Кокер спаньол
Публикувано: 06 April 2007 - 11:31 AM
На всички желая весело изкарване на празника!
До скоро!!!
Публикувано: 06 April 2007 - 06:15 PM
Прикачени файлове
-
002581356.jpg (33.7K)
Брой сваляния: 33
Публикувано: 06 April 2007 - 06:16 PM
Прикачени файлове
-
002581362.jpg (32.59K)
Брой сваляния: 33
Публикувано: 06 April 2007 - 06:16 PM
Прикачени файлове
-
002581357.jpg (57.39K)
Брой сваляния: 31
Публикувано: 06 April 2007 - 06:19 PM
Публикувано: 06 April 2007 - 06:28 PM
Публикувано: 07 April 2007 - 11:24 AM
желая весели великденски празници на вси4ки и забавни разходки r) w)
Публикувано: 08 April 2007 - 12:26 AM
нямаше кой да го извежда докато отсъствах (не се наемат). Ще го изморя!!! Пораснал е още, козинката му е станала по дългичка, зъбките - подредени като броеница, и хубав, хубааав l) w) ! Понабелосвал се докато ме няма, но нищо трагично.
Надявам се Айричка да се възстановява бързо и без проблеми super best !На всички сърдечни поздрави и най-много на Били, благодарение на която този форум го има и аз се уча как да си гледам ЧУДОТО, без да се притеснявам, че нещо не му е наред bash , а да го приема с всичката обич на която съм способна и да сме щастливи заедно! ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ! Бъдете здрави и щастливи!
Публикувано: 08 April 2007 - 09:36 AM
Прикачени файлове
-
Easter_eggs.jpg (23.49K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 09 April 2007 - 06:56 PM
Как сте кокери след празниците? Как изкарахте, кой каква беля направи, кой с какво замези?
Сара се разболя, пак.... цистит... е писна ми вече, казвам ви. И МОЛЯ ВИ НЕ СЪЗДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА БОЛНАВИ ПОКОЛЕНИЯ КОКЕРИ, а те се получават от безразборното заплождане на неродословни кокерки с квартални кокерци. Еми, ето резултата, Сара не излиза от лекарския кабинет вече.
Иначе като изключим антибиотиците и чайчетата, Сара е добре, намаза една разходка из витоша вчера. Обръснах я 1-ви номер. Много добре изглежда, много добре се чувства, се едно е малко кученце. Оставих й малко козинка по лапките, мяза на американче така.
Снимки ще има малко по-нататък.
Засега това от нас, до скоро...

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 10 April 2007 - 10:57 AM
d) Много здраве и късмет на всички приятели - космати и по-малко космати!
Разказвайте - как изкарахте празниците, а малките гушковци пораснаха ли, слушат ли? l)
w) Ние бяхме в едно прекрасно село - близо до Боженци. Одри не можеше да се нарадва на поляните с иглики и нарциси. Толкова беше волна. Направихме й хубави снимки и ще ги покажа през следващите дни. w)
d) Днес обаче е много тъжна, дори не се изпишка сутринта - сигурно чака пак да я заведем сред игликите. Погалих я и й казах , че няма иглики, има само около блокови пространства. Имаше още една причина да й хареса - непрекъснато се намираше нещо за ядене - висеше в кухнята и чакаше нещо да падне - милата, толкова е лакома, но край, сега отново строг режим. 1super
d) До скоро, приятели!

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 10 April 2007 - 01:48 PM
striksi, страхотни кученца bravoS. Но,няма как да не са, от страхотни родители страхотни деца.
С Дейзи бяхме на вилата в едно китно балканско селце, с минаваща река и жестока природа.
Не съм и подозирала, че Дейзи ще се страхува от реката, то голямо треперене беше, докато се осмели да си натопи носа в нея b) .
Важното е, че успя, все пак това е напредък.
Настроените й в къщи абсолютно се доближава до настроението на Одри, но няма как. Поне се успокоявам с това, че Дейзи не я касае междублоковото пространство, тъй като има голям двор,покрит с райграсец и някое друго цъфтящо,което ще й напомня за поляните, по които бягаше по празниците.
