Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1861 Потребителят е офлайн   lqllqlq Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 March 2007 - 06:35 PM

офф, това с храните е кошмар! Ако я смениш рязко задължително се разтройва малкия :) Робърт имаше подобен проблем когато му дадохме гранули с малко хляб и пилешко бульонче...уж беше без подправки, но ноща беше дълга както за него така и за нас и от тогава избягваме да му правим попарка освен с малко вода...другия вариант да се "поразтрои" е ако си излапа твърде бързо порцията от лакомия, но като се замисля да чукна на дърво до сега по-сериозен проблем не сме имали

#1862 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 07:19 PM

кавалера като го взех бе6е 2,5 кг.вет като го видя каза да минем на диета т.е. по малак грамаж отколкото вса6тност трябва да се дава сутринта го теглих до толкова колкото можах да го задаржа на кантара де l) и ми се стори 4е стрелката е на 3 кг но не сам много сигурна r) голямо дебела4е ми е но ми се струва 4е малко се е поодалжил и 4е е смакнал корем4ето l)

#1863 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 10 March 2007 - 09:16 AM

Арчи е много красиво бебче!!!Дано да се е оправил!Как сте?Като ми донесоха Руди и той беше пумпалче,но постепенно се издължи и оформи телцето.Не съм знаела колко килограма е,защото не можех да го претегля(кой да стои мирен).Като бяхме при вет за втората ваксина го помолих да го претегли.Той направи така - взе го в ръце,качи се с него на кантара,видя килограмите ,после го пусна и пак погледна и...след това смяташ.Хитро, нали !?Не бях се сещала.Благодаря за информацията на Карли.Биляна и на теб също.Чувала съм за нутра нугетс ,но ще трябва да проверя в Шумен дали я имат.Вет продава само роял канин и про план - супер,но ми е скъпо.Руди е палав колкото си искате и отгоре.На моменти ми иде да го хвана и да го сплескам с гушкане.Пляскам го по дупарата,когато прекали или го притискам по гръб(някой от вас беше го казал)докато се укроти и отпусне.Абе,страхотна енергия!Блика от него,просто е фурия.Сега за да ме опровергае се е гътнал на леглото и само следи ръцете ми по клавиатурата.Кротък,кротък,същинско angelpik .Трябва да е каталясал от скоростните отсечки дето ги прави из целия апартамент.Трябва да сменяме врата та на банята.Направи дупка и скоро ще може да се провира през нея.Тя и вратата не беше свястна.Чуваше се скрибуцане от време на време,дървояд или там както се казва .Изглежда звукът го е дразнел и му видя сметката на червея и на вратата - също!Чудим се с мъжа ми - алуминий или PVC да поръчаме.Дайте съвет.Дали ще продължи и по новата врата да драпа?Приятна почивка на всички ви.Рудолф вече
oo .Бебе е още.Много го обичам!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1864 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 09:22 AM

Забравих да се похваля(от оплаквания)вече сме с два нови зъба,постоянни. Първите долни резци.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1865 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 10:04 AM

Рудо,ходих до магазина за който то бях писала.Адреса е ул."В.Друмев"27,а улицата е тази която е отзад на Винса и води към Спортна зала.За пореден път ми направи впечатление ,че там продават храни само от среден клас нагоре.Dog Chow -junior там e 4,20.Казаха ми че е среден клас и ми препоръчаха Chikopee за 4,90,която е с малка разлика в цената но е висок клас храна,т.е казаха ми че е по-добра от първата, за която питах.Това е от мен.Гушки на бебчо! w) Честити ви нови зъбки! b)
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1866 Потребителят е офлайн   Nina_vn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 10:30 AM

здравейте на всички!искам да ви попитам някой дали не иска да му подаря моя кокер, мъжки, този месец ще стане на 9 месеца. налага се защото ще заминавам да живея в испания и няма как да го взема с мен. много ми е мъчно, че така се налага и трябва да се разделя с него, но няма кой да го гледа. тук ако имате ваши познати, които са готови да го гледат можете да ми пишете. ако искате мога да сложа снимки, а телефона ми е 0888290279. s)

#1867 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 11:56 AM

Nina_vn, толкова е тъжно, когато обстоятелствата налагат подобно решение...

Съжалявам!

#1868 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 12 March 2007 - 02:48 PM

Оххх... това е едно от най-отвратителните неща, които може да се случи на собственик на кученце. Ама нищо ли не може да се направи за да го вземете в чужбина? Аз за толкова домашни любимци съм чула, че са си ги взели.... Та то е още бебе, как ще се справи без вас, при непознати /а може би и неопитни хора/? Как ми се иска ако нищо не може да се направи аз да го взема..... но няма да стане...
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1869 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 03:12 PM

Ира,благодаря ти за услугата и вниманието.Нашият е "доброто прасенце",всичко яде
без претенции,но на мен ми се иска храната да е пълноценна,за да не се тревожа за витамини,минерали и т. н.Chikopee не съм чувала,но щом е висок клас значи в нея има всичко необходимо, а и цената е добра.Ще опитам.
Сега съм му сърдита на "тайфуна",защото заварих в къщи следи като от паднала бомба.Не ми се обяснява!Някой беше разказвал ,че майка му се обаждала в три през нощта(той на работа,а тя гледа кокерите) да дойде да си прибере"терминаторите".
Тогава се смях с глас,но в момента ми е a) !!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1870 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 03:12 PM

Как?!?! Сладкия Ирис... стига бе недей взимай го със себе си.... Горкото кученце cry2 аз Лейда за нищо на света не я оставям... Където и да ида ще си я взема със мен, все пак не си взимаме куче за да го гледаме 5-6 месеца а за да ни радва дъъъъълги години (love) ouu

#1871 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 05:39 PM

здравеите Ар4и ве4е е добре след като вет му даде две хап4енца лудее с пална сила d) l) и дори да сме по цял ден заедно и го виждам непрекаснато ми се струва 4е е пораснал ве4е имахме няколко слу4ая в които се наложи да го оставя сам вка6ти и бях приятно изненадана като се прибрах вси4ко си бе6е вар6ил на мястото bravoS r)
но никога не е касно да стане6 за резил да видим занапред как 6те е лудетината
Рудо 4естити ви две нови заб4ета r) w)
Nina_vn това 4е трябва да се раздели6 с малкия сладур е наистина много ма4но тежко и ма4ително както за теб така и за ку4енцето стискам ви палци да намерите добри хора които да го обграждат с много грижи нежност и безусловна любов успех от нас

#1872 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 12 March 2007 - 05:41 PM

мир4е, какви са тия хапчета, защо му ги е дал вета? А за послушанието - браво, все така да карате.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1873 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 05:56 PM

Nina_vn, наистина ли не можеш да го вземеш с теб?!Дори ако сега не е уредено заминаването ви,не може ли да го оставиш при някого за известно време докато се установите и после да го вземеш при теб в Испания.
Ако все пак си решила аз имам един приятел ,който искаше да си вземе кокер или бретон спанъол.Мога да му дам телефона ти ,а пък вече зависи дали ще се харесате.Ако се разберете ще държа под око Ирис и ще мога да те уведомявам за това как е.
Много жалко,че трябва да се разделите s) s)
User's Signature

#1874 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 06:45 PM

Мирче,през почивните дни,мине се не мине време и все за Арчи съм си мислила!Разстройството не е шега работа,особено за бебче.Обезводнява,изтощава губи се апетит.Слава богу,че всичко е вече минало!Гушки и много целувки на малкия angelpik !А за порастването - не ти се струва!Растат като трева,виждаш го с очите си и все не ти се вярва,че става толкова бързо bl) !
За Ирис - Nina_vn съчувствам ти,ако наистина не можеш да си го вземеш с теб!Аз ще ходя за една седмица при майка си в края на месеца и от сега се чудя как ще я карам без моята фога s) !От сега давам нареждания,обяснявам,забранявам на мъжа ми и пак не мога да съм спокойна.Докато се върна ще изперкам от мисли и притеснения!Дали наистина не можеш да намери временен дом и добри хора за сладура,а после да си го вземеш като се уредиш?Дано да успееш 1super !
Рудолф разнася някакви дрехи насам-натам!Вече нямям сили да НЕ-кам!Помощ a) bl) w) !!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1875 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 07:20 PM

