Кокер спаньол
Публикувано: 02 April 2007 - 05:42 PM
Биляна, благодаря за милите думи и за приятната компания днес! r) Надявам се, че следващата ни среща ще бъде по приятен повод и с два тичащи кокера!!! l)

Публикувано: 02 April 2007 - 06:16 PM
И аз благодаря, че се запознахме, само Иво да оправи колата и ще дойдем ние да си потичаме в онази споменатата горичка.
А с два тичащи кокера нали знаеш какво ще правим ние през цялото време.... Айраааааааа, Сарааааааа, Неееееее, елааааа тууук... и т.н. ;)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 02 April 2007 - 07:33 PM

Публикувано: 03 April 2007 - 07:49 AM
Samotna, БЛАГОДАРЯ, че се разбрахме r) !
Нали трябваше да бъда "сериозна", че да сизглеждам като "истинска"!
Радвам се много за Айра и bravoS на докторите, защото има толкова некадърни фетеринари, че ... a) ,нямам думи (потърпевша съм).
Хубаво е, че сте се запознали и ще доставите удоволствие на вас самите и на кокерските кучовците. Страхотно е, само като си ги представя да тичат и да играят. Продължавайте! Само така!
Публикувано: 03 April 2007 - 09:54 AM

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 03 April 2007 - 11:51 AM
Извинявам се, че аз казвам тези неща, но на Блинки надали й е до това точно в момента, а и все пак Айра е кастрирана вчера, още се възстановява. Пък Сара вече отдавна забрави.

Публикувано: 03 April 2007 - 04:48 PM
Днес имаме рожденик, Зорро навърши годинка, да ни е жив и здрав!!!
ето и малко снимки с торта и батко Айки:

Публикувано: 03 April 2007 - 10:30 PM
Публикувано: 04 April 2007 - 08:47 AM
Жлая му най-много здраве и весели игри. Двамата са много издокарани, а тортата, чак ми на мен ми се дояде.
Страхотни са bravoS .
Нашият рожден беше на 06.02., но тортата беше за нас.
Да попитам нещо относно тортата - сладка ли е или солена. И ако е сладка, може ли да дам на моята Дейзи да си опита,при следващия повод, когато закупим торта? Знам, че не било хубаво на коучета да се дава сладко, но като видях тия страхотни снимки, се питам, защо пък не, един път в годината има рожден ден, да не би да е всеки ден.
Публикувано: 04 April 2007 - 09:05 AM

Публикувано: 04 April 2007 - 10:45 PM
Публикувано: 05 April 2007 - 05:22 PM
Честито на патерици!Да ти е жив и здрав,а за хубостта -той вече си е красавец!
Моля те,сподели рецептата за тортата.Изглежда много добре.Желирана ли е ,за да стои в тази форма?Досега съм пропускала да правя специална торта на Голди и съм я почерпвала само с чисто месце на ЧРД-то, но ще се поправя и другия път и гости ще си поканим на рожденния ден даже. b)
Публикувано: 06 April 2007 - 10:49 AM
1super Много целувки на всички!
;) Нашата Одри за първи път ще се разхожда из планинските пътеки на Стара планина. Ще има среща с един мъжкар и се надявам добре да се позабавлява. Може да има и интересни снимки.
super best Внимавайте с храната! Пазете кюфтетата!
cheers Още веднъж - весели и усмихнати празници!

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!