Кокер спаньол
Публикувано: 19 May 2006 - 03:28 PM
Сега е волен сред вечните зелени полета - там при моста под дъгата. Някой ден отново ще сме заедно. Винаги ще има огромно място в сърцето ми само за него, винаги ще е добре дошъл в сънищата ми, за да прекараме малко време заедно докато се съберем отново. Радвам се за теб и твоето решение. Хубаво е че така сериозно и отговорно подхождаш. Желая ти да намериш или по-точно да те намери скоро твоето другарче. Има вече клуб за кокери в българия.
http://dogchampions....A%E5%F0&start=0
Публикувано: 19 May 2006 - 06:16 PM
Цитат
e,аз съм в софия.... дейв живее в варна,при родителите ми... за да взема палето му, трябва да ида до там /защото те няма да дойдат/ а нямам време... милия не съм го виждала от 6 месеца cry2
и палетата като се родят, ние не се занимаваме с тях... в смисъл, оставяме палето което ни се полага, на грижите на стопаните на майката... те да си ги отгледат до 40-тия ден, те да си ги продават,подаряват, да правят каквото решат...
няма смисъл да ходя до там, да взимам палето и да ти го нося /а и не знам на каква цена се продават сега/... така че по-добре се разрови в обявите за кучета /сайтове за животни в нета колкото щеш/ и виж дали някой не продава в софия кокер4е на 40 дена :)
успех... super best

Публикувано: 19 May 2006 - 06:21 PM
Цитат
Сега е волен сред вечните зелени полета - там при моста под дъгата. Някой ден отново ще сме заедно. Винаги ще има огромно място в сърцето ми само за него, винаги ще е добре дошъл в сънищата ми, за да прекараме малко време заедно докато се съберем отново. Радвам се за теб и твоето решение. Хубаво е че така сериозно и отговорно подхождаш. Желая ти да намериш или по-точно да те намери скоро твоето другарче. Има вече клуб за кокери в българия.
уф 4е тъжно го разказа cry2
така си е всяко начало си има край... s)
и това за разходките си е адски вярно.... добре че в историята с дейв имах помоща на майка ми, а година след това и на баща ми, та се редувахме тримата да го извеждаме... накрая стана така, че аз най-рядко го извеждах,ама както и да е ;)

Публикувано: 19 May 2006 - 09:32 PM
koker the best , извинявай d) Има обяви по интернет - www.dalavera.net l) www.focus.bg www.dog.bg Списания "Моят приятел кучето" , "позвънете" ... има и други, които не се сещам.
п.п. Постарай си да пишеш грамотно, мисля, че е защото, си свикнал да пишеш на латиница, но все пак... 1super

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 19 May 2006 - 09:42 PM
http://clubs.dir.bg/...=collapsed&sb=5
http://forum.abv.bg/...p?showforum=121
/едва ли ще помогна много но все пак :(/

Публикувано: 20 May 2006 - 03:53 PM
С всеки изминал ден сладура става все по-игрив. Нещо много не обръща внимание на неговите си играчки - предпочита ластици за коса и пантофи angelpik но добре е все пак, че не яде тапети и кабели. От близо седмица започна да ръмжи здраво, а от снощи прави опити и да лае като куче b)
Още не спи напълно спокоен през цялата нощ и всяка сутрин съм bl) обаче ще свикне
Днеска направих още няколко снимки, но вече няма да ги качвам в датата, защото не знам до кога ще ми се дават по 2,40 NNN Всички снимки, които съм качила можете да видите ТУК
Сигурно нещо съм пропуснала, ако се сетя ще пиша пак.
Вие как сте има ли бели и лудории или батковците и каките са послушни d)
Публикувано: 21 May 2006 - 12:57 AM
всъщност той не еот джафкащите за нищо, особено в нас... но мине ли циганин покрай него, леле мале... особено зад вратата на апартамента лае като 4е немска ов4арка има в нас l)
сещам се за една весело-тъжна история...
дойде ни на гости съседката от 8-мияв етаж... Дейв няма 3 мес още, щъпука из кухнята... аз в стаята си,майка ми в бокса... и по едно време 4уваме кви4ене като 4е го дерат жив - всъ6тност тогава се обади за пръв път гласовито... и двете с майка ми хукваме към кви4енето... а то какво станало... съседката хукнала към дейв пи6тейки да го гали, то се свряло в дупката мейду двете легла в кухнята, и тя запо4нала да го дърпа да го извади....
след тази слу4ка едва го отту4ихме да се страхува от 4ужди хора, и все пак и сега и сега някой записка ли пред него - ах 4е си сладък... дейв наостря у6и и търти да бяга по дале4е от пискливия глас.
;)
весели истории около дейв колко 6те6, съ6то както и около другите коер4ета тук :)

Публикувано: 23 May 2006 - 03:28 PM
Пък после какъв му стана хубав гласа...мелодичен, дълбок и напевен. Много нежно лаеше и винаги, когато не му обръщат внимание другите кученца, за да си играе с тях. Проточваше един напевен полу-лай, полу-вой към тях и ме поглеждаше. Сякаш казваше "Ама те защо не ми обръщат внимание, искам и аз да играя с тях" w) w) w)
Или лаеше напевно като "Бу-уу-ууу" или пролайваше тихо изпод бърнички "Блъф, Блъф..." w) w) w)
Публикувано: 29 May 2006 - 11:11 PM
мъниците на Дейв /от по-миналата година/

майка ми с мъниците

и за да не разтегля страницата с излишни постове... останалите ви ги предлагам като линкове:
В морската градина
Дейв през зимата /без мен/
на полянката
баба марта мартенички вързала
на буната до морето

Публикувано: 30 May 2006 - 09:01 AM
Публикувано: 30 May 2006 - 12:07 PM
От няколко дена чета темата и най-накрая успях да я прочета цялата :)
Ще се опитам да бъда кратка и да ви нахвърлям набързо поне малко инфо за моите кокерски любови l)
Моята любов към кокерите започна преди 10 години, когато колега на баща ми ни донесе една малка кафява двумесечна топчица . Всички се влюбихме в нея от пръв поглед, то не че има начин да устоиш на тези чаровници w)
Така Синди си я гледаме вече 10 години, стана май най-важния член в семейството, за съжаление последните 4 г. съм далече от нея s) - тя е при родителите ми в България. Била е 2 пъти майка на малки дългоушковци - първия път 7 на брой, а втория - 5 мъжки :)
Преди около 8 години се появи и един черен чаровник, когото намерихме на улицата, в най големите преспи, измръзнал, гладен и болен. Пускахме обяви, търсихме стопаните му, но никой не се обади. Изкъпахме го, нахранихме го и го излекувахме :), дадохме му и име - Чарли. С мойто Синди не се разбраха много и се наложи да остане в приятеля ми (настоящ съпруг) . Той имаше вече една болонка в тях, но тя го прие много лесно и бързо. Докторите смятаха, че е около 2 годишен, за съжаление не бяха познали. Загубихме го март месец s) , но поне си отиде от старост. Няколко месеца преди това почина и болонката. s)
Преди година, наши приятели тука си взеха кокерка - когато я гледахме (почти всеки ден) се сещахме за нашите кучета в България, липсваха ни ужасно s) Доста често си мислехме да си вземем кученце и тука, но го отлагахме поради идея за друг член на семейството ;) И така до 20 април 2006 - когато мъжа ми ме посрещна от работа и на задната седалка в колата ме чакаше малко черно дяволче, което в момента носи името Джули b) Та тя е последната ми кокерска любов w) Луда, непослушна, инатеста, в същото време абсолютна глезла - кокер l) Разказва ни играта, но и ни разсмива и радва много b)
Аз уж казах, че ще съм кратка, а се улях с писането n) Ще се опитам скоро да ви покажа снимки на нашите кокери
Публикувано: 30 May 2006 - 12:42 PM
Снимката на Чарли ще я пратя довечера, че май и тя е доста големичка, да не създавам повече работа на модераторите :)
МОД: ;)
http://www.imageshack.us е един чудесен сайт, който не просто хоства, но и намалява като за форуми снимки - много е удобен. Пробвай го.
Публикувано: 31 May 2006 - 12:26 PM
Поздрави от кака Сара на вас с Джули d)

Nothing but the best is good enough!