Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1701 Потребителят е офлайн   Mimbo Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 22 February 2007 - 11:08 AM

Здравейте
Не сам го извеждал.Та да не сам луд.НЕзнам от каде е тоя трън ма от някаде дойде и ни се заби в крачето.Ок ще прата снимки.
Поздрави от Лъки и от мен(Лъки туко що ви поздрави с пакост варху килима )

#1702 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 February 2007 - 11:29 AM

ок,дано се оправите бързо с крачето,пазете много мъничето ,че то още няма необходимите ваксини и е много податливо на какво ли не.не му давайте да ходи при обувките ви ,че не се знае какво се е залепило за тях.
Мимбо разкажи ни повече за бебока,от къде го взехте,как се чувства с вас,какво прави.всичко тук много обичаме бебешки истории и ще ни е интересно.поздрави нацелувай мъника от нас w)

#1703 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 February 2007 - 11:34 AM

и ето снимки на бебока w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ____.jpg (76.87K)
    Брой сваляния: 37

#1704 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 February 2007 - 11:35 AM

и още ...

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ____2.jpg (75.05K)
    Брой сваляния: 38

#1705 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 February 2007 - 11:36 AM

w) w) w)

Прикачени файлове

#1706 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2007 - 01:42 PM

Здравейте на всички! Добре дошли на новите кокери! victoryVVV Да са живи и здрави и да ви радват мнооооооооооого!
Лъки е страхотен!!! w) w) d) Много сладко бебе! w) Прилича на кокерчето в нашия блок, но то е по-светло... l)
А аз преди време намерих някакъв сайт, в който се обясняваше кое кучешко име какво означава. "Айра" значеше "бдителен, внимателен, винаги нащрек"- точното описание за нея! l)
User's Signature

Качена снимка

#1707 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2007 - 07:10 PM

На първо място искам да поздравя новото попълнение :) мн сте сладки ей w)
Мимбо , може и да съм пропуснала да прочета... ти от къде си? извини ме ако не съм разбрала аз oleeee
На второ място пускам един линк който няма общо с кокерите.... но се надявам повече хора да го видят, чудя се тези кученца дали ще издържат студената нощ cry2
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=55&t=7247

#1708 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 23 February 2007 - 07:16 AM

Лъки е мноооого,ама много чаровен,сладичък и красив.Ще стане прекрасен кокер.
Пазете го много.Имай предвид,че бебчетата се заразяват от хората,дори да не излизат навън.Не го допускайте до обувките с които излизате навън,защото с тях може да внесете зараза без да искате,а те душат и ближат всичко.Нали опознават света.Ама наистина е много сладък bravoS !Руди вече не хапе(силно),защото се възпитаваме!На нас ни боцнаха втората ваксина,6.5 кг. сме вече,здрави сме и започнахме да си сменяме бебешката козинка.Започва едно сипене на косменца... нали знаете!Зъбчетата кога трябва да започнат да падат(млечните)?След четвъртия месец ли?
Какво стана с бебчетата във Варна?Миличките!Очакват се студове,дано някой се
смили над тях! s)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1709 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 February 2007 - 01:36 PM

mimbo а ти откъде взе Лъки?

#1710 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2007 - 01:06 AM

здраейте мили приятели позволявам си да ви нарека така за6тото след като из4етох вси4ки теми написани досега ве4е ви 4увствам много близки вас и ва6ите мили далгоу6ковци w) искам да споделя 4е от другата сабота 3 март и аз 6те се присаединя кам голямото кокерско семеиство и 6те си имам сладко бебе мом4енце на 41 дни 6те се казва ар4и и вапреки многото из4етена литература много се притеснявам затова 6те сам ви много благодарна ако ме посветвате как да направя по приятно идването на ар4и в новия му дом приемам всякави савети и тай като знам колко сте мили и услужливи знам 4е 6те се отзовете за което ви благодаря предварително и в тази насока мерси много на ми6ето7 за оказаната помо6т и тарпение r) искм да ви кажа 4е 4ета с интерес написаното от вас за стореното от ва6ите мили сладури и си признавам 4е на някои историики се посмях доста от сарце l) е това е засега отмен сигурна сам 4е след седмица 6те ви затрупам с безброи вапроси сварзани с отглеждането на ар4и l) за6тото 6те ми е малко bl) но сам обедена 4е с ва6а помо6т 6те се справя 4ао 4ао

#1711 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 24 February 2007 - 10:24 AM

Здравей, направо започвай да питаш отсега, че като дойде малкия пакостник у вас няма да имаш мноо време d)
Поздравление за избора, пожелавам ви пристигането, запознаването и целия ви съвместен живот да мине безпроблемно.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1712 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2007 - 11:05 AM

благодаря за топлото посре6тане и барзам да пратя поздрави и голяма пеградка на сари4ка w) която е истинско angelpik наистина ми се иска ар4и да е наполовина кротак като твоята сара но какавто и да е 6те го оби4кам безрезервно ами за парвите ве4ери знам 4е 6те е трудни4ко на бебока докато свикне но про4етох за бутилката с топла вода и обезателно 6те го приложа погрижила сам се като го вземам собственика му да ми даде 4аст от постелката от ку4илото за6тото сам 4ела и 4е това помага за6тото носи миризмата на маиката което води до успокоение на бебока надявам се а помогне готова сам на вси4ко само малкото angelpik да не се ма4и много притеснява ме това с какво да го храня от на4алото вапреки 4е 6те се допитам и до ветеринаря му за това о4аквам и ваите мнения искам да вмакна 4е избрах наи добрия за на6ия град които и предлага деноно6та грижа смятам да го храня единствено с гранулирана храна с малки изклу4ения де r) ами не се се6там за други вапрос4ета,но това е така за6тото вие отговорихте на много от тях в изписаното досега в форума за което сам много благодарна и едно голямо благодаря от мен мили кокерци вапрос4етата 6те вазникват в последствие и 6те се у4им в движение l) за ваксинациите 6те се придаржам кам професионалните савети на лекаря ами това е засега от мен 4ао и приятен уикенд

#1713 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2007 - 11:11 AM

искам да се извиня за гре64иците в писането но това е така за6тото не сам свикнала с кирилицата моля за извинение 6те се старая обе6тавам r)

#1714 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 24 February 2007 - 11:16 AM

Ами добре си решила, съгласна съм напълно с приготовленията досега. За храната - щом си решила гранули, всички премиум и супер премиум храни имат вид за подрастващи, до 12 месец купуваш такава. Няма значение коя точно марка ще е, стуга да е висок клас храната.
С нетърпение чакам да пристигне бебока и да го снимаш веднага, че ние тук много се радваме на бебета angelpik
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1715 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2007 - 12:22 PM

о сас снимки 6те ви затрупвам обе6тавам само 4е 6те имам проблем с намалянето на размера незнам как става а ина4е тук гледам 4е има място за прика4ване на файлове предполагам 4е от тук се прика4ват снимки, но наистина незам как се намалят ина4е ве4и имам снимка на таткото на ар4и

#1716 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 24 February 2007 - 01:31 PM

Цитат

о сас снимки 6те ви затрупвам обе6тавам само 4е 6те имам проблем с намалянето на размера незнам как става а ина4е тук гледам 4е има място за прика4ване на файлове предполагам 4е от тук се прика4ват снимки, но наистина незам как се намалят ина4е ве4и имам снимка на таткото на ар4и

http://dog.bg/f/inde...=ST&f=35&t=2586
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1717 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2007 - 08:44 PM

здравейте благодаря на bushkata за оказаната помо6т и мисля 4е ве4е схванах как става за да опитам 6те ви покажа таткото на ку4енцето което 6те вземам голям 4аровник е и си струва да се види предварително искам да се извиня ако не се полу4и ни6то а ина4е как са ва6ите далгоуковци b) надявам 4е слу6кат и ви радват много ок нека видим каво сам направила[IMG]http://usera.imagecave.com

#1718 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2007 - 08:45 PM

ами като гледам ни6то l) но сам тапа и упорита затова продалжавам да опитвам l) oleeee само а не ме bash

#1719 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 February 2007 - 08:47 PM

Цитат

здравейте благодаря на bushkata за оказаната помо6т и мисля 4е ве4е схванах как става за да опитам 6те ви покажа таткото на ку4енцето което 6те вземам голям 4аровник е и си струва да се види предварително искам да се извиня ако не се полу4и ни6то  а ина4е как са ва6ите далгоуковци  b) надявам 4е слу6кат и ви радват много ок нека видим каво сам направила[IMG]http://usera.imagecave.com

Значи, с десен бутон цъкаш на снимката, която искаш да покажеш тук, натискаш Properties и копираш адреса на снимката (http://jfhuhuhjjiuiui. JPG) и това слагаш в прозорчето, което се появява, когато цъкнеш IMG в поста си. НО, трябва да си сигурен, че снимката не е по-голяма от 600/400 piksela - този размер също го пише в properties.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1720 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2007 - 08:48 PM

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 84
  • 85
  • 86