Кокер спаньол
Публикувано: 07 August 2006 - 09:29 AM
Цитат
Пиши на Айк 1super - тук, а можеш да питаш и http://dogchampions.info/ или на лично съобщение в форума vagabogo !
не разбрах как да се свържа с този човек, ето сега моите познати искат кученце , и ако не им дам някакви кординати отиват в първия магазин, а ние тука нека си философстваме. Ако можеш да помогнеш.........
Публикувано: 08 August 2006 - 09:25 AM
Цитат
Проблема е , че няма контакти bl) ?
Още веднъж моля, за помощ , преди да моите познати да отидат в първия зоомагазин.
Търсят кокерче по възможност русичко или по-бяло.
Публикувано: 08 August 2006 - 01:43 PM
Цитат
Аз му писах, но отговор никакъв. Остава варианта с магазина....... Сега ходих и като поразпитах разбрах , че е между английски и американски кокер, иначе кученцето си е хубаво.....
Публикувано: 09 August 2006 - 11:19 AM
Цитат
Цитат
Аз му писах, но отговор никакъв. Остава варианта с магазина....... Сега ходих и като поразпитах разбрах , че е между английски и американски кокер, иначе кученцето си е хубаво.....
Какъв е проблема да се включиш тук: Клуб Кокери
Регистрирай се и пиши лична бележка на Dusko или assassin. Или направо в темата.
Сезонът е такъв, не се знае кой е по почивки, кой не, не прибързвайте.
Това между американски и английски ... в крайна сметка не е никакъв кокер. Чистокръвен мелез. Хората кокер шпаньол ли търсят или кокероподобно сладурче?
Публикувано: 10 August 2006 - 08:10 AM
Цитат
w) Великолепна е. Да ти е жива и здрава. Нали е момиченце, да не бъркам? Само да попитам или предупредя - дунапренената ролка... нали не е за игра. Внимавай с всичко дунапренено. Абе внимавай с всичко, което влиза в устенцето... w) Много е сладка.
Публикувано: 10 August 2006 - 08:17 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Какъв е проблема да се включиш тук: Клуб Кокери
Регистрирай се и пиши лична бележка на Dusko или assassin. Или направо в темата.
Сезонът е такъв, не се знае кой е по почивки, кой не, не прибързвайте.
Това между американски и английски ... в крайна сметка не е никакъв кокер. Чистокръвен мелез. Хората кокер шпаньол ли търсят или кокероподобно сладурче?
wink И аз съм за повече търпение. Знам какво е огромното желание, но... Особено за магазините - толкова изписани и болезнено преживени неща има вече, че няма смисъл да подхващам...
Когато търсиш наистина куче от дадена порода няма по-добро решение от това да се обърнеш към съответен клуб. А сега наистина е нормално да не ти отговарят - лято е. Аз не бях пред компютър близо три седмици... Търпение само. 1super
Публикувано: 12 August 2006 - 01:13 PM
Ивана!
Публикувано: 17 August 2006 - 12:02 PM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +