Публикувано: 14 February 2007 - 01:54 PM
jenni1989,много сажалявам за загубата ви,мн.непрятна случка! s) На мен преди 8 години ми се случи нещо подобно-кокера ми умря,но от отрова.Знам колко е тежко,особенно за стопаните.Дълго време не можех да го прежаля и чак преди около година се навих да си вземем ново кученце.Сега малко съжалявам,че не го направих по-скоро.
А сега малко по-бодро,нали все пак е празник cheers
Четит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички!
Ние Роно не сме го тренирали за лов,но покраи Коледа и Нова Година и всичките пиратки по това време вече свикна.В началото като чуеше пиратките тичаше към мен и със засилка се покатерваше върху мен и се гушкаше,но постепенно свикна и се успокои.Но пък иначе всичко по-интересно(кокал,пъчки),което намери ако е навън го носи на мн,а ако е в къщи си го прибира в леглото.Ако имаме възможност,някои път с удоволствие бих го завела на лов,ще ми е мн,интересно да видя как ще реагира.А Голди е мн.сладка,и само как хубаво си е полегнала на края. oo
А някои от вас да е пробвал спреи Болфо на Байер срещу кърлежи и бълхи?Пробвахме няколко вида каишки,една от които Вирбак,но нито еедна от тиах не издаржа периода които уж трябваше да изкара.И сега си мислех да вземем да пробваме този спреи.
И Hardy ако наистиана имаш възможност да напишеш статията за ухапваниата ще беде мн.полезно.На скоро си взехме къща в провинцията и чух от съседи,че и там се появявали змиичета от време на време и ако се случи нещо такова на Роно,няма да съм мн.на ясно какво би тр.да направя,а и ветеринаря ни е малко далечко от там.Мерси предварително. wink