Публикувано: 10 April 2007 - 07:03 PM
Цитат
Samotnata,разбирам какво имаш предвид казвайки това и все пак не мога да се съглася на 100%. Да, безразборните заплождания на неродословни кокери могат да не дадат перфектни поколения,но това че ако майката или бащата не са родословни не значи автоматично ,че тяхните кученца ще бъдат болнави.Aкo това беше вярно повечето от нас тук във форума (не дай боже!)също щяхме да сме постоянно в лекарския кабинет.Мисля,че ще се съгласиш,че и кученце с добро родословие може да е предразположено към чести разболявания,а друго неродословно да пращи от здраве.Божа работа и късмет бих казала!
Искрено съжалявам за Саричка и ти съчувствам за тревогите!Стискам палци да е наистина за последно и чак да забравите лицата на вашите лекари! worthy super best
Публикувано: 10 April 2007 - 07:45 PM
Я направо да го сложим и тук.Вижте това ,на мен ми беше много интересно:
В утробата
Публикувано: 10 April 2007 - 08:37 PM
след всчики тези констатации не ми остава нищо друго освен да подкрепя призива да се спре с това заплождане на принципа на симпатиите ,защото искаме да си имаме дечица от нашето куче и други такива глупости.
ira права си че няма гаранция че куче с родословие няма да има здравословни проблеми,но шанса е доста по малък.аз си го обичам такъв какъвто е но всички сме наясно че има хора които в деня в които видят или чуят че тяхното куче не е съвсем такова за каквото са го взели ,ще дадат своя принос към прираста на бездомни кучета.така че нека поне хората които сме тук и сме прочели и сме наясно за какво става въпрос да направим всичко възможно това безумие ако не да спре поне да намалее до минимум worthy .
поздрави на всички дългоухи и техните собственици cheers
Публикувано: 10 April 2007 - 09:51 PM
Цитат
Е радвам се ,че се отби,но няма за какво да защитаваш Самотната просто защото никой не я напада!
Тук е форум и всеки споделя мнение нали така? Или трябва всички непременно да мислим едно и също bl) Прочети по задълбочено поста ми.Не съм казала,че тя не е права,а че не съм съгласна,че неродословно куче=болно куче при всички случеи.За съжаление има много примери като този, който ти даваш с твоето кокерче или кокерчето на Самотната,но не всички са така..Не поставяйте всички под общ знаменател само защото при вас е така.
Още веднъж:С призива
Цитат
Цитат
Защо въобще се дразниш от тези хора? Ти нали си била наясно,че си взимаш кокер без родословие - нормално е да не отговаря на 100% на стандарта.Но нали те радва и за теб е най-красив!!Какво значение има тогава какво ще кажат хората?
Публикувано: 10 April 2007 - 10:23 PM
1 с радвам се че се "отби" аз не съм дошла у вас че да съм се отбила,просто повече чета отколкото да пиша
2 подкрепям и защититавам са различни неща ,но ти май не правиш разлика
3 никои не слага знак за равенство и не е казал ,че подобно нещо е задължително,но е факт, че е по често срещано
4 мога да ти дам още много примери освен нашите кучета ,но не мисля че има смисъл.моли се да не се случи и на теб.
и накрая ще се радвам да премахнеш заядливият и саркастичен тон от постовете си ако е възможно
п.с причината да предпочитам да не пиша са категорията хора като теб,които само чакат някой да напише нещо и да се захванат да правят дисекция на думите му изопачавайки ги по най-безумният начин
лека вечер
Публикувано: 11 April 2007 - 10:13 AM
Заядливите коментари ти си ги задръж, едва ли е само мое мнение, че се включваш в разговорите колкото да изкажеш "ЕКСПЕРТНО" мнение, а това далеч не е смисъла на форума...
Като толкова не издържаш да се заяждаш пробвай с някоя пикла на твойте години, при каките не минава номера
А ако съм груба с теб, много извинявай ама ВСЕ МИ Е ЕДНО!!!