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2008 - 12:14 PM

Оле Рали, ама вие вече сте големи значи! :)моят приятел много искаше да сме запазили едно зъбче на Макси,ама те все падаха без да видим:) а снимки, ще кача няма проблем ,като се прибера у дома :) но е много забавен! като за първи път горе долу добре го направих,той беше много кротък(странно, но факт), но е трагедия на фона на другите подстригани зверчета,дето съм виждала :) дано порастне бързо козинка:) иначе поне сега за вече дошлите жеги е много добре,прохладни ушички и голички лапки, много ни е кеф, без трънчета! :)
User's Signature

Качена снимка

#6519 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 12:29 PM

Честно да ви кажа вече не зная какво да правя.Значи,като сме на "разходка" (ако може въобще да се нарече такава) Бенджи през цялото време скимти и ми скача по краката да го взема и отказва да ходи.Пробвала съм да го залъгвам с храна,играчки,опит за игра и какво ли не.Той категорично отказва - сяда на земята и скимти,а като игнорирам това скимтене то се превръща във вой.От тези му номера всеки втори човек на улицата се спира и както винаги всички са много компетентни.Като се почне "За какво мъчиш така кучето,ами не го вземеш?" , "Ама как плаче само и колко е малко,защо го тормозиш така?" и любимото ми "Ама то не трябва така,а иначе" и като питам някой от "компетентните" хора какво куче имат отговора е : "Аааа не аз нямам ама тя една моя съседка/приятелка има и трябва еди си как да стане" .Не зная какво да правя,а той при всяко спиране на хората скача отгоре им само и само някой да го съжали мъченика.И както можете да се досетите всеки го взема и почва да го гушка и да пита "Какво мойто момче изморен ли си?Тя каката само те тормози ." Чесно да ви кажа изчетох всичко където намерих,чаках с търпение да се отпусне,да свикне -  но НЕ той отказва да прави каквото и да е освен скимтенето.Не зная какво да правя,моля ви помогнете ми!

#6520 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2008 - 12:38 PM

хехе,тия мъченически издевателства са ми до болка познати:) ние се деряхме като че са ни заводили към инквизицията! та лягахме по земята, та се криехме при други хора!номера всякакви. ще свикне,не се притеснявай, имай само търпение и постоянство. вие колко разходки сте направили вече? представи си как му изглежда светът около него - само гиганти, хиляди миризми,които още не разпознава, странни животни,които не е виждал до сега, просто го е страх! бъди до него,поощрявай го,но лично аз не съм давала на всеки кой както мине да го гушка,особено на малки деца. да го погалят - да,но не да го гушкат!
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена