Кокер спаньол
Публикувано: 09 May 2006 - 01:10 PM
Разкажи как мина първата вечер?Скрибуца ли или спа непробудно вашия хубостник?
На Чочо не му трябваха бутилки или други приспособления.Много лесно се научи, че трябва да спи сам.Само сутрин досажда и обикновенно ме буди половин час по рано за да го изведа.
Иначе моя герой сутринта ми изяде ципа на новото яке bl) Умира си да унищожава ципове и не знам как ще се отучваме от вредния навик.Поне спря да гризе кабели b)
Публикувано: 09 May 2006 - 07:40 PM
С Йори само за 5 дни станаха невероятни истории. Първата нощ се будеше точно през 1 час но за щастие за малко - подхвърлям му играчка, заиграва се и пак заспива. Сега вече изкарваме цяла нощ спокойно, но се събужда към 7-8 и на мен ми идва много нанагорно. А той през деня си спи спокойно.
Още не сме направили първата ваксина, защото има малки проблеми със стомахчето, но след едно боцване се оправи почти. В четвъртък или петък вече трябва да започнем със съществената част b)
И това е най-малкото, което ме притеснява. Още не може да се научи да яде само гранули. Все гледа нещо да лоче. Надявам се до седмица да свикне.
И това е общо взето. Разказвайте вие.
Публикувано: 09 May 2006 - 09:37 PM
С огромно учудване, установих, че Беки е голяма хитруша, пък и умница.
Когато днес много старателно започна да разпорва една плюшена овца. Започна с очите и почти беше привършила с едното копито(което междудругото беше пълно с пясък и беше поркил пода). Беки е разпорила много иглачкиот огромните(преди) запаси от мазето, но точно ТАЗИ овца много си я харесвах- беше ми подарък. При вида на изкормването на овцата ми станах с бързи крачки към нея. Учудващото беше, че щом ме видя пусна овцата, стъпи с крак върху нея и с изключително разсеян поглед заоглежда наоколо. l) Милата, обаче не съобрази, че по пясъка около нея, сдъвканите очи и парче плюш, висящо от устата и, очевадно я издараха... d)
Не и се скарах, разбира се, защото тя не прави разлика, между плюшена овца - подарък и такава стара колкото света, извадена от мазето.

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 10 May 2006 - 10:24 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 10 May 2006 - 03:09 PM
Иначе е много готин само се закача и се гуши :) Нещо се опитва да ми се кара като не му обръщам внимание, а аз се правя, че не го виждам. Много е смешен.
Помагайте със съвети, че и аз не мога да ям нормално заради него :(
Публикувано: 11 May 2006 - 02:26 PM
Публикувано: 18 May 2006 - 02:47 PM

Публикувано: 18 May 2006 - 05:56 PM

Публикувано: 18 May 2006 - 08:44 PM
Публикувано: 18 May 2006 - 09:48 PM
Хубаво е обаче още малко да порастнеш, ако искаш хубаво да се грижиш за куче, защото кучето не е само игра, разходки и хранене, а е и много голяма отговрност. Това с колата... съжалявам много, но мисля, че вина имате вие, че сте го пуснали така да се разхожда. Аз Сара никога не я пускам близо до улици, винаги е на каишка.
Лично мое мнение е, че наистина трябва да порастнеш още малко, а през това време можеш да четеш и учиш за породата и кучетата като цяло.
Продължавай да пишеш тук, надявам се да успеем да ти помогнем.

Публикувано: 19 May 2006 - 12:00 AM
Дейв пак ще става татко /май/ ;)
последно като се чух с майка ми, ми разправя неговите любовни трепети с една кокерка,карамел като него... и че стопанката й я забелязала че се е промеила нещо,и май е бременна...
скоро не съм чувала майка ми, но веднага щом науча съсъ сигурност, че бебоците са се родили,ще ви кажа ;)
кокер дъ бест... дейв е от варна.. май ще е доста далечко на смейството ви да отиде до там :( а и ще трябва да почакаш поне месец-два, тъй че за жалост няма да можеш да галиш бебока на дейв :(

Публикувано: 19 May 2006 - 10:12 AM
Koker_the_best
Да имаш, куче е наистина отговорност, но с малко четене и разговори със стопани, ще навлезеш в това. За колата... съжалявам. Куче не трябва да се пуска до пътища, дори да е възпитано...
Беки знае, "стой" но, има много варианти да хукне пред колата - я котка, я друго куче, я крясъците на братовчетка ми (на 4г)...
Мися обаче, че ако си решена да имаш куче си вземи r) Трябва преди това да почетеш книги и да си приказваме тук. Беки си я взех на 13 и мися, че добре се грижех за нея. Тъпкана съм с книги у нас.
Мой съвет - вземи си куче от обява, така ще видиш кучето и хората, грижили се за него на едно място.

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 19 May 2006 - 02:35 PM
Публикувано: 19 May 2006 - 02:42 PM
Не се обиждайте и двамата (другия който е на 14 си знае кой е) но наистина съм на мнение, че годинките са малко. Не съм казала, че не можете или няма да искате да се грижите правилно, напротив, но има неща, които изискват пълнолетност. Личен опит споделям само.