Кокер спаньол
Публикувано: 01 November 2007 - 10:21 AM
Да е много здрава, игрива и щастлива!
Ето ни и нас с новия ни гащеризон, с нетърпение го чакахме, защото стария се беше протрил от носене, сега се разхождаме без проблем, като се приберем само измивам лапките и за ушите има отделна част с ластик, която ги прибира към вратлето, за да не се цапат и те.
http://images20.snim...4396226-big.jpg
Публикувано: 01 November 2007 - 11:20 AM
http://www.dcforum.i...6...sc&start=15
Публикувано: 01 November 2007 - 03:12 PM
Да прави мнооогоо щуротии, защото кокерите са си щурористи :sviruka:

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 01 November 2007 - 11:02 PM
Искам да ви попитам нещо. :'(Моят кокер Рики ми прави малко бели,но това неми пречи обаче една от тях немога да го науча да неправи и тя еда пишка на моето легло и то най-вече от страната на приятеля ми даже веднъш се изпишка върху него докато спеше, :huh: незнам защо прави така.Моля помогнете ми.Предварително благодаря. :'( :izcherven: :kuchence:
Публикувано: 02 November 2007 - 12:38 AM
Публикувано: 02 November 2007 - 03:33 PM
Муцунски целувки специално за Памела! :wub:
Разгледах ви снимките, всички сте много хубави. Истински англичанин е Рудо с карето, прилича му като на Шерлок :P, черното Бижу е сладур, малката Киара настига големите. :blink:
Meridit, Iosha е много забавна в този гащеризон, наистина практично. Идеята ме накара да се замисля. B)
Blinki, вие с Айричка сте герои! :wub:
Всички, които сме пропуснали имат по една муцуна от Нарка.
Сега да ви задам един въпрос - срещате ли се с коне и какво е поведението ви в тези случаи? Много ми е любопитно. ;)
Публикувано: 02 November 2007 - 04:03 PM
Иначе имахме малко подобие на торта с бенгалски огън вместо свещичка.
Купонът беше голям :yahoo: (за мен). Памела нищо не разбра, разбира се. Малко беше шашната, че и разрешавах да ходи и да си проси от гостите, ама бързо се ориентира че ще падне голямо ядене :yahoo:
Публикувано: 02 November 2007 - 04:07 PM
А на единия кон даже :wub: му даде, по муцината!
Публикувано: 02 November 2007 - 09:56 PM
Следващият път бяхме на плажа, беше съвсем пусто и изведнъж пак кон! Профуча в галоп, тя хукна като стрела след него лаейки, всичко това с голяма скорост. За малко да я изгубя, отдалечи се на голямо разстояние. Но сякаш искаше да бяга до него, или с него, знам ли. Имах чувството, че нещо ловджийско започва да ври в нея. Та вече много внимаваме с конете.
Затова питам как се държат вашите кучета. :rolleyes:
Публикувано: 02 November 2007 - 11:12 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 November 2007 - 11:40 PM
Аз Сара покрай празниците я водя задължително на каишка. Просто не мога да си представя какво ще правя ако вземе че хукне след някоя пиратка.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 02 November 2007 - 11:53 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 November 2007 - 11:53 PM
liubka, можеш да прочетеш тази тема http://dog.bg/forum/...pic,1728.0.html. Интересна е и полезна.
Пиратките наистина са лоша работа. Предполагам, че samotnata има опит и мнението й ще е от полза за всички, които имат нужда от съвет.
Имам приятели с бретон шпаньол, от време на време ходи на лов. Обучавали са от от малък с резки гърмящи и постепенно усилващи се звуци докато свикне. От начало с нещо невинно, после пиратка и накрая гърмеж на пушка. Така стъпка по стъпка напред. :sedni!:
Публикувано: 02 November 2007 - 11:58 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 03 November 2007 - 06:59 AM
Това ще е най-добре да го правите в гората и ли полето,където няма да има странични дразнители ,но трябва да сте двама .Един да гърми и друг да успокоява.
Публикувано: 03 November 2007 - 02:33 PM
МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: СОФИЯ
СЪДИЯТА: DENIS KUZELJ - СЛОВЕНИЯ
СЪБИТИЕТО: ЕСЕННА ИЗЛОЖБА НА БККСК
Добре дошли са кучета от всички породи от 5-та породна група. При желание осигуряваме хотел. Краен срок за подаване на заявките: 10.11.2007. Такси за участие: 12 лв. за първо куче, 10 лв. за второ куче, 8 лв. за трето и всяко следващо куче, над 10-то куче участието е безплатно. Такса за класове Бебе, Подрастващи и ветерани: 6 лв. Участващите кучета задължително трябва да имат родословие, вписано в ПК на БРФК и собствениците им да са заплатили членски внос за настоящата година. Лица, които не са членове на клуба или на друга федерация, призната от FCI, могат да извеждат кучета своя собственост само за експертна оценка. За експертна оценка се допускат кучета без родословни документи или с непълни такива.
Изложбата ще се състои в рамките на серията от 2 международни изложби САСІВ (17 и 18 ноември), заявки за които можете да изпратите на brfc@mail.orbitel.bg.
ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ
Клас:
○ Бебе (3-6 м.)
○ Подрастващи (6-9 м.)
○ Млади (9-18 м.)
○ Интермедия (15-24 м.)
○ Открит (15 м. 8 г.)
○ Шампиони (15 месеца и нагоре, изисква се сертификат за шампион)
○ Ветерани (8 години и нагоре)
Име на кучето: __________________________________________________________
Порода и разновидност: __________________________________________________
Родено __________________ пол: __________________ ПК №. _________________
Баща: ___________________________________________________
Майка: ___________________________________________________
Развъдчик: _________________________________________________
Собственик: __________________________________________________
Адрес и телефон: ____________________________________________________________
Сайт и електронна поща: _____________________________________________________
Конкурси: Млад водач (6-13 и 14-18 г.), Двойки (две кучета от една порода, на един собственик), Развъдна група (минимум 3 кучета с един производител), Група потомци (един родител и минимум 3 потомъка), Група на развъдник (минимум 3 кучета с един производител, без значение породата), Група на основател (поне 3 поколения потомци)
Публикувано: 03 November 2007 - 06:09 PM
Искам да ви попитам нещо. Моят кокер Рики ми прави малко бели,но това неми пречи обаче една от тях немога да го науча да неправи и тя еда пишка на моето легло и то най-вече от страната на приятеля ми даже веднъш се изпишка върху него докато спеше, незнам защо прави така.Моля помогнете ми.Предварително благодаря.