Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#2981 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 August 2007 - 11:23 PM

Цитат

Извинявам се за огромната снимка!!!Благодаря - много сте мили!За нас незная какво да ви пиша.Освен,че Голди беше мама през март т.г.Отгледа 5 сладки бебета и сега сме супер щасливи всеки път щом стопаните им ни изпратят снимки.Само много съжалявам,че Голди имаше проблемна бременост ,наложи се да роди секцио и да я кастрират.Щастлива съм,че въпреки всичко тя е добре и е същата душица-палава и много миличка.

Чудесно е, когато имате информация от новите родители и знаете, че сте поверили малките в любащи ръце. Да ви е жива и здрава Голди. И моето куче кастрирах, защото се наложи, но най-важното е, че това е много добре за здравето им 1super

#2982 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 02:21 AM

Здравейте всички..не мога да се сдържа и да не се похваля, че с Алис всичко върви идеално w) 1super даже се научи да ходи и в тоалетната...е не всеки път ама има време l) хехе искам да попитам долу-горе може ли да ми кажете колко ще ми струва втората ваксина, че ходихме на ветеринар ама забравих да питам колко пари ще ми струва и да не да отида с по-малко пари и... bl)

#2983 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 08:19 AM

idol ike-невероятно красив пухчо!Много е сладък!Да е жив и здрав ,щастлив и да дава много много обич и радост на новите си стопани!А колко мъничета бяха? асе-втората ваксина е 16-20 лв.
.
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#2984 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 09:35 AM

Цитат

Здравейте от нас с Чери ние доста отдавна не сме се явявали, но дълго нямахме интернет а и отдавна не сме си във Варна, тя порастна доста, минахме и през първото разгонване, така че вече сме в пубертета, тя стана доста послушна, и в разрез с породата си въобще не е лакома, напротив прекалено злояда стана, виждам че има много нови горди стопани на кученца от най-хубавата и мила порода, поздравления, пожелавам ви да ги възпитате лесно и да станат добри ваши приятели. Ето и една по-актуална снимка на Чери

Колко много е порастнала... нищо общо с преди... А как искам да я мачкам w)

#2985 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2007 - 10:14 AM

violeta.di, малките бяха четири, ето още малко снимки на бебоците:

http://www.dcforum.i...r=asc&start=120
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#2986 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 10:47 AM

[COLOR=green]Адски красиви ви са кокерчетата!!!Междудругото днес Голди става на 3 год.Смятам да и подаря една дълга разходка и луда игра с топка,а след това вкусна вечеря. Много съм щастлива ,че irina_dimitrowa също е във форума-нейния сладък Рони е син на Голди! 1super 1super
User's Signature

#2987 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 12 August 2007 - 10:55 AM

Страхотно! Толкова сте красиви всички... Толкова се радвам, че сте тук.
Пожелавам на малкия сладур най-голямото щастие на света и да е ужасно много обичан, както и успехи на подиума.
За кастрацията никой да не съжалява, тя носи само ползи за здравето на кучето. Сара все едно втори път се роди, откакто я кастрирахме.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#2988 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 10:28 PM

Порастна доста Чери ама си остана нисичка, някак си само се издължи, даже се шегуваме, че може да е кръстоска с дакелче, инъче няма за мачкане, финна е пази си някакви нейни диети,ше щеда ми яде роял канина и вече не знам какво да я правя даваме консерви от време на време, макар и да знам че не е полезно, даваме и други гранули ама си иска месце детето и тва е, варим от време на време ама се боя че не си набавя всички витамини, макар, че като гледам козинкаа наистина е много лъскава и няма никак вид на болнава. Е ако някой може да помогне каква храна да давам, кажете моля.
Карли а как е Лейди сигурно е още по-пъстра и красива от преди, а все ли си е такава дивачка, ние скоро няма да севръщаме във Варна, тоест Чери ще се върне при баба и дядо ама ние с мъжа ми чак до година и тогава ще се мачкаме
Целувки

#2989 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 10:57 PM

Цитат

Карли а как е Лейди сигурно е още по-пъстра и красива от преди, а все ли си е такава дивачка, ние скоро няма да севръщаме във Варна, тоест Чери ще се върне при баба и дядо ама ние с мъжа ми чак до година и тогава ще се мачкаме
Целувки

Лейда не спирала с белите:) не знам дали знаеш ама вече не е при мен (love)
PS виж си личните

#2990 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 11:35 PM

Много се радвам за всички кокери-и бебоци и пораснали!Да са здрави и да радват собствениците си!
При мен и кокерчето,което лекувам,нещата са са много трудни.Има надежда,но подобрението става неимоверно бавно.До сега сме били на 4 прегледа.Утре сутрен отново.Взех си отпуска,то май това ще ми е лятната почивка,но все пак не съжелявам.Напротив-щастлива съм,защото до сега не смеех и да пиша-кучо само лежеше,няма силички,милия,да се повдигне,не яде,само много вода пие...Сега живна мъничко-и сега докато пиша се премести от леглото си и дойде в краката ми и ме гледа с тези прекрасни очи!Най ме е яд на тези хора,които са го изхвърлили,сигурно,защото е болен...Нямам думи да ви опиша колко добро същество е кокерчето.Обичо каишката си-първият път,когато му я слагах,сам протегна главичка.Спокоен е и когата пътува с кола,явно му се е случвало в миналото.Ще го снимам,само да се закрепи,ще видите какъв сладурко е w)Стискайте палци-борбата за кучо да има успешен край.Ще му измислим и име... r)
User's Signature

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!

#2991 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 12:07 AM

Току-що занесох кучо пред блока да се изпишка-нося го на ръце,защото няма сили,но се чудя как да го науча да пишка на терасата примерно,защото сега е по-добре и може да стои на краката си,даже повървя 20-ина крачки,но залита и аз много се страхувам,не искам да се преуморява.Дайте съвет-вестник примерно,или някакъв памперс...Иначе има постоянен запек-зехтина не помага.
User's Signature

#2992 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 08:09 AM

Много ми е жал за кокерчето- стискам яко палци да се оправи!А всъщност какви са му диагнозите? Аз се сещам ,че нещо с ухото и окото беше зле.
User's Signature

#2993 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2007 - 09:56 AM

PAtanasova, дали сте се допитали за мнение на други ветове? Каква диагноза е поставена? Пита ли доктора за този запек? Стискам палци да се оправи по бързо!
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#2994 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 11:29 AM

Мерси,мили хора,за съпричасността!Кокерчето има многа проблеми,за съжеление.Още миналата седмица сменихме д-ра и ходим в клиника в Ст.Загора,от която съм много доволна-специалисти с опит,хуманно онтошение към животните!Оказа се,че аз съм сгрешила малко в определянето на възрастта-кокерчо е по-млад,на не повече от 3год.Нямам думи за гадовете,които са го изхвърлили-младо,послушно,обичливо кокерче-това не са хора!Колкото до ушите-извадиха5 броя осилчета!!!-не съм виждала токова чудо в живота си-уши,препълнени с осили- s) кучо не беше упоен,изтърпя почти без протести процедурите...Как да ви го опиша-ангелче w) Беше на системи няколко поредни дни,както и отделно през абокатчето му вливаха антибиотик.След всяка процедура си го прибирах в къщи с такси.Проблем се оказаха таксиметровите шофьори,че ме запомниха и не искаха да ме качват,а аз нямам кола.Ох,голяма одисея...Но съм щастлива-ще оцелее b) След обед сме на инжекция и ще ми кажат резултати от изследвания на кръвта,дано тези са по-добри.Ще ви пиша повече подробности ,като се върнем от д-ра.Лошото е,че нямам повече средства,но се надявам да се съгласят на разсрочено плащане или нещо подобно.Да-проблеми много,но надеждата ме крепи!Не знам какво да правя,наистина в трудно положение сме с кучо, но съм сигурна,че не мога да се откажа от лекуването кучо-кокерчито заслужава малко щастие и здраве в безкрайно тежкия си живот досега...нали ние хората сме го докарали до това положение!
Ох,извинете ме,че съм така емоционална,и пак много ви благодаря на всички,че се интересувате от кокерчо!Хубаво е,когато имаш с кого да споделиш r)
Лек ден кокерски приятели!
User's Signature

#2995 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 13 August 2007 - 11:37 AM

Много благородно от твоя страна. Евала! Малко хора биха сторили подобно нещо. Стискам палци кучо да се оправи и да стане част от нашето кокерско семейство тук. Ти ще го задържиш ли за себе си? Аз от личен опит знам, че веднъж влязло у вас, погледнало мило и дало малко обич трудно ще излезе от там. Преди 2 години и аз спасих едно кученце, но от изолатор. Мислехме да го даваме после за осиновяване, но на третия ден решихме да го оставим у нас. За съжаление то нямаше нужния късмет и се наложи да го приспим. Дано кокерчо има повече късмет и се оправи и заживее един щастлив и спокоен живот. Сложи някоя снимка ако имаш, да го видим героя. И пак поздравления за куража за това, което правиш.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#2996 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 11:42 AM

Клета душичка. Мисля че е хубаво да излиза на вън. Нищо че го носиш - това ще го разведрява по мъничко. За кученцата психологически разходките са много важни. Може на едно място да стои на вън, но да е на вън. Ако някое такси те приеме без проблем с кученцето, помоли го за телефон, за да го викаш него. Ако някой те попита кажи е има травма или нещо подобно, за да не се плашат хората, че вкарваш в колата им болно животно, което ще зарази тях, децата им и цялото семейство до десето коляно. Успех, пиши подробно за всико.

#2997 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 11:58 AM

До сега се ужасявах,че кучо може да умре s) .Даже и име не смеех да му измисля!Сякаш като си няма име,уж по-малко ще се привържа към кокерчето-емоционално съм много обременена от смъртта на моята кокерка и ми беше направо болезнено да виждам как кучето се мъчи,все ги сравнявах...Винаги, като загубим куче,боли,но нека да продължим да даваме любовта си...
Мерси пак!Това с травмата е хитро- 1super -вярно че някои хора виждат в четириногите ходещи зарази a)
User's Signature

#2998 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2007 - 02:20 PM

Ами точно за това му измисли късметлийско име, толкова време е с теб, не може да е просто куче, той си е твой, и в момента се бори заради теб, той разбира, че все още някой го иска, някой се бори за него.
Стискам палци за изследвания , дано да се разбере точно какво му има на кучо.
User's Signature

Качена снимка

#2999 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2007 - 06:40 PM

Здравейте d) и техните стопани b)
Как точно изглежда четката (гребена), който премахва подкосъма и мъртвия косъм? Някъде прочетох, че е с въртящи се зъбци! Но някак си немога да си го представя, ако някой има снимка, моля да я качи. Да не би да е така наречения тримингов (който го няма никъде)?
Благодаря! w)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3000 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2007 - 08:07 PM

tigyrcho, здрасти! На вас триминг ви трябва само за гърба, да отстраните подкосъм, има по магазините на фирма "ТРИКСИ", не са идеални, но вършат работа. За по дълъг косъм по тяло ви трябва гребен с въртящите зъбци, той разресва без да дърпа и не скубе козината, отстранява мъртъв косъм. Сега ще потърся снимка. Има вече и в БГ, но не са точно такива, мисля че тези които ги гледах тук, пак бяха на "ТРИКСИ".
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема