Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1901 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 15 March 2007 - 08:09 PM

Малииии, верно едричък върви. Сара като я намерихме на 8 месеца беше 5 кила, вярно слабичка беше, но после не качи повече от едно -две. Сега е по-дебеличка, но това е заради пустата забрана за дълги разходки, че пак сме със зашит трети клепач за горния. И пак 2 седмици по-малки разходки.... пак по-малко ядене.
Ама да го следиш, че да не вземе да стане пък дебел, че то това е опасното, Че е едричък не е чак такава болка.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1902 Потребителят е офлайн   lqllqlq Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 March 2007 - 08:23 PM

Здравейте,
как е Робърт ли? Ами не много добре. Преди 3 дни му сложиха последната 3-та ваксина, и на следващия ден получи жестоко разстроиство, което лекарят каза че не е нормално и най-малко вероятно е причинено от ваксината.Странно е, тъй като не сме го извеждали от тогава и няма как да е настинал / преди ваксината му мериха температурата и всичко беше ок/ Остана другата вероятност да е изял нещо без да го видим, което да е раздразнило стомахчето му. Та от 2 дни е малко на диета с препечени филийки и мисля, че се стабилизира...ако не утре ще го водим на лекар за антибиотик, за да засилят имунната система и да не се окаже някаква реакция от самата ваксина колкото и невероятно да е...Въпреки всичките си проблеми няма спиране, тук е момента да спомена че лекаря каза че ако наистина е сериозно би трябвало да е омарлушен, но честно казано спринтовете из целия апартамент и постоянните закачки за игра хич не ми се струват като признак на омарлушване.
Не знам и аз вече, притеснявам се защото си е душица, а по-притеснено ми е че реално няма от какво да му се е раздразнил стомаха..не знам ще видим до утре как ще се развият нещата...

#1903 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 15 March 2007 - 08:29 PM

Може да е раздразнил стомаха от всичко. От храна, вода, лакомство, ваксината, излизането /имам предвид стрес/ от всичко... Каква храна ядете по принцип /че нямам време да гледам назад/? АКо търчи и вече се оправя значи всичко е било моментно и диетата има ефект. С пожелания за бързо оздравяване и все така лудо търчане из апартамента: кака Сара / е и от мен де/
User's Signature

#1904 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 15 March 2007 - 08:31 PM

Неприятно и притеснително!Но щом е палав се надявам да не е сериозно.Наистина може да е лапнал "нещо" без да го видите.Днес синът ми не успя да извади от устата на нашия чуждо "аки"!!!Гнусота ouu !Утре ще му видя неговите!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1905 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 08:46 PM

Цитат

Малииии, верно едричък върви. Сара като я намерихме на 8 месеца беше 5 кила, вярно слабичка беше, но после не качи повече от едно -две. Сега е по-дебеличка, но това е заради пустата забрана за дълги разходки, че пак сме със зашит трети клепач за горния. И пак 2 седмици по-малки разходки.... пак по-малко ядене.
Ама да го следиш, че да не вземе да стане пък дебел, че то това е опасното, Че е едричък не е чак такава болка.

Саричка все пак е дама,нали момиченцата са по дребнички,но този нашият наистина е едър от малък.Не му давам повече от дневната дажба и за да не ме гризе съвестта ,че е гладен му давам постоянно ябълки и моркови след гранулите. Не е дебел,постоянно му опипвам ребрата както ти ме научи.Вет и той каза да не му позволявам да дебелее,защото тогава започват проблемите.Милата Сара,колко е изтърпяла ,душицата!Дано да е за последно и всичко да се оправи!Горещо й го пожелавам !И ти да се успокоиш най-после и да се радвате една на друга без да имате проблеми.Гушни я от мен,нищо че ще те гледа очудено bl) r) !
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1906 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 08:51 PM

туй разтройство е нормално, може от много неща да се получи... аз Лейда като получи разтройство почвам да търся улики какво е изяла и винаги намирам по нещо ;) .... а за акитата.... и тя ги обича и нищо не помага да я откажа... s) l)
а за този спрей ме интересува дали ще пишка на напръсканото място... защото проблеми с гризането нямаме... само малко с пишкането

#1907 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 08:31 AM

Не би трябвало да припарва на пръсканото място, но мисля си аз не можеш да откажеш кучето си от пишкане. Може от това място за пишкане да я откажеш, но си мисля, че ще си измисли друго.
И моят Харди ядеше много акита, скоро не съм го хващала на местопрестъплението. Иначе отворих тема за хапването на нечистотийки във Вет. частта от форума. Там има предложени много интересни техники за отказване от вредния навик. Пожелавам ви усппех и в двете начинания. 1super
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#1908 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 16 March 2007 - 01:12 PM

Най-накрая ми пратиха снимките от втори март - Сара с мартеничка (две кученца)

Качена снимка
User's Signature

#1909 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 03:06 PM

Много ти е красива Саричка. Невероятно куче, прилича ми много на Харди в златист вариант. Не знам що така си мисля, ама се влюбих в нея както в Харди. Да я нацелуваш от мен. Аз довечера си заминавам при Хардунци и ще се каляме отново до уши. d)
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#1910 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 04:01 PM

Ох, милата Сара! Колко е красива - много ми напомня на моята Арабела. Да й помачкаш ушетата и да я нагушкаш. Имаме новина - малката маймунка е разгонена. Представяш ли си? Арабела също се разгони за първи път на нейната възраст, но тази е толкова малка, че направо се чудя......., но сложихме памперса и сега мъка, мъка - цял месец. Догодина вече, ако всичко е наред ще е кастрирана и няма да я мъча с тези памперси.
User's Signature

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!

#1911 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 06:59 PM

ох милата Сари4ка колко е мила и красива w) гу6ки от нас поздрави и на вси4ки кокерци на Рудо,на Айра,Робарт,Харди и т.н много сме l)
Ар4и е добре дивее с пална сила l) dribble расте уникално барзо и са6то както Рудо ми се струва 4е е доста едри4ак като гледам Сари4ка колко е малка имам 4увство 4е Ар4и след месец 6те порасне колкото нея l) утре сме на втора ваксина пак 6те го боцкат моето беб4е cry2
за сега 4ао от нас r)

#1912 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 16 March 2007 - 07:41 PM

Кавалер - ами дребна порода, нормално се е разгонила. Слагате памперса, ама недей през цялото време. ако има къде да седи на плочки/паркет й го махай, че тя ще иска много да се ближе. От догодина щом казваш няма да е проблем вече това, на мен знаеш ли какъв ми е кеф, че Сара не се разгонва вече. Не че беше кой знае какво изживяване и изпитание, но в средните дни само като видеше мъжко куче и полудяваше, изпадаше в истерии, не си е работа.

Hardy блазе ви за калянето, ние сме наказани да си седим вкъщи заради поредната операция. И с тази яка почти не можем да си играем.

Мир4ето Сара все пак е женска, а и всички казват, че е дребничка за породата си, пък и те наще нали не са родословни, никой незнае каква смеска имат в кръвта си, могат да станат всякакви, тъй че туй не е болка за умиране. super best
User's Signature

#1913 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2007 - 12:12 PM

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка
Качена снимка
Хайде моля, хайде на снимките!!! Пресни пресни, парят още b).
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1914 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2007 - 12:50 PM

ох сладура той w) как да не го нагу6ка6 мили4кия с нетарпение о4аквам о6те снимки r)
Ар4и сега си по4ива стресиран малко от посе6тението при вет ваксиниран и прегледан е и ве4е 6те му давам калций 4е са6то като Рудито расте като габа l) да са ни живи и здрави бебоците и да растат 6том искат ква им е работата по цял ден все пак l)
на тези които могат да се разхождат наван в това хубаво време благородно им завиждам r)

#1915 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 12:35 PM

Не мога да се въздържа и да не се похваля(дано не чуе дяволът)!Рудолфи след третата ваксина се държи като послушно,голямо куче!Всички заповеди- не,долу,
легни,седни и дори многозначещото "аха-аха!",си изпълняват почти безпреко-
словно.Само дето трябва да го наблюдавам когато го пусна в хола с мокета да не го препишка.Не дава друг знак още ,освен да се върти и души.
Милият Арчи!Много чувствителен се оказва.Нашият не му пука когата сме при вет.То душене,то въртене и близане и опити да докопа де що може или да се изкопчи от нас...страшна работа.Даже не усеща когато го боднат.
Биляна,много,много чаровна е Сара!Пожелавам ви отново край на тревогите и безоблачни и щастливи години заедно!
Поздрави на всички кокерани и стопаните им от нас с Рудо super best !
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1916 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 06:15 PM

Ами,амиии!Не трябваше да се хваля ouu !Днес е непослушен и неуправляем като преди.Дивее му се и това е.И ме лае като се карам oleeee .
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1917 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 07:00 PM

Здравейте!
Рудо, много сте чаровни!!! w)
На Айричка й предстои операция/ Биляна, много, много благодаря за съдействието/, но това не й попречи днес да направи поредната голяяяма разходка до една поляна с мноооого минзухари до Боровец... l) Ето една снимка на принцесата: victoryVVV
Да нагушкате всички кокери от мен и много целувки от Айра! w)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#1918 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 08:52 PM

Пак нещо стана със страниците s) !?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1919 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 08:58 PM

Благодаря ,Блинки!Но не мога да видя Айричка.Когато оправят страниците...
Какво й има на рожбата?Какво ще й оперират?Каквото и да е ,стискам палци и ще чакам да пишеш как е приключило!Късмет!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1920 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 10:25 PM

форумът пак се бъг-на a) ouu

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 94