Кокер спаньол
Публикувано: 20 May 2008 - 06:54 PM
brani и аз съм срещала такива нещастници :huh:
само мога да кажа,че са пълни идиоти и нищо неможе да се направи по въпроса...
3ма човека вече ме питат дали искам да ми подарят уж непокорното си куче :huh:
става ми супер зле,шото аз толкова се борих за това кученце,то да го взема,то за да остане...за какво ли не и толкова си я обичкам и свикнах със всичките и гадории които прави,че ми става много гадно като онези си дават кучето за има няма 5 пари :-
немога да го проумея...от части ги ненавиждам заради това което причиняват на палетата,от други части пък ги разбирам...не всеки може да си позволи да гледа куче в този скъп живот...явно не са се научили да се лишават от това онова...
но както и да е!
Макс е много готин с новата прическа,браво на фризьорката :yahoo:
Бебка расте страшно бързо,вече е почти 8кг...иначе изглежда слабичка,но ме боли кръста когато я вдигам!
благородно ви завиждам,че кучовците ви пишат и акат навън :'( моята Бебка,напук ли го прави...защо...били сме на 4-5 часови разходки,но нищо неможе да я накара да се изака навън...не че ми представлява в трудност да чистя след нея...напротив...просто майка ми се нервира :huh:
как да я науча,плийз хелп :'( пробвах със наградки,пробвах със похвали...излизаме често...тя винаги или се изаква преди или след разходката,но НИКОГА по време на разходката...
имахме и ключови думи,ма за кво :- чак ми омръзна да се боря...
имаме вестници(АМА МНОГО!) в ъгъла на стаята-НЕЕЕЕ...СРЕДАТА НА СТАЯТА ИЗГЛЕЖДА ПО-ДОБРЕ...ТРЯБВА ДА СЕ О*ЕРЕ :huh: :huh:
мисля си че никога няма да се научи... :rolleyes: :'(
само мога да кажа,че са пълни идиоти и нищо неможе да се направи по въпроса...
3ма човека вече ме питат дали искам да ми подарят уж непокорното си куче :huh:
става ми супер зле,шото аз толкова се борих за това кученце,то да го взема,то за да остане...за какво ли не и толкова си я обичкам и свикнах със всичките и гадории които прави,че ми става много гадно като онези си дават кучето за има няма 5 пари :-
немога да го проумея...от части ги ненавиждам заради това което причиняват на палетата,от други части пък ги разбирам...не всеки може да си позволи да гледа куче в този скъп живот...явно не са се научили да се лишават от това онова...
но както и да е!
Макс е много готин с новата прическа,браво на фризьорката :yahoo:
Бебка расте страшно бързо,вече е почти 8кг...иначе изглежда слабичка,но ме боли кръста когато я вдигам!
благородно ви завиждам,че кучовците ви пишат и акат навън :'( моята Бебка,напук ли го прави...защо...били сме на 4-5 часови разходки,но нищо неможе да я накара да се изака навън...не че ми представлява в трудност да чистя след нея...напротив...просто майка ми се нервира :huh:
как да я науча,плийз хелп :'( пробвах със наградки,пробвах със похвали...излизаме често...тя винаги или се изаква преди или след разходката,но НИКОГА по време на разходката...
имахме и ключови думи,ма за кво :- чак ми омръзна да се боря...
имаме вестници(АМА МНОГО!) в ъгъла на стаята-НЕЕЕЕ...СРЕДАТА НА СТАЯТА ИЗГЛЕЖДА ПО-ДОБРЕ...ТРЯБВА ДА СЕ О*ЕРЕ :huh: :huh:
мисля си че никога няма да се научи... :rolleyes: :'(
Публикувано: 20 May 2008 - 08:06 PM
Здравейте :blink:
Ние днес два пъти си свършихме работата (всичката) навън и аз съм много доволна в това отношение :blink: Иначе продължава да си скимти навън и да си прави номерата както преди.В това отношение въобще нямаме развитие :(
Brani and Max,като прочетох поста ти направо останах с отворена уста :o Що за човек трябва да си,че да се държиш така с твоя приятел.Защото те найстина са най-добрия приятел на човека - няма завист,няма злоба,само обич.Просто не зная какво друго да кажа.
Ние днес два пъти си свършихме работата (всичката) навън и аз съм много доволна в това отношение :blink: Иначе продължава да си скимти навън и да си прави номерата както преди.В това отношение въобще нямаме развитие :(
Brani and Max,като прочетох поста ти направо останах с отворена уста :o Що за човек трябва да си,че да се държиш така с твоя приятел.Защото те найстина са най-добрия приятел на човека - няма завист,няма злоба,само обич.Просто не зная какво друго да кажа.
