Кокер спаньол
Публикувано: 06 November 2007 - 01:46 PM
Много съм трогната, благодаря ви приятели. Няма по-хубав рожден ден от този, в който се събуждам от близване на кокер. Съдбата ми завинаги ще бъде свързана с тях, а съответно и с вас. Да сме живи и здрави всички да си помагаме и забавляваме заедно.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 06 November 2007 - 02:51 PM
Е, всяка тема си има основател. Когато пуснах темата имах страшно много въпроси за кокерите, а почти нямаше хора, които да са запознати с породата. Сега съм доволна, че човек влязъл в темата, макар и овикан и нахокан за някоя и друга грешка може да намери отговор на всичките си въпроси. А най-много ме радва факта, че се събрахме страшно много почитатели на породата.
Благодаря за пожеланията. Тази тема нямаше да е същата без който и да е от ВАС.
Благодаря за пожеланията. Тази тема нямаше да е същата без който и да е от ВАС.

Публикувано: 06 November 2007 - 05:37 PM
Честит рожден ден и от нас, Биляна! Много щастие ти пожелаваме и все да си сред весела кокерска компания! :wub::drugarche:
idol ike,sundy, благодаря ви за отзивчивостта! Златни момичета сте! :wub:
Аз само се опитвах да отгатна снощи как би изглеждала кройката съвсем схематично. Тук нещата вече изглеждат професионално. Предизвикателство е, особено като се има предвид на кого се шие.Много полезна информация, доста добре е обяснено, още не съм го разгледала обстойно, но ми е много любопитно. Още веднъж благодаря! :wub:
idol ike,sundy, благодаря ви за отзивчивостта! Златни момичета сте! :wub:
Аз само се опитвах да отгатна снощи как би изглеждала кройката съвсем схематично. Тук нещата вече изглеждат професионално. Предизвикателство е, особено като се има предвид на кого се шие.Много полезна информация, доста добре е обяснено, още не съм го разгледала обстойно, но ми е много любопитно. Още веднъж благодаря! :wub:
Публикувано: 06 November 2007 - 08:38 PM
[glow=red,2,300]Честит Рожден Ден и то мен и Рудо, Билянче![/glow]
Желаем ти много здраве-то винаги е нужно, много щастие-то никога не стига, море от любов и бряг, на който винаги да те чака някой!!! :wub: :drugarche: :kuchence:
[move][glow=red,2,300]Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден![/glow][/move]
Желаем ти много здраве-то винаги е нужно, много щастие-то никога не стига, море от любов и бряг, на който винаги да те чака някой!!! :wub: :drugarche: :kuchence:
[move][glow=red,2,300]Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден![/glow][/move]
Публикувано: 06 November 2007 - 10:50 PM
Публикувано: 07 November 2007 - 12:04 AM
Ейййй Сарка днес има празник.. родила й се е стопанката :wub: Жива и здрава да си, Билянче и да се обичате все така със Сарка! Пожелавам ти всичко най-хубаво, а за всичко останало имало Мастър кард казваха в една реклама ;D Много щастливи години със Сарка ти желая и май сега е момента да ти благодаря за отзивчивостта и добрите думи, които винаги съм чувала от теб. Малко закъснях с поздрава, но повярвай - от сърце е!
Иначе да се похваля от името на Киара - имаме си чип и издържахме на чипирането мъжки :yahoo: след месец чакаме последната ваксина и се впускаме в диви разходки :)
За сега от нас много много :wub: :wub: :wub: ама на Билянка и Сара с една повече ;) :wub:
Иначе да се похваля от името на Киара - имаме си чип и издържахме на чипирането мъжки :yahoo: след месец чакаме последната ваксина и се впускаме в диви разходки :)
За сега от нас много много :wub: :wub: :wub: ама на Билянка и Сара с една повече ;) :wub:
Публикувано: 07 November 2007 - 10:43 AM
Е не знам вече какво да кажа, благодаря ви за пожеланията.
Всички сте страхотни, със страхотни дългоушковци. Искам занапред все така да е и да обсъждаме гащеризони и ваксини, а не болести и лечение. Да тсе живи и здрави и вие, че да радвате кокерите, аз заради тях живея ;)
Всички сте страхотни, със страхотни дългоушковци. Искам занапред все така да е и да обсъждаме гащеризони и ваксини, а не болести и лечение. Да тсе живи и здрави и вие, че да радвате кокерите, аз заради тях живея ;)

Публикувано: 07 November 2007 - 04:08 PM
Цитат
Тия двамата са като извънземни! :wub:Страхотни дяволчета! Невероятни! :wub:
Публикувано: 07 November 2007 - 09:28 PM
Цитат
Наистина ли е изоставено? Дали някой не се щура като луд да го търси и откача, че не може да го намери? Дано се намери някой да си го вземе, много е мило кокеранчето! Кой знае откога се лута немило-недраго по улиците
Всъщност са 2 различни обяви. Едното-женскто може и да е изгубено, а другото е мъжко и според думите на жената,която е пуснала обявата - е изоставено.Момченцето е в недобро състояние,само кожа и кокали,сплъстена козинка.Не е прибрано на закрито и обикаля Волуяк.Едва ли ще изкара зимата, ако някой не го осинови...Ако познавате някой любител на кокери,който би го пожелал,нека се свърже на 0878909111
Поздрави