Кокер спаньол
Публикувано: 15 September 2006 - 05:25 PM
мойта пъстра палавница си я намерих във вестник позванете и даже момичето от което я взех се чудеше как така е трицветна, ама само тя беше такава пъстричкаjava script:emoticon(';)')java script:emoticon('w)')
ето и още една снимчица... не мога да и се нарадвам още java script:emoticon('r)')
ето и още една снимчица... не мога да и се нарадвам още java script:emoticon('r)')
Публикувано: 15 September 2006 - 05:33 PM
Лейди се казва :)
Прикачени файлове
-
30_08_06_1640_resize.jpg (28.14K)
Брой сваляния: 67
Публикувано: 15 September 2006 - 07:13 PM
Ииииииииии.Как мога да забравя малката Сара.Много е сладка.Абе кокера си е кокер.Един човек ми предлага златист мъжки и направо незнам.От една страна ми се иска да си имам вече ,а от друга все си мисля да не бързам ,но мисля, че 7 години са достатъчни.Аз съм на 12 години и съм най-малката тук.Прочела съм много литература ,но за съжаление нямам опит в отглеждането на куче.За щастие имам вас ,а пък и винаги има първи път. r)
Публикувано: 17 September 2006 - 12:06 PM
Според мен също е временно, но ако наистина е голям проблем попитай в раздела обучение на киучето, там пишат хора, които се занимават с обучение и на всяка цена ще ти помогнат, а не с нашите аматьорски познания, все пак на мен лично Сара не ми е създавала никакви проблеми с обучението и не ми се е налагало да търся помощ, но ти опитай :)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 17 September 2006 - 04:29 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 17 September 2006 - 05:59 PM
Ей хора направо лошо ми стана.От този зоомагазин откъдето купихме Сара не са я хранили нито добре,нито са я ваксинирвали(както пише в паспорта),нито има вътрешно обезпаразитяване.Беше с разтройство и хрипове.Заведах я на ветеринар и там ми идваше да се грамна.Имала вирус като повечето кучета в зоомагазините.Точно от същия миналата седмица починало едно кокерче от същия магазин.Откриха и бронхит и възпаление на очичките.Сега вече трети ден и бият инжекции.Някакъв серум и за бронхита.Ваксина засега не могат да и направят,след лечението.Обезпаразитиха я.Сега и слагам капки в очите и понеже забраниха да даваме гранулки ми казаха да и давам сварен ориз с пастет.Акото и се сгъсти,очичките се пооправиха.Давам и смекта и оризова вода.Малко на диетка е а миличката е вечно гладна:)Гадно ми става за животинките в зоомагазините.Как жалничко гледат в аквариумите .и как може.... надули цените а една ваксина е 14 лв.Направо нямам думи.Идваше ми да се обадя в магазина но си премълчах.Сега много спи от инжекциите но вечер е много игрива.Купих и гумено кокалче със звънче и много си го обича.Но интересно че е страх от топките:)Като направи беля я удрям с вестник,но ми е жал:(Иначе като и кажа " не" замръзва.Като и хвърля кокалчето бяга да ми го носи.Много е сладка приятели!Но вече 4 нощи не съм мигнала.През деня спи а вечер ми хапи ушите и не ме оставя да спя.И се облекчава кадето и падне:))Пишете как са вашите сладурчета.Аз вече имам нет и честичко ще ви пиша.Очаквам съвети за женските чаровнички,щото аз имах мъжко.Незнам кога е първата менструация и какво трябва да и слагам тогава...колко време продължава и т.н.Чао засега,нацелувайте душичките си от мен w) w) w)