Публикувано: 21 May 2008 - 06:55 PM
Здравейте,отново питанка от мен,ама нали сме новички :blink:Кажете цака за хапането и идея как по-лесно да се научи на НЕ.За нас няма проблем,обаче децата ги изпохапа ;D и сега се сърдят взаимно :rolleyes:
Публикувано: 21 May 2008 - 07:47 PM
vitca,за да се научи на НЕ-то хващаш го за мъртвата кожа на врата и го растърсваш леко като през това време казваш НЕ.Така майките корегират държанието на малките си.Постепенно ще свикне и само с НЕ-то.Ние вече се спираме веднага като се каже НЕ,а не сме кой знае колко по-големи от вас ;)
:wub: :wub: :wub: на малкия калпазанин
:wub: :wub: :wub: на малкия калпазанин
Публикувано: 21 May 2008 - 11:21 PM
не разбирам много приятели,но ха да ни е честито май вече сме под форум!!!!!!!!!!!!!
хайде сега да се хващаме да помагаме всички и да го направим супер страхотен!!!!!!!!!!!!!!
давайте идей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Пускам първата по-забавна тема - за другите сериозни теми, ще оставя на по-компетентните да пишат там!
хайде сега да се хващаме да помагаме всички и да го направим супер страхотен!!!!!!!!!!!!!!
давайте идей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Пускам първата по-забавна тема - за другите сериозни теми, ще оставя на по-компетентните да пишат там!
Публикувано: 21 May 2008 - 11:46 PM
Честитооо :blink:
Да го напълните с много снимки и полезни неща за породата и да се множите :blink:
Да го напълните с много снимки и полезни неща за породата и да се множите :blink:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 22 May 2008 - 08:33 AM
Здравейте.
Я вече си има отделен подфорум. Супер :blink:
Аз не съм се представяла във вашата тема, ама съм влизала чат-пат да чета.
Сега влизам с един въпрос, извинявам се, ако е дискутирано преди. Подстригвате ли Кокерите си? Аз обмислям тази година за пръв път да я подстрижем, но се чудя в по-хладни дни няма ли да и е студено? нещо не съм фен на онези жилетки за кучета, та се чудя така "гола" като я извеждам няма ли да трепери (като пинчер ;D), ако температурите са по-ниски.
Я вече си има отделен подфорум. Супер :blink:
Аз не съм се представяла във вашата тема, ама съм влизала чат-пат да чета.
Сега влизам с един въпрос, извинявам се, ако е дискутирано преди. Подстригвате ли Кокерите си? Аз обмислям тази година за пръв път да я подстрижем, но се чудя в по-хладни дни няма ли да и е студено? нещо не съм фен на онези жилетки за кучета, та се чудя така "гола" като я извеждам няма ли да трепери (като пинчер ;D), ако температурите са по-ниски.
Публикувано: 22 May 2008 - 09:10 AM
аз сечудех същото много дълго време, но температурите се покачиа доста и така като гледам няма изгледи да спаднат скоро. аз направих така - пдстригах малко ушите и под коремчето,лапичките и когато стана още по топло пак подстригах,но по основно. все пак съм оставила малко,не съм го бръснала изцяло, нека да си има малко козинка. пък и четох,че мн лесно изгаряли лятото,ако е дълбоко подстриган. но все пак тях не ги топли само козината, тъй че се съмнявам, че ще му е студнено на бебока.
Иска само да питам, как можем да помагаме за да разпределим сега темите по отделно и да подредим всичкото инфо? по-опитните да казват с каво може да сме полезни
Иска само да питам, как можем да помагаме за да разпределим сега темите по отделно и да подредим всичкото инфо? по-опитните да казват с каво може да сме полезни
Публикувано: 22 May 2008 - 12:12 PM
Ние не сме имали проблем с бездомните, тука има няколко но аз ги храня и те са ни приятелчета.
Досега само веднъж ни се случи да се спусне куче към нея. Беше Немска овчарка и започна да я души, аз се разпищях, но някак си успях да ги разтърва и я гушнах. През това време стопанина на овчарката се хилеше тъпо и ми даваше съвети - като ми е толкова малко кучето (10 кила) да го разхождам на ръце, за да го пазя :o
Иначе нашата за Кокер е доста агресивна, напада, но не хапе другите кучета, само ги сплашва.
Досега само веднъж ни се случи да се спусне куче към нея. Беше Немска овчарка и започна да я души, аз се разпищях, но някак си успях да ги разтърва и я гушнах. През това време стопанина на овчарката се хилеше тъпо и ми даваше съвети - като ми е толкова малко кучето (10 кила) да го разхождам на ръце, за да го пазя :o
Иначе нашата за Кокер е доста агресивна, напада, но не хапе другите кучета, само ги сплашва.