Рудо,не се отчайвай,дишай дълбоко и си вземай по една редовна доза от лекарството"Не ми пука"! b) Когато бяхме в бебешкия период и на мен ми се струваше,че само "не"-кам и постоянно забранявам всичко на малката фурия,която постоянно търсеше с какво да се захване.Понякога дори съм я съжалявала защото излизаше,че каквото и да направи аз все се карам.Но това е правилния начин да отгледаш възпитан и послушен кокер.Няма как -те са малки,а сега е времето да се изградят правилата ,с които ще трябва да се съобразяват цял живот.Не се отказвай!Когато започнете с разходките би трябвало малкия да е поне малко по-спокоен,защото ще се измаря и ще oo oo .В един сайт на реномиран развъдчик на кокери беше написано"Добър(послушен )кокер е измореният кокер."
п.п.Разбира се това е в сферата на добрите пожелания,защото малък кокер е синоним на несекваща енергия .Така като си помисля докато Голди не стана на годинка и половина,след всяка дъъъълга разходка си мислех,че ще има мира,а тя веднага щом влезеше вкъщи и ми носеше топката -още да играем oleeee oleeee
User's Signature

#1876 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 07:56 PM

stomorgyl се казват хап4енцата пием ги по 4етвартинка на 12 4аса samotnata може би не си про4ела но Ар4и има6е леко разстроиство но ве4е слава богу вси4ко е наред вет каза 4е няма място за притеснение 6том има апетит и е много жизнен успокоих се 4е ве4е бебо е наред играе си неуморно и се 4уди с коя игра4ка по напред да се заяде l) dribble

#1877 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 08:08 PM

Ама то това не са какви да е хапченца, а антибиотик ...

#1878 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 08:26 PM

Ееей,и те като човешките лекари бързат да си "вържат гащите" с антибиотик!!!Като не е имало място за притеснение,защо веднага антибиотик!Върл противник съм им!Нож с две остриета.Ама нали е мъничък кучо и човек се притеснява да не стане сериозно състоянието му ...пък и лекар ти го назначава!Дали да не го смениш?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1879 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 08:30 PM

След като е предписан - как така ще се сменя. Просто го написах, за да уточня, че не е някакво нищо и никакво лекарство.

#1880 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 08:34 PM

Цитат

Рудо,не се отчайвай,дишай дълбоко и си вземай по една редовна доза от лекарството"Не ми пука"! b) Когато бяхме в бебешкия период и на мен ми се струваше,че само "не"-кам и постоянно забранявам всичко на малката фурия,която постоянно търсеше с какво да се захване.Понякога дори съм я съжалявала защото излизаше,че каквото и да направи аз все се карам.Но това е правилния начин да отгледаш възпитан и послушен кокер.Няма как -те са малки,а сега е времето да се изградят правилата ,с които ще трябва да се съобразяват цял живот.Не се отказвай!Когато започнете с разходките би трябвало малкия да е поне малко по-спокоен,защото ще се измаря и ще oo oo .В един сайт на реномиран развъдчик на кокери беше написано"Добър(послушен )кокер е измореният кокер."
п.п.Разбира се това е в сферата на добрите пожелания,защото малък кокер е синоним на несекваща енергия .Така като си помисля докато Голди не стана на годинка и половина,след всяка дъъъълга разходка си мислех,че ще има мира,а тя веднага щом влезеше вкъщи и ми носеше топката -още да играем oleeee oleeee

Дишам аз, дишам и издишвам докато ми мине!Пак подреждах дрехи и нарочно не ги прибирам ,за да се научи че НЕ значи НЕЕЕЕЕ!!!Боже,колко е сладък!Като ме погледне,се разтапям!Ама не се предавам.Иаз се надявам(не много),че разходките ще намалят дивеенето му d) !
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема