Кокер спаньол
Публикувано: 26 March 2007 - 07:08 PM
Какво става с Арчи?!Ей, къде се покрихте? Сара тази седмица вече ще може да се разхожда, нали? Дано и времето да е хубаво, че при нас се е наборучило, все е готово да завали.Blinki, много се надяваме на снимки, а и на клипче! Да видим Айричка как танцува, а после ще кажеш как си го постигнала.Били, вече се храним в тава и е мааалко по-бавно "прахосмукирането" b) ! Чао, приятели!
Публикувано: 26 March 2007 - 07:31 PM
Цитат
Рудо, samotnata, танцът е още малко "суров" и няма качествено клипче, но когато успеем, вие ще сте първите, които ще го видите! d) Благородно завиждам на всички, които имат малки кученца, защото колкото по-рано, толкова по-лесно е да се научат! victoryVVV Но кокерите са си природно интелигентни, щом Айра на 5 години научи повече от 10 команди! w) bravoS

Публикувано: 26 March 2007 - 08:21 PM
Сара не е преставала да излиза навън, но просто излизаме за свършване на физическите нужди и се прибираме и й липсва играта и тичането.
Утре махаме конците, стискайте палци.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 March 2007 - 11:44 AM
d) Биби, как е Сара? Хайде вече да се оправя това оченце.
w) Имаме нови снимчици и сега ще пусна една - да видите колко сме "големи".
Аватара също е подновен и това е ТЯ - моята сладка Одри.
Прикачени файлове
-
Odri_003.jpg (81.62K)
Брой сваляния: 41

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 27 March 2007 - 12:56 PM
n) Сега се е научила късно вечер да се прави на пикла и я извеждаме, но всъщност си играе и се разхожда.
w) Както казва дъщеря ми - доста е нахалничка.
Прикачени файлове
-
Odri_035.jpg (86.34K)
Брой сваляния: 38

Публикувано: 27 March 2007 - 01:09 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 March 2007 - 02:31 PM
w) Тука спи върху татко си.
Прикачени файлове
-
Odri_025.jpg (51.1K)
Брой сваляния: 38

Публикувано: 27 March 2007 - 04:10 PM
Публикувано: 27 March 2007 - 06:43 PM
Цитат
Абе и на мен ми се струва,че напоследък от ушите на Голди има специфична миризма макар да не й се замърсяват повече от нормалното.Незнам дали аз си въобразявам,нормално ли е ....Ох,май пак ще досаждам на нашия доктор.Преди няма и месец отидох със същото питане обаче за лапичките.Човека заляга,мириса лапички и нищо не усети. l) l) Неудобно ми е вече все ходя с поредното си притеснение.Та и аз като някои други които писаха наскоро се причислявам в графата "ненормално притеснителни кокерски майки".
Може ли някой да ми обясни как да кача няколко снимки в един постинг,вместо да се налага да пускам много постинги с по една снимка.Четох темата за прикачване на снимки,но там не видях да е обяснено това,пише само как да сложа линк към албум.Благодаря предварително!
Целувки на всички пухчовци!
Публикувано: 27 March 2007 - 07:18 PM
Привет на Сара, търпеливата душица! Никога, никога повече никакви болести
й пожелаваме от сърце super best !
Кавалер, и Руди си пада малко нахалник. Особено, когато му подадеш команда да си отиде на мястото или да слезе от леглото. Гледа те, не примигва даже и не се мръдва.Дори понякога лае, ама МНОГО недоволно. Само дето няма да бъде на неговата.Ще разбере кой командва! Работим по въпроса.
Публикувано: 27 March 2007 - 09:20 PM
Радвам се за Сара, че вече е добре bravoS !Samotna, аз по-късно се включих във форума и не съм разбрала, какво точно е станало с оченцето на Сара? Дано всичко остане стар спомен!!!
Хубаво е, че се повдигна въпроса за прикачване на една или повече снимки, тъй като и аз не бях много в час. Благодаря на twoofo за разяснението!
Искам да питам angel_1, американския кокер продава ли се или се подарява. Аз си търся английски спирнгер спаньол, но може би ще помисля и върху американския кокер. Аз си имам английски спрингер спаньол - Дейзи и е страхотна красавица, за което на по-късен етап ще Ви кача някоя снимка,след като се запозная с информацията, относно прикачването на една или повече снимки.
Установила съм, че кокерите като цяло, са много глезени, с миловидни и "нещастни","невиновни" физиономийки, умни, но отстояват тяхното си. Именно, това ми харесва в тях. Страхотни са super best !
Публикувано: 27 March 2007 - 09:25 PM
Напомня ми за моята Джеси, която почина, а сега сестра й - Дейзи е в къщи. Те са английски спрингер спаньолки и има разлика между кокера и спрингер спаньола - стават малко по едри от кокерите.
Жестока е! Да не й е уруки!
Публикувано: 28 March 2007 - 06:55 AM
Цитат
Радвам се за Сара, че вече е добре bravoS !Samotna, аз по-късно се включих във форума и не съм разбрала, какво точно е станало с оченцето на Сара? Дано всичко остане стар спомен!!!
Хубаво е, че се повдигна въпроса за прикачване на една или повече снимки, тъй като и аз не бях много в час. Благодаря на twoofo за разяснението!
Искам да питам angel_1, американския кокер продава ли се или се подарява. Аз си търся английски спирнгер спаньол, но може би ще помисля и върху американския кокер. Аз си имам английски спрингер спаньол - Дейзи и е страхотна красавица, за което на по-късен етап ще Ви кача някоя снимка,след като се запозная с информацията, относно прикачването на една или повече снимки.
Установила съм, че кокерите като цяло, са много глезени, с миловидни и "нещастни","невиновни" физиономийки, умни, но отстояват тяхното си. Именно, това ми харесва в тях. Страхотни са super best !
Кокерчето се продава,не знам цената,мога да ви кажа само че е страхотен.Не е мой,правя услуга на приятели .понеже аз живея в София а кученцето е в едно село близо до В.Търново. Мисля че е последен от кучилото,другите са запазени още от раждането.Цената няма да е висока за потеклото му,собствениците по скоро биха се впечатлили от ентосиазма и желанието на някой да гледа такова куче.За повече информация се обадете на 061107-375 Георги Железаров. d) d) d) d) d) w) w) w) w) c) c) w) w)
Публикувано: 28 March 2007 - 08:58 AM
Цитат
Напомня ми за моята Джеси, която почина, а сега сестра й - Дейзи е в къщи. Те са английски спрингер спаньолки и има разлика между кокера и спрингер спаньола - стават малко по едри от кокерите.
Жестока е! Да не й е уруки!
d) Благодаря за комплиментите! s) Много съжалявам за твоята Дейзи. Разбирам те напълно, защото и аз загубих сладкото си кокерче миналата година, а тази принцеса е кавалер кинг чарлз спаниел и като част от семейството на спаниелите сме приятели с очарователните, вадещи душата с памук кокери.
l) Всички спаниели по принцип са големи манипулатори, но ние за това си ги обичаме.
w) Рудо, като чета какви ги върши твоят мъник сякаш става дума за Одри. Застава мирно само ако ще получава нещо, а напоследък вече и лае, и скимти и се бута - само и само да яде с нас на масата. Нищо, че нейната паница е до нас - не, тя иска нашата храна. Въвела съм строга дисциплина и не разрешавам да й дават и тя като поседи, поседи и отива в ъгъла и гледа жално т.е. колко сте жестоки с мен.
w) Само да са живи и здрави и да са с нас.
w) Обичам ви всички четириноги сладури - каквото и да правите!