Кокер спаньол
Публикувано: 22 May 2008 - 12:23 PM
Като има стопанин е друго, пък и най-малкото знаеш, че може да се намеси човек, пък и не е болно, атези даже не са с нашийници което значи, че не са скопени, обезпаразитени и не са преценени дали не са агресивни, което е доста страшно, аз направо не мога да се успокоя
Публикувано: 22 May 2008 - 03:27 PM
Честит подфорум!
Да го напълните все само с добри новини и прекраси кокери! :wub:
Да го напълните все само с добри новини и прекраси кокери! :wub:
Публикувано: 22 May 2008 - 03:28 PM
Йеее, вече сме подфорум!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: И аз като Blinki търся, търся и реших, че сме отишли много назад, ама като се върнах - видях, че сме подфоруум! :yahoo: :yahoo:
П.П. Съжалявам, че ви занимавам, ама ... днес ми откраднаха чантата с телефона, парите, ключовете и т.н. :'( :'( Добре, че не носех паспорта на Бък, че там ми има адреса :rolleyes: :rolleyes:
:'( :'( :'(
П.П. Съжалявам, че ви занимавам, ама ... днес ми откраднаха чантата с телефона, парите, ключовете и т.н. :'( :'( Добре, че не носех паспорта на Бък, че там ми има адреса :rolleyes: :rolleyes:
Публикувано: 22 May 2008 - 04:07 PM
Цитат
JujitYy, не че ще има голяма полза, но все пак съобщи в полицията, ако още не си ... :angry:
Майка ми се обади в Мтел да блокират картата и до 3 дни можем да звъним, ако случайно тоя идиот реши да включи телефона. А в полицията каза, че нямало смисъл. Ама тя не ми говори сега, няма какво да я питам.
И за да не е оффтопик: тия за свежия дъх на Friskies въобще не помагат, даже не мирише на мента. :rolleyes:
Днес бях с него по центъра и ако види гълъб, бяга да го хване и гледа със страшен поглед и го дебне ;D
Публикувано: 22 May 2008 - 04:50 PM
Цитат
По самия телефон могат да го намерят полицаите.Но в повечето случаи не им се занимава.Ако имаш познат полицай-може и да стане.Нали уча комуникации.... :huh: та точно това беше част от въпрос за GSM-те.Има си начин.Дано се намери чантата :palec:
Публикувано: 22 May 2008 - 05:00 PM
Ние за свеж дъх давахме едни такива дъвчащи, Дентал пишеше на опаковката, ама почти нямаше ефект. Даже бяхме купили паста и четка за зъби за кучета, ама тя не дава да я измием, само се дърпа и аз се отказах, няма да си тормозя животното я. И тогава питах ветката, защо така и мирише устата, тя ми каза нещо много интересно, което след моите наблюдения се оказа вярно. - Лошият дъх при кучетата идва от недостатъчно движение. И наистина, ако я извеждаме няколко дни подред да тича по няколко часа навън - не и мирише устата. Заседи ли се повече вкъщи и пак почва да мирише.
Публикувано: 22 May 2008 - 06:45 PM
aneto, като прочетох това и отидах да му помириша устата, че днес цял ден сме навън, да не би пък да излезе вярно ;D ;D
Помирисах - за жалост миришеше на акита, защото пак се е изакал и си го е поизял :angry: :angry: Сега като се отмириса отидох да видя и не миришеше така гадно...
Ама не знам дали е от дългата разходка или от тия Dental Fresh... Абе радвам се, че не вони :blink:
Помирисах - за жалост миришеше на акита, защото пак се е изакал и си го е поизял :angry: :angry: Сега като се отмириса отидох да видя и не миришеше така гадно...
Ама не знам дали е от дългата разходка или от тия Dental Fresh... Абе радвам се, че не вони :blink:
Публикувано: 22 May 2008 - 08:55 PM
Честит подфорум и от нас!
Много съм доволна от хубавата новина :)Сега остава да помагаме с каквото можем, стига някой да ни обясни какво да правим (за по невежите като мен )
:wub:
MOD: 1.Изберете си модератор /като например направите явно гласуване, или пък просто предложите някой и той се съгласи/. и 2.Спрете да пишете в тази тема - направете си говорилня и сериозни теми за всичко, което имате за казване. Приятно!
Много съм доволна от хубавата новина :)Сега остава да помагаме с каквото можем, стига някой да ни обясни какво да правим (за по невежите като мен )
:wub:
MOD: 1.Изберете си модератор /като например направите явно гласуване, или пък просто предложите някой и той се съгласи/. и 2.Спрете да пишете в тази тема - направете си говорилня и сериозни теми за всичко, което имате за казване. Приятно!
Публикувано: 24 May 2008 - 07:34 AM
Цитат
aneto, като прочетох това и отидах да му помириша устата, че днес цял ден сме навън, да не би пък да излезе вярно ;D ;D
Миличкия...егати чистофайника...свърши си работата и я скрива в томбачето ;D
Бившото ми куче беше така,за щастие Беба не яде ла*на :rolleyes: