Кокер спаньол
Публикувано: 05 March 2007 - 09:56 PM
Как може да е тоооооооооооооооолкова сладък!!!!!!!!!! Леле, да го нагушкаш от мен и от Айра!!! И от майка ми също (тя го видя току-що и двете припадаме от умиление)!
И аз не съм виждала Айра като бебе, но твоето е толкова прекрасно,мммммммм, чудничко! l) w) w) w) Да ти е живо и здраво още веднъж, това го писах, но сега като го видях, с още по-голяма сила ти го пожелавам! super best
И аз не съм виждала Айра като бебе, но твоето е толкова прекрасно,мммммммм, чудничко! l) w) w) w) Да ти е живо и здраво още веднъж, това го писах, но сега като го видях, с още по-голяма сила ти го пожелавам! super best

Публикувано: 05 March 2007 - 11:21 PM
нещо сладко за кокера b)
Снимки от Стокголм от турнир по танци с кучета
Снимки от Стокголм от турнир по танци с кучета
Прикачени файлове
-
3_20183_std_1_.jpg (47.52K)
Брой сваляния: 46

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 05 March 2007 - 11:22 PM
w)
Прикачени файлове
-
bok1_20310_std_1_.jpg (26.47K)
Брой сваляния: 45

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 05 March 2007 - 11:23 PM
d) http://snapshots.ru/...40207/index.htm
Снимки от Евразия 07 състезания по фристайл
Снимки от Евразия 07 състезания по фристайл
Прикачени файлове
-
______5.jpg (135.16K)
Брой сваляния: 47

училище
Публикувано: 06 March 2007 - 08:13 AM
Радвам се 4е ви харесва на вси4ки r).Охххх аз сно6ти спах като бебе b) Ар4и не издаде нито стон bravoS влиза6е си и си излиза6е сам от легалцето и 6ляпа6е по вестниците l) вар6е6е си работата и пак се гатка6е да спинка super best r)
тук бях про4ела 4е някой за игра4ка дава малка бутил4ица от минерална вода пална с малко води4ка,извинявам се 4е не си спомням то4но кой,ако знаете само каква игра пада с тази бутил4ица l) другите му игра4ки са ни6то пред тази,по цял ден си я тараля и си я гони b).Удивена сам от това ку4е знаех 4е са умна порода ама 4ак толкова не сам и ме4тала.
Гу6ки на вси4ки далгоу6ковци от форума w) r)
тук бях про4ела 4е някой за игра4ка дава малка бутил4ица от минерална вода пална с малко води4ка,извинявам се 4е не си спомням то4но кой,ако знаете само каква игра пада с тази бутил4ица l) другите му игра4ки са ни6то пред тази,по цял ден си я тараля и си я гони b).Удивена сам от това ку4е знаех 4е са умна порода ама 4ак толкова не сам и ме4тала.
Гу6ки на вси4ки далгоу6ковци от форума w) r)
Публикувано: 06 March 2007 - 01:13 PM
благодаря ти мила r) може би ти е малко ма4но 4е не си видяла Сари4ка като бебе,но недей да сажалява6 обградила си я с толкова оби4 и ласки и тя е най 6тастливото ку4е,4е то4но сапруга ти е бил на то4ното място в то4ното време за да я спаси от тежката садба която може6е да я сполети ако не бе попаднала на толкова добри хора които да се грижат за нея и да я оби4ат безусловно.
Дай Боже пове4е мили и 4ове4ни хора на този свят като вас. r) w)
Дай Боже пове4е мили и 4ове4ни хора на този свят като вас. r) w)
Публикувано: 06 March 2007 - 01:42 PM
Я колко сте изписалиии..
Честито,Мирче,бебчо е страхотен!Малка плюшена играчка w) .Много добре се справяте,като за първи дни е просто супер! Да ти е живо и здраво и много послушно!А че е красавец то се вижда!
Честито,Мирче,бебчо е страхотен!Малка плюшена играчка w) .Много добре се справяте,като за първи дни е просто супер! Да ти е живо и здраво и много послушно!А че е красавец то се вижда!
Публикувано: 06 March 2007 - 08:22 PM
Привет отново.И Честит Рожден Ден на Роки с малко закъснение.Да ти е жив и здрав и още дълго,дълго да те радва! super best
И пак по повод спрея на Болфо-вече си закачихме и кърлеж,така че явно наистина не деиства,защото вече бълхите не са единствения проблем.Така,че от неделя сме с ампула на Virpac,очаква се да деиства поне 2месеца.За първи път я ползваме,надявам се да е по-добре с нея.
А новото бебенце(на мирчето) е мн.мн.сладко. w) w) w) То кое ли бебе кокерче не е b)
И сега малко снимки от нашия РД.Опитах да ги намаля и се надявам да съм успяла.
И пак по повод спрея на Болфо-вече си закачихме и кърлеж,така че явно наистина не деиства,защото вече бълхите не са единствения проблем.Така,че от неделя сме с ампула на Virpac,очаква се да деиства поне 2месеца.За първи път я ползваме,надявам се да е по-добре с нея.
А новото бебенце(на мирчето) е мн.мн.сладко. w) w) w) То кое ли бебе кокерче не е b)
И сега малко снимки от нашия РД.Опитах да ги намаля и се надявам да съм успяла.
Прикачени файлове
-
3.JPG (36.64K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 06 March 2007 - 08:29 PM
Имаха си торта от желе и мървки- явно им хареса,защото си ометоха порцииките мн.бързо.А и на хората им допадна,само дето им беше малко безсолна.По-тъмният е Макси,а по-светлия с малко повече перчемче е Роно.
Прикачени файлове
-
2.JPG (35.95K)
Брой сваляния